Ειδικά με την #25 θα σας καούν τα Μάτια! 30 Τραγικές Γυναίκες με τα ΠΙΟ απαίσια Φρύδια που έχετε δει.

1Τα τελευταία χρόνια γίνεται χαμός με τα φρύδια. Όλοι φαίνονται να ανησυχούν για το πώς δείχνουν τα φρύδια τους. Όπως και με κάθε προσπάθεια να υιοθετήσουμε την τελευταία τάση της ομορφιάς, υπάρχουν και κάποιοι που το παρακάνουν.
Τεράστια και αφύσικα εμφυτεύματα στήθoυς, χείλη που έχουν υποστεί πολλές ενέσεις και ναι, φρύδια που έχουν χάσει τον έλεγχο!

Ποια είναι τα άκρα στα φρύδια; Φρύδια χτυπημένα με τατουάζ σε γάτες, φρύδια στο σχήμα του σήματος της Nike, φρύδια σχηματισμένα από κουκκίδες και πολλά ακόμα παράξενα!

Μερικές φορές πρόκειται για έναν αυτοκαταστροφικό κύκλο στον οποίο πιανόμαστε. Εθιζόμαστε στο να τα βγάζουμε, σε σημείο να μην μας μένουν καθόλου φρύδια, κι έτσι παίρνουμε έναν μαρκαδόρο και τα ξανασχεδιάζουμε!

Είναι συναρπαστικό να ξυπνάς και να έχεις αυτομάτως τέλεια σχηματισμένα φρύδια. Αλλά τι θα συμβεί μετά από 10 και βάλε χρόνια; Αυτά τα τατουάζ θα αρχίσουν να ξεθωριάζουν. Άλλοι προσπαθούν να βρουν δημιουργικές λύσεις. Και πολλές από αυτές καταλήγουν άσχημα.

Το κλειδί για ωραία φρύδια είναι να βρείτε κάτι που να ταιριάζει με το πρόσωπο σας. Μπορεί να δείχνει ωραίο πάνω σε κάποιον άλλο, αλλά όχι και σε σας.

Βρείτε ποιος τύπος φρυδιών σας ταιριάζει και μείνετε σε αυτόν.

https://youtu.be/oQSFegYerp0

 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *