ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ:Πατέρας εστιάτορας απέλυσε τον γιο του–ΑΥΤΟΣ είναι ο λόγος!(ΦΩΤΟ)

2Το σχόλιο που έκανε ένας νεαρός σερβιτόρος, σε απόδειξη ενός εύσωμου πελάτη, ήταν ο λόγος που απολύθηκε από το αφεντικό του εστιατορίου All Stars Bar & Grill στο Rhode Island.

Το απίστευτο όμως της ιστορίας είναι ότι ο ιδιοκτήτης του καταστήματος είναι ο πατέρας του νεαρού σερβιτόρου.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ένας πελάτης, ο Dillon Arnold, επισκέφθηκε το συγκεκριμένο εστιατόριο. Όμως, όταν αποφάσισε να φύγει και ζήτησε τον λογαριασμό, διαπίστωσε ότι σερβιτόρος είχε γράψει στην απόδειξη, αντί για το όνομά του, τον χαρακτηρισμό «Fatty», δηλαδή χοντρούλης.

pateras-estiatoras-apelyse-ton-gio-toy 1

 Ο πελάτης δυσφόρησε με τον συγκεκριμένο χαρακτηιρσμό και εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του στον ιδιοκτήτη του εστιατορίου. Μάλιστα, λίγο αργότερα ανάρτησε την απόδειξη στην προσωπική του σελίδα στo Facebook.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την αντίδραση του αφεντικού, η οποία μεταφράστηκε στην απόλυση του αγενούς σερβιτόρου, ο οποίος ήταν ο γιός του και αναγκάστηκε να ζητήσει μάλιστα και συγνώμη.

Το συγκεκριμένο περιστατικο αναδείχθηκε από δημοσιογράφο του τηλεοπτικού σταθμού NBC 10, ο οποίος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter την απόδειξη και το εστιατόριο.

H συγγνώμη του γιου μέσω facebook

pateras-estiatoras-apelyse-ton-gio-toy 2

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *