Η συγκλονιστική ιστορία της Jennifer, Ζει με μπαλόνια κάτω από το δέρμα της

1Η συγκλονιστική ιστορία της Jennifer – Ζει με μπαλόνια κάτω από το δέρμα της
Νόσησε από μια απειλητική για τη ζωή ασθένεια. Η Jennifer Hiles πάσχει από αρτηριοφλεβώδη δυσπλασία, με αποτέλεσμα να παραμορφωθεί το πρόσωπό της και να δέχεται bullying μια ζωή. Ζει πλέον με μπαλόνια κάτω από το δέρμα της για να προετοιμαστεί για τη χειρουργική επέμβαση που θα της αλλάξει τη ζωή.

Μέχρι τη νέα επέμβαση, οι γιατροί τοποθέτησαν μπαλόνια κάτω από το δέρμα του προσώπου της Jennifer Hiles ώστε να τεντωθεί και να μπορέσουν να καλυφθούν οι ουλές. Ελπίζει πως η επέμβαση θα της επιτρέψει να ζήσει μια φυσιολογική ζωή με τον σύζυγο και τα δυο τους παιδιά, Marlina και Kiah. «Θέλω μόνο να περνάω όλο τον χρόνο με τα παιδιά μου χωρίς να με κοιτάζουν και να λένε διάφορα για μένα. Δεν θέλω να ντρέπομαι άλλο. Το AVM είναι τόσο σκληρό να το αντιμετωπίσεις».

Σύντομα θα υποβληθεί σε επέμβαση αλλά μέχρι τότε έπρεπε να ζει με μπαλόνια κάτω από το δέρμα του προσώπου της για να τεντώσει το δέρμα της και να μπορέσουν να καλυφθούν οι ουλές. «Είναι ακριβώς όπως τα εμφυτεύματα στήθους, αλλά στο πρόσωπό μου. Σαν ένα μεγάλο μπαλόνι με ορό μέσα. Με πονάνε. Σκεφτείτε κάποιος να τραβά το δέρμα σας και να το τεντώνει».

Οι γιατροί θα αφαιρέσουν και τη μύτη της και θα σχηματίσουν μια καινούρια από τα πλευρά της. «Οι γιατροί θα απομακρύνουν τα πάντα και θα καλύψουν το πρόσωπό μου με δέρμα από την επέκτασή του. Δεν ξέρω αν θα είμαι φυσιολογική. Δεν θέλω να φαίνομαι τέλεια, απλά κανονική». Όταν γεννήθηκε, οι γονείς της πίστευαν αρχικά πως η παραμόρφωση του προσώπου της οφειλόταν σε εκ γενετής σημάδι. Γρήγορα όμως επιδεινώθηκε.

«Είχαν προσπαθήσει να καυτηριάσουν τις φλέβες καi τα αιμοφόρα αγγεία της αλλά δεν λειτούργησε ποτέ αυτό. Βλέποντας τι περνάει η κόρη μου είναι φριχτό. Υπήρχαν στιγμές που φοβόμουν να κοιμηθώ τα βράδια γιατί θα μάτωνε η μύτη της. Δεν έκλαιγε καθόλου. Την έβρισκα στην κούνια της μέσα στα αίματα. Κόντεψε να πεθάνει στα 11 της χρόνια και έγινε αεροδιακομιδή για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Έτρεχε αίμα η μύτη της και έχασε πολύ αίμα. Ήταν η πιο τρομακτική μέρα της ζωής μου», δήλωσε η μητέρα της Alfreda Simms.

«Δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο διαφορετική ήμουν μέχρι το πρώτο μου αγόρι. Πάντα μου μιλούσε αλλά όταν ήμασταν στο σχολείο με αγνοούσε και μιλούσε μόνο στα όμορφα κορίτσια. Τότε κατάλαβα για τα καλά όταν ήμουν διαφορετική. Δεν μου άρεσε να αισθάνομαι έτσι». Η ζωή της Jennifer όμως άλλαξε όταν γνώρισε τον μελλοντικό της σύζυγο Dustin VanOverschelde στο μάθημα βιολογίας. «Θυμάμαι ότι με αγκάλιαζε και μου έδινε ένα φιλί στο σχολείο και αυτό πραγματικά με εξέπληξε. Δεν τον ένοιαζε που τον έβλεπαν μαζί μου και αυτό ήταν το ομορφότερο συναίσθημα στον κόσμο. Πάντα μου λέει πόσο όμορφη είμαι. Είναι ο καλύτερος άνθρωπος σε όλο τον κόσμο».

Ο 27χρονος Dustin VanOverschelde πιστεύει ότι η επέμβαση θα την κάνει να έχει μια υγιέστερη ζωή. «Μπορώ να δω πέρα από την εξωτερική της εμφάνιση γιατί είναι πολύ όμορφη μέσα της. Είναι μυστήριο πως θα είναι μετά την επέμβαση. Δεν θα αλλάξει τον τρόπο που νιώθω για αυτή. Πάντα θα πιστεύω ότι είναι όμορφη ό,τι και αν συμβεί». Οι δυο τους περνούν τον χρόνο τους με τα δυο τους μικρά παιδιά, με την Jennifer να θέλει απλά να βγει με την οικογένειά της για φαγητό χωρίς να την κοιτάνε όλοι. «Θα είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα».

..

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *