Εσείς κοιμάστε και ο φούρνος σας καθαρίζεται! Ένα μοναδικό κόλπο που εξαφανίζει καμένα λίπη, χωρίς να κάνετε σχεδόν τίποτα

1Ο φούρνος της ηλεκτρικής μας κουζίνας είναι από τα σημεία του σπιτιού που θέλουν καλό καθάρισμα αφού, με το μαγείρεμα, όλο και κάτι θα χυθεί, με αποτέλεσμα οι επιφάνειές του να γεμίσουν καμένα λίπη και λεκέδες.
Αν είστε πολυάσχολη, και γενικώς το να τρίβετε επιφάνειες δεν είναι και το καλύτερό σας (αφήστε που, το αποτέλεσμα δεν είναι εγγυημένα άψογο), σας έχουμε ένα μοναδικό tip που θα διατηρήσει άψογο τον φούρνο σας, χωρίς εσείς να κουραστείτε.
Μία φορά τον μήνα, πριν πέσετε για ύπνο, πάρτε ένα μικρό μπολ και γεμίστε το με μισή κούπα αμμωνία. Όπως ο φούρνος είναι κρύος, τοποθετήστε μέσα του το μπολ, και κλείστε την πόρτα. Αφήστε την αμμωνία μέσα στον φούρνο όλη τη νύχτα. Όσο εσείς κοιμάστε, η αμμωνία κάνει το θαύμα της. Το επόμενο πρωί, με ένα νωπό, μαλακό πανί, περάστε την επιφάνεια του φούρνου σας και δείτε τους λεκέδες και τα υπολείμματα φαγητού να εξαφανίζονται!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *