ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ! Η απίστευτη συμμορία των πέντε – Τέσσερα ηλικιωμένα τσιουάουα και μία… (ΦΩΤΟ)

1Θυμάστε αυτή την ΣΥΜΜΟΡΙΑ; Μα πώς να την ξεχάσετε άλλωστε… Λοιπόν, οι λατρεμένοι μας παππούδες υιοθέτησαν ένα εγγονάκι!

Ναι, είναι αυτό το νεογέννητο και αξιολάτρευτο γατάκι! Που θα έβρισκε καλύτερη οικογένεια και πιο ζεστό σπίτι; Αυτή μικρή γάτα απέκτησε όχι έναν και δύο, άλλα τέσσερις παππούδες μέσα σε μια μέρα! Και έγινε η πιο ευτυχισμένη του κόσμου!

2

Οι MoMo, Choli, Paloma και Benito υιοθετήθηκαν από την ίδια οικογένεια, ενώ είχαν ξεπεράσει κατά πολύ την ηλικία που οι περισσότεροι σκέφτονται να υιοθετήσουν ένα κατοικίδιο. Ήταν ήδη ηλικιωμένοι όταν σχημάτισαν αυτή την ιδιαίτερη συμμορία! Και τώρα ήρθε, αυτό που λέμε το κερασάκι στην τούρτα!

3

Το γλυκύτατο πλασματάκι, που μπορεί να μην είναι σκύλος, είναι όμως ένα πανέμορφο γατάκι, που θα κάνει τα ηλικιωμένα τσιουάουα να ξανανιώσουν!

4

Η «μαμά¨της οικογένειας έσωσε τη μικρή γάτα, όμως δεν πίστευε ότι μπορούσε να την κρατήσει, καθώς φοβόταν την ισορροπία των υπόλοιπων μελών της οικογένειας… Και έτσι ξεκίνησε να ψάχνει για κάποιον άλλο που θα μπορούσε να την υιοθετήσει και να της χαρίσει ένα ζεστό σπίτι.

5

Προς έκπληξη της, οι τέσσερις παππούδες δέχτηκαν με πολλή αγάπη τη Ροζίτα, όπως τελικά την ονόμασε και μάλιστα την έχουν σαν την μικρή τους εγγονή. Την προσέχουν, κοιμούνται μαζί, τρώνε μαζί και εκείνη τους χαρίζει πολλά γουργουρίσματα ευτυχίας!

6

Λόγω της ηλικίας τους, ο κάθε ένας έχει τις ιδιαίτερότητες του, όμως η Ροζίτα είναι προσαρμοστική και αποδεικνύει κάθε στιγμή την ευγνωμοσύνη της για το ζεστό σπιτικό που της άνοιξε την πόρτα και την δέχτηκε προσφέροντας μια όμορφη οικογένεια!

8

Και φυσικά, βγάζουν καταπληκτικές φωτογραφίες οι πέντε τους! Όπως θα δείτε εχουν ταιριάξει απόλυτα, σχεδόν δεν ξεχωρίζουν…

9

10

.

Mybestfriend.gr

Πηγή: thedodo.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *