Δείτε: Τεράστιος μαξιλαρολοπόλεμος στην Στρατιωτική Ακαδημία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής προκαλέι σοβαρούς τραυματισμούς.

1Ευέλπιδες σε Στρατιωτική Ακαδημία των ΗΠΑ τραυματίζονται σε έναν τεράστιο μαξιλαροπόλεμο.

Δείτε: Τεράστιος μαξιλαρολοπόλεμος στην Στρατιωτική Ακαδημία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής προκαλέι σοβαρούς τραυματισμούς.

Ο μαξιλαροπόλεμος που έγινε σε μια μεγάλη στρατιωτική ακαδημία των ΗΠΑ πήρε άλλη τροπή οδηγώντας σε τραυματισμούς τουλάχιστον 30 στρατιώτες και σε διάσειση άλλους 24.

Ο μαξιλαροπόλεμος στο West Point Academy είναι μια ετήσια παράδοση δεσίματος των στρατιωτών αλλά αυτόν τον Αύγουστο φαίνεται να άφησε περίπου 24 συμμετέχοντες λιπόθυμους λόγω του ότι μερικοί από τους στρατιώτες γέμισαν τις μαξιλαροθήκες τους με αιχμηρά αντικείμενα.

Σύμφωνα με τους New York Times, ένας άλλος δόκιμος υπέστη σπάσπιμο ενός ποδιού στην εκδήλωση και άλλοι εξάρθρωση ώμων, σε αυτό το παράδειγμα ένδειξης ενθουσιασμού που πήρε άλλη τροπή.

Η ακαδημία επιμένει ότι θα συνεχιστεί η παράδοση αυτή, δεδομένου ότι κανένας από τους τραυματισμούς δεν είναι σοβαρός και όλοι οι δόκιμοι έχουν επέστρεψει στα καθήκοντά τους.

Βίντεο και φωτογραφίες του φετινού μαξιλαροπόλεμου δημοσιέυτηκαν εδώ και κάποιες εβδομάδες και δείχνουν το μέγεθος της ανατροπής. Ωστόσο, το West Point επιβεβαίωσε μόνο την εμφάνιση του μαξιλαροπόλεμου την Πέμπτη.

Η ετήσια εκδήλωση αυτή έχει περιγραφεί ως ένας ακίνδυνος τρόπος εκτόνωσης στο τέλος ενός εξαντλητικού καλοκαιριού, αλλά φέτος οι στρατιώτες ήταν κάτι παραπάνω από επιθετικοί.

Καμιά πειθαρχική δίωξη δεν έχει ληφθεί εναντίον τους και δεν υπάρχουν σχέδια για να μπει τέρμα στον ετήσιο αγώνα μαξιλαροπόλεμου που γίνεται από το 1897.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *