Η εκδίκηση του ταύρου: Ταυρομάχος έχασε τον αριστερό του όρχι

1Τα αμελέτητα ταύρου είναι πολύ δημοφιλής λιχουδιά στην Ισπανία. Επίσης, οι ταυρομαχίες είναι ένα πολύ λαοφιλές και διαδεδομένο θέαμα, με θύμα συνήθως τον άτυχο ταύρο. Αυτή τη φορά όμως οι ρόλοι αντιστράφηκαν.

Κατά την διάρκεια ταυρομαχιών στην Plaza de Toros de Las Ventas, στη Μαδρίτη, στα πλαίσια του φεστιβάλ Feria de San Isidro, το θύμα ήταν ο ταυρομάχος Marco Galan, ο οποίος όχι μόνο τραυματίστηκε σοβαρά στην βουβωνική του χώρα από τα κέρατα του ταύρου, αλλά έχασε και το ένα του… αμελέτητο.

Ο Galan, μπροστά στα μάτια χιλιάδων θεατών, δέχθηκε επίθεση από το εξερεθισμένο ζώο. Με το τρύπημα από το αριστερό κέρατο του ζώου στην βουβωνική χώρα του ταυρομάχου προκλήθηκαν μώλωπες στο όσχεον και σοβαρός τραυματισμός, με αποτέλεσμα ο ταυρομάχος να χάσει τον αριστερό όρχι, σύμφωνα τον Independent, που επικαλείται δημοσίευμα της εφημερίδας El Mundo.

Φυσικά, ο ταύρος σκοτώθηκε από άλλος δύο ταυρομάχους που έσπευσαν να γλιτώσουν τον συνάδελφό τους ενώ ο Galan, αφού πρώτα υπεβλήθη σε επέμβαση στο ιατρείο της αρένας, αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο San Francisco de Asís.

Πέρσι, το φεστιβάλ του San Isidro διακόπηκε για πρώτη φορά στα 30 χρόνια, όταν οι ταύροι επιτέθηκαν σε τρεις ταυρομάχους. Και οι τρεις matador υπέστησαν σοβαρούς τραυματισμούς στα άκρα και στην περιοχή της λεκάνης αλλά επέζησαν. Οι ταύροι πάλι, όχι.

https://youtu.be/Gu01yRtB8PE

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *