Η συνέντευξη του Νίκολα Τέσλα που ήταν κρυμμένη για εκατόν δεκαέξι χρόνια και θα σας συγκλονίσει!

Είναι αυτή η συνέντευξη αυθεντική; Φαίνεται πως υπάρχει μεγάλη διαδικτυακή διαμάχη σχετικά. J.P. Το 1899, ο Nikola Tesla έδωσε μια συνέντευξη σε έναν δημοσιογράφο τον John Smith και οι ιδέες
που εξέφρασε ο Tesla σε αυτή τη συνέντευξη ήταν τόσο επαναστατικές, που το περιεχόμενό της αποκρύφθηκε για πάνω από 100 χρόνια. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο επιστήμονας και εφευρέτης εξήγησε πως «όλα είναι φως» και ότι οι ακτίνες του ήλιου μπορούν να ξεδιπλώσουν τα οράματά του για το μέλλον της ανθρωπότητας. Ο Τέσλα θεωρήθηκε ευρέως ως ο εφευρέτης τρόπων που θα προσέφεραν σε ολόκληρο τον κόσμο μια ελεύθερη και απεριόριστη πηγή ενέργειας, αλλά οι εφευρέσεις του αποσιωπήθηκαν από τις εταιρείες λόγω της απληστίας καθώς και λόγω του κέρδους που προέκυπτε από την καύση ορυκτών καυσίμων ως πηγή ενέργειας. Το UTGL αναφέρει: “Μέρος αυτής της συνέντευξης είναι αφιερωμένο στους επικριτές του Tesla σχετικά με τη θεωρία της σχετικότητας του Αϊνστάιν που απορρίπτει τον αιθέρα ως ενέργεια.” Έχω αποδείξει στη νέα Θεωρία του Οικουμενικού Νόμου γιατί η θεωρία της σχετικότητας του Αϊνστάιν είναι εντελώς λανθασμένη, γιατί δεν υπάρχει κενό και πως όλα είναι ενέργεια.
Έτσι επιβεβαιώνω τις ιδέες του Tesla όπως εκφράζονται σε αυτή τη συνέντευξη:
Δημοσιογράφος: Κύριε Τέσλα, έχετε κερδίσει τη δόξα του ανθρώπου που συμμετείχε στις κοσμικές διαδικασίες. Ποιος είστε κύριε Τέσλα;
Tesla: Είναι μια σωστή ερώτηση, κύριε Smith, και θα προσπαθήσω να σας δώσω τη σωστή απάντηση σε αυτό.
Δημοσιογράφος: Μερικοί λένε ότι είστε από την Κροατία, από την περιοχή που ονομάζεται Lika, όπου μαζί με τους ανθρώπους αναπτύσσονται τα δέντρα, τα βράχια και ο έναστρος ουρανός. Λένε ότι το χωριό σας πήρε το όνομά του από τα λουλούδια του βουνού και ότι το σπίτι, όπου γεννηθήκατε, βρίσκεται δίπλα στο δάσος και την εκκλησία.
Tesla: Πραγματικά, όλα αυτά αληθεύουν. Είμαι περήφανος για τη σερβική καταγωγή μου και την πατρίδα μου την Κροατία.
Δημοσιογράφος: Οι φουτουριστές λένε ότι ο 20ος και ο 21ος αιώνας γεννήθηκαν στο κεφάλι του Νικόλα Τέσλα. Γιορτάζουν αντίστροφα το μαγνητικό πεδίο και εξυμνούν τον κινητήρα επαγωγής. Ο δημιουργός τους ονομάστηκε κυνηγός που έπιασε το φως στο δίχτυ του από τα βάθη της γης και ο πολεμιστής που άρπαξε τη φωτιά από τον ουρανό. Ο πατέρας του εναλλασσόμενου ρεύματος θα κάνει τη Φυσική και τη Χημεία να κυριαρχήσουν στον μισό κόσμο. Η βιομηχανία θα τον διακηρύξει υπέρτατο άγιο της, μία επένδυση για τους μεγαλύτερους ευεργέτες. Στο εργαστήριο του Nikola Tesla για πρώτη φορά διασπάται το άτομο. Δημιουργείται ένα όπλο που προκαλεί σεισμικές δονήσεις. Ανακαλύφθηκαν μαύρες κοσμικές ακτίνες. Πέντε φυλές θα προσεύχονται σε αυτόν στο Ναό του μέλλοντος επειδή διδάχθηκε ένα μεγάλο μυστικό, ότι τα στοιχεία του Εμπεδοκλέους μπορούν να ποτίζονται με τις δυνάμεις της ζωής από τους αιθέρες.
Tesla: Ναι, αυτά είναι μερικά από τα σημαντικότερα ευρήματά μου. Είμαι ένας αποθαρρυμένος άνθρωπος. Δεν έχω καταφέρει το μέγιστο που θα μπορούσα.
Δημοσιογράφος: Και ποιο είναι αυτό κύριε Τέσλα;
Tesla: Ήθελα να φωτίσω ολόκληρη τη γη. Υπάρχει αρκετή ηλεκτρική ενέργεια ώστε να γίνει ένας δεύτερος ήλιος. Φως θα εμφανιζόταν γύρω από τον ισημερινό, όπως το δαχτυλίδι του Κρόνου. Η ανθρωπότητα δεν είναι έτοιμη για το μέγιστο και καλό. Στο Κολοράντο Σπρινγκς εμπότισα τη γη με ηλεκτρισμό. Επίσης μπορούμε να εμποτιστούμε και με άλλες ενέργειες, όπως η θετική ψυχική ενέργεια. Βρίσκεται στη μουσική του Μπαχ ή του Μότσαρτ, ή στους στίχους των μεγάλων ποιητών. Στο εσωτερικό της Γης, υπάρχει η ενέργεια της Χαράς, της Ειρήνης και της Αγάπης. Εκφράζονται σαν ένα λουλούδι που μεγαλώνει από τη Γη, σαν την τροφή που βγάζουμε από αυτήν και όλα όσα απαρτίζουν την πατρίδα του ανθρώπου. Έχω ξοδέψει χρόνια αναζητώντας τον τρόπο με τον οποίο αυτή η ενέργεια θα μπορούσε να επηρεάσει τους ανθρώπους. Η ομορφιά και η μυρωδιά των τριαντάφυλλων μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως φάρμακο και οι ακτίνες του ήλιου ως τροφή. Η ζωή έχει άπειρες μορφές και το καθήκον των επιστημόνων είναι να τις βρει σε κάθε μορφή ύλης. Τρία πράγματα είναι απαραίτητα γι΄ αυτό. Το μόνο που κάνω είναι να τις ψάχνω. Ξέρω ότι δεν θα τις βρω, αλλά δεν θα τα παρατήσω. Ένα ζήτημα είναι η τροφή. Τι αστρική ή χερσαία ενέργεια υπάρχει για να θρέψει τους πεινασμένους στη Γη; Με ποιο κρασί μπορούν να ποτιστούν όλοι οι διψασμένοι, ώστε να νιώσουν χαρά στην καρδιά τους και να καταλάβουν ότι είναι Θεοί; Ένα άλλο θέμα είναι, να καταστρέψουμε τη δύναμη του κακού και του πόνου που κυριαρχεί στη ζωή των ανθρώπων. Μερικές φορές εξαπλώνονται σαν επιδημία στα βάθη του διαστήματος. Αυτόν τον αιώνα η ασθένεια έχει εξαπλωθεί από τη Γη στο Σύμπαν. Το τρίτο θέμα είναι: Υπάρχει υπερβολικό Φως στο Σύμπαν; Ανακάλυψα ένα αστέρι που βάσει όλων των αστρονομικών και μαθηματικών νόμων θα μπορούσε να εξαφανιστεί και πως τίποτα δε φαίνεται ν΄αλλάζει πάνω σε αυτό. Αυτό το αστέρι βρίσκεται σε αυτόν τον γαλαξία. Το φως του μπορεί να εμφανιστεί σε μια τέτοια πυκνότητα ίση με μια σφαίρα μικρότερη από ένα μήλο και βαρύτερη από το ηλιακό μας σύστημα. Οι θρησκείες και οι φιλοσοφίες διδάσκουν ότι ο άνθρωπος μπορεί να γίνει ο Χριστός, ο Βούδας και ο Ζωροάστρης. Αυτό που προσπαθώ να αποδείξω είναι πιο θυελλώδες και σχεδόν ανέφικτο. Αυτό είναι που πρέπει να κάνουμε στο Σύμπαν, έτσι ώστε κάθε άνθρωπος να γεννιέται ως Χριστός, Βούδα ή Ζωροάστρης. Γνωρίζω ότι η βαρύτητα είναι ευάλωτη σε όλα όσα χρειάζεστε προκειμένου να πετάξετε και η πρόθεσή μου δεν είναι να φτιάξω ιπτάμενες συσκευές (αεροσκάφη ή πυραύλους), αλλά να διδάξω ένα άτομο πώς να επανασυνειδητοποιήσει ότι μπορεί να πετάξει βασισμένο στα δικά του φτερά……Προσπαθώ να αφυπνίσω την ενέργεια που περιέχεται στον αέρα. Υπάρχουν οι κύριες πηγές ενέργειας. Αυτό που θεωρείται ως κενός χώρος είναι απλώς μια εκδήλωση μιας ύλης που δεν έχει αφυπνιστεί. Δεν υπάρχει άδειος χώρος σε αυτόν τον πλανήτη αλλά ούτε και στο Σύμπαν. Στις μαύρες τρύπες, για τις οποίες μιλούν οι αστρονόμοι, υπάρχουν οι πιο ισχυρές πηγές ενέργειας και ζωής.
Δημοσιογράφος: Στο παράθυρο του δωματίου σας στο ξενοδοχείο "Waldorf-Astoria", στον τριακοστό τρίτο όροφο, κάθε πρωί, έρχονται τα πουλιά.
Tesla: Ένας άνθρωπος πρέπει να ευαισθητοποιείται απέναντι τα πουλιά. Αυτό οφείλεται στα φτερά τους. Ο άνθρωπος κάποτε είχε δικά του. Αληθινά και ορατά.
Δημοσιογράφος: Δεν σταματήσατε να πετάτε από εκείνες τις μακρινές μέρες στο Smiljan!
Tesla: Ήθελα να πετάξω από την οροφή και έπεσα: Οι υπολογισμοί των παιδιών μπορεί να είναι λανθασμένοι. Θυμηθείτε, τα φτερά της νιότης διαθέτουν τα πάντα στη ζωή!
Δημοσιογράφος: Έχετε παντρευτεί ποτέ; Δεν γνωρίζουμε αν έχετε την τάση να αγαπάτε ή αν νιώθετε στοργή και αγάπη για μια γυναίκα. Φωτογραφίες των νεανικών σας χρόνων υποδεικνύουν έναν όμορφο άνδρα. Τέσλα: Ναι. Δεν το έκανα. Υπάρχουν δύο απόψεις: πολλή αγάπη ή καθόλου. Η μέση λύση χρησιμεύει για την ανανέωση της ανθρώπινης φυλής. Οι γυναίκες, για ορισμένους ανθρώπους, καλλιεργούν και ενισχύουν τη ζωτικότητα και το πνεύμα τους. Όντας μόνος κάνεις το ίδιο πράγμα και σε άλλους ανθρώπους. Επέλεξα αυτό το δεύτερο μονοπάτι.
Δημοσιογράφος: Οι θαυμαστές σας παραπονιούνται ότι επιτίθεστε στη σχετικότητα. Το περίεργο είναι ο ισχυρισμός σας ότι η ύλη δεν έχει ενέργεια. Όλα είναι γεμάτα ενέργεια, πού είναι;
Tesla: Πρώτα υπήρξε η ενέργεια, μετά η ύλη.
Δημοσιογράφος: Κύριε Τέσλα είναι σαν αυτό που είπατε, πως γεννηθήκατε από τον πατέρα σας και όχι από εσάς. Τέσλα: Ακριβώς! Τι γίνεται με τη γέννηση του Σύμπαντος; Η ύλη δημιουργείται από την αρχική και αιώνια ενέργεια που γνωρίζουμε ως Φως. Φωτίστηκε και τότε εμφανίστηκαν το αστέρι, οι πλανήτες, ο άνθρωπος και όλα στη Γη και στο Σύμπαν. Η ύλη είναι μια έκφραση ατελείωτων μορφών Φωτός επειδή η ενέργεια είναι παλαιότερη από αυτή. Υπάρχουν τέσσερις νόμοι της Δημιουργίας. Ο πρώτος είναι ότι είναι η πηγή όλου του αινιγματικού, σκοτεινού σκεπτικού που ο νους δεν μπορεί να συλλάβει, ή τα μαθηματικά να υπολογίσουν. Σε αυτό το σχέδιο ταιριάζει ολόκληρο το Σύμπαν. Ο δεύτερος νόμος εξαπλώνει ένα σκοτάδι, που είναι η αληθινή φύση του Φωτός, από το ανεξήγητο και μετασχηματίζεται σε Φως. Ο τρίτος νόμος είναι η αναγκαιότητα του Φωτός να γίνει ύλη Φωτός. Ο τέταρτος νόμος είναι: δεν υπάρχει αρχή ούτε τέλος. Οι τρεις προηγούμενοι νόμοι λαμβάνουν χώρα αέναα και η Δημιουργία είναι αιώνια.
Δημοσιογράφος: Στα πλαίσια της αντιπαλότητας σας προς τη θεωρία της σχετικότητας, φτάνετε μέχρι τώρα, να κάνετε διαλέξεις εναντίον του δημιουργού της στα πάρτι γενεθλίων σας.
Tesla: Θυμηθείτε, δεν είναι καμπύλο το διάστημα, αλλά το ανθρώπινο μυαλό που δεν μπορεί να κατανοήσει το άπειρο και την αιωνιότητα! Αν η σχετικότητα έχει γίνει σαφώς κατανοητή από τον δημιουργό της, θα κερδίσει την αθανασία, ακόμη και σε φυσικό επίπεδο, αν αυτός είναι ευχαριστημένος. Εγώ είμαι μέρος ενός φωτός και είναι η μουσική. Το Φως γεμίζει τις έξι αισθήσεις μου: το βλέπω, τo ακούω, τo αισθάνομαι, τo μυρίζω, το αγγίζω και το σκέφτομαι. Το να το σκέφτομαι υποδηλώνει την έκτη μου αίσθηση. Τα σωματίδια του φωτός είναι γραμμένες νότες. Μια αστραπή μπορεί να είναι μια ολόκληρη σονάτα. Χίλιες αστραπές μια συναυλία. Για αυτή τη συναυλία έχει δημιουργηθεί μια Σφαιρική Αστραπή (Ball Lightning), η οποία μπορεί να γίνει αντιληπτή στις παγωμένες κορυφές των Ιμαλαΐων. Σχετικά με τον Πυθαγόρα και τα μαθηματικά, ένας επιστήμονας δεν μπορεί και δεν πρέπει να παραβιάζει αυτά τα δύο. Οι αριθμοί και οι εξισώσεις είναι σημάδια που σηματοδοτούν τη μουσική των σφαιρών. Αν ο Αινστάιν είχε ακούσει αυτούς τους ήχους δεν θα είχε δημιουργήσει τη Θεωρία της Σχετικότητας. Αυτοί οι ήχοι είναι τα μηνύματα στο μυαλό ότι η ζωή έχει νόημα, ότι το Σύμπαν υπάρχει σε τέλεια αρμονία και ότι η ομορφιά του είναι η αιτία και το αποτέλεσμα της Δημιουργίας. Αυτή η μουσική είναι ο αιώνιος κύκλος των αστρικών ουρανών. Το μικρότερο αστέρι ολοκληρώνει τη σύνθεση και επίσης, είναι μέρος της ουράνιας συμφωνίας. Οι κτύποι της καρδιάς του ανθρώπου είναι μέρος της συμφωνίας στη Γη. Ο Νεύτωνας έμαθε ότι το μυστικό βρίσκεται στη γεωμετρική διάταξη και κίνηση των ουράνιων σωμάτων. Αναγνώρισε ότι ο υπέρτατος νόμος της αρμονίας υπάρχει στο Σύμπαν. Ο καμπύλος χώρος είναι το χάος, το χάος δεν είναι μουσική. Ο Αϊνστάιν είναι ο αγγελιοφόρος της εποχής του ήχου και της οργής.
Δημοσιογράφος: Κύριε Τέσλα, ακούτε αυτή τη μουσική;
Tesla: Την ακούω όλη την ώρα. Το πνευματικό μου αυτί είναι τόσο μεγάλο όσο ο ουρανός που βλέπουμε πάνω μας. Το φυσικό αυτί μου αυξήθηκε από το ραντάρ. Σύμφωνα με τη Θεωρία της Σχετικότητας, δύο παράλληλες γραμμές θα συναντηθούν στο άπειρο. Εξ αιτίας αυτού, το καμπύλο του Αινστάιν θα ισιώσει. Μόλις δημιουργηθεί, ο ήχος διαρκεί για πάντα. Για έναν άνθρωπο, μπορεί να εξαφανιστεί αλλά συνεχίζει να υπάρχει στη σιωπή που είναι η μεγαλύτερη δύναμη του ανθρώπου. Όχι, δεν έχω τίποτα εναντίον του κ. Αϊνστάιν. Είναι ένας καλός άνθρωπος και έχει κάνει πολλά καλά πράγματα, μερικά από τα οποία θα γίνουν μέρος της μουσικής. Θα του γράψω και θα προσπαθήσω να του εξηγήσω ότι ο αιθέρας υπάρχει και ότι τα σωματίδια του είναι αυτά που κρατούν το Σύμπαν σε αρμονία και τη ζωή στην αιωνιότητα.
Δημοσιογράφος: Πείτε μου, παρακαλώ, υπό ποιες προϋποθέσεις προσαρμόζεται ο Άγγελος στη Γη;
Tesla: Έχω δέκα από αυτές. Κρατούν τις καλές “ηχογραφήσεις” επαγρυπνώντας.
Δημοσιογράφος: Θα καταγράψω όλα τα λόγια σας, αγαπητέ κ. Tesla.
Tesla: Η πρώτη προϋπόθεση είναι η υψηλή επίγνωση της αποστολής και της εργασίας που πρέπει να γίνει. Πρέπει να υπάρχει αν μη τι άλλο αμυδρά από νωρίς. Ας μην είμαστε ψευτομετριόφρονες. Η δρυς γνωρίζει ότι είναι δένδρο δρυς κι ένας θάμνος δίπλα της ότι είναι θάμνος. Όταν ήμουν δώδεκα, γνώριζα ότι κάποτε θα πήγαινα στους καταρράκτες του Νιαγάρα. Για τις περισσότερες από τις ανακαλύψεις μου, ήξερα στην παιδική μου ηλικία ότι θα τις επιτύχω, αν και δεν ήταν απολύτως προφανές….. Η δεύτερη προϋπόθεση προσαρμογής είναι ο προσδιορισμός. Όλα όσα μπορούσα τα τελείωσα.
Δημοσιογράφος: Ποια είναι η τρίτη προϋπόθεση προσαρμογής, κύριε Τέσλα;
Tesla: Η καθοδήγηση για όλες τις ζωτικές και πνευματικές ενέργειες στην εργασία. Επομένως ο καθαρισμός των πολλών επιδράσεων και αναγκών που έχει ο άνθρωπος. Ως εκ τούτου, δεν χάνεις τίποτα, αντιθέτως κερδίζεις. Έτσι απόλαυσα κάθε μέρα και νύχτα. Γράψτε: Ο Νίκολα Τέσλα υπήρξε ένας ευτυχισμένος άνθρωπος……. Η τέταρτη προϋπόθεση είναι να προσαρμόσεις τον φυσικό μηχανισμό σε μία εργασία.
Δημοσιογράφος: Τι εννοείτε κύριε Τέσλα;
Tesla: Πρώτον, τη συντήρηση της μονάδας. Το σώμα του ανθρώπου είναι ένα τέλειο μηχάνημα. Γνωρίζω το κύκλωμά μου και τι είναι καλό γι 'αυτό. Η τροφή που σχεδόν όλοι οι άνθρωποι τρώνε, για μένα είναι επιβλαβής και επικίνδυνη. Μερικές φορές βλέπω ότι οι σεφ του κόσμου είναι όλοι σε μια συνωμοσία εναντίον μου … αγγίξτε το χέρι μου.
Δημοσιογράφος: Είναι κρύο. Τέσλα: Ναι. Η ροή του αίματος μπορεί να ελεγχθεί όπως και πολλές διαδικασίες μέσα και γύρω μας. Γιατί φοβάστε νεαρέ μου;
Δημοσιογράφος: Υπάρχει ένα βιβλίο που ο Mark Twain έγραψε το: “Ένας μυστηριώδης ξένος” – το υπέροχο βιβλίο του Σατανά, που είναι εμπνευσμένο από εσάς.
Tesla: Η λέξη "Lucifer"(Εωσφόρος) είναι πιο γοητευτική. Του κυρίου Twain του αρέσει να αστειεύεται. Ως παιδί, θεραπεύτηκα κάποτε διαβάζοντας τα βιβλία του. Όταν συναντηθήκαμε εδώ και του το είπα, συγκινήθηκε τόσο που έκλαψε. Γίναμε φίλοι και συχνά ερχόταν στο εργαστήριό μου. Κάποτε μου ζήτησε να του δείξω μια μηχανή που με δονήσεις προκαλεί μια αίσθηση ευδαιμονίας. Ήταν μία από αυτές τις εφευρέσεις που σκοπό έχουν την ψυχαγωγία, κάτι που μερικές φορές θέλω να κάνω. Προειδοποίησα τον κ. Twain να μην παραμείνει κάτω από αυτές τις δονήσεις. Αλλά, για να ρυθμιστεί το φυσικό κύκλωμα, εκτός από την τροφή σπουδαίο ρόλο παίζει και το όνειρο. Μετά από μια μακρά και κουραστική εργασία, που απαιτεί υπεράνθρωπη προσπάθεια, μετά από μια ώρα ύπνου, συνέρχομαι πλήρως. Έχω κερδίσει την ικανότητα να διαχειρίζομαι τον ύπνο, να κοιμάμαι και να ξυπνώ στο χρόνο που έχω ορίσει. Αν κάνω κάτι που δεν καταλαβαίνω, αναγκάζω τον εαυτό μου να το σκεφτεί στο όνειρό μου και να βρω μια λύση. Η πέμπτη προϋπόθεση της ρύθμισης είναι η μνήμη. Ίσως στους περισσότερους ανθρώπους, ο εγκέφαλος είναι ο φύλακας της γνώσης σχετικά με τον κόσμο και της γνώσης που αποκτήθηκε μέσα από τη ζωή. Το μυαλό μου ασχολείται με πιο σημαντικά πράγματα από τις αναμνήσεις, μαζεύει ό, τι απαιτείται σε μια δεδομένη στιγμή. Όλα είναι γύρω μας. Θα πρέπει μόνο να καταναλώνονται. Όλα όσα κάναμε κάποτε, είδαμε, ακούσαμε, διαβάσαμε, μάθαμε, μας συνοδεύουν με τη μορφή σωματιδίων φωτός. Όσον αφορά σε μένα, τα σωματίδια αυτά είναι υπάκουα και πιστά. Τον Faust του Goethe, το αγαπημένο μου βιβλίο, το έμαθα απ΄έξω στα γερμανικά ως μαθητής, και τώρα μπορώ να το επαναλάβω. Κράτησα τις εφευρέσεις μου για χρόνια "στο κεφάλι μου", και μόνο τότε τις συνειδητοποίησα.
Δημοσιογράφος: Συχνά αναφέρεστε στον οραματισμό.
Tesla: Ίσως πρέπει να ευχαριστήσω τον οραματισμό για όλα όσα έχω εφεύρει. Τα γεγονότα της ζωής μου και οι εφευρέσεις μου είναι πραγματικά μπροστά στα μάτια μου, ορατά σαν κάθε ύπαρξη ή αντικείμενο. Στα νιάτα μου, με φόβιζε το γεγονός ότι δεν γνώριζα περί τίνος πρόκειται, αλλά αργότερα έμαθα να χρησιμοποιώ αυτή τη δύναμη ως ένα εξαιρετικό ταλέντο και δώρο. Την έθρεψα και τη διαφύλαξα σαν κόρη οφθαλμού. Έκανα επίσης διορθώσεις μέσω οραματισμού στις περισσότερες από τις εφευρέσεις μου και τις αποπεράτωσα με αυτόν τον τρόπο, ενώ με οραματισμό επιλύω διανοητικά πολύπλοκες μαθηματικές εξισώσεις. Για αυτό το δώρο που έχω, θα λάβω το αξίωμα του Υψηλού Λάμα στο Θιβέτ. Η όραση και η ακοή μου είναι τέλειες και, τολμώ να πω, ισχυρότερες από άλλων. Ακούω τη βροντή εκατόν πενήντα μίλια μακριά και βλέπω χρώματα στον ουρανό που άλλοι δεν βλέπουν. Αυτή τη διεύρυνση της όρασης και της ακοής, την είχα από παιδί. Αργότερα την ανέπτυξα συνειδητά.
Δημοσιογράφος: Στη νεανική σας ηλικία, είχατε αρρωστήσει πολλές φορές. Είναι η ασθένεια ένας τρόπος προσαρμογής; Τέσλα: Ναι. Είναι συχνά αποτέλεσμα της έλλειψης εξάντλησης ή ζωτικής δύναμης, αλλά συχνά οφείλεται στον καθαρισμό του νου και του σώματος από τις τοξίνες που έχουν συσσωρευτεί. Είναι απαραίτητο ένας άνθρωπος να υποφέρει από καιρό σε καιρό. Η πηγή των περισσότερων ασθενειών βρίσκεται στο πνεύμα. Ως εκ τούτου το πνεύμα μπορεί και να θεραπεύσει τις περισσότερες ασθένειες. Ως φοιτητής, αρρώστησα από χολέρα που έπληξε την περιοχή της Λίκας. Θεραπεύτηκα επειδή ο πατέρας μου τελικά μου επέτρεψε να μελετήσω την τεχνολογία, η οποία ήταν η ζωή μου. Η παραίσθηση για μένα δεν ήταν μία ασθένεια, αλλά η ικανότητα του νου να διεισδύσει πέρα από τις τρεις διαστάσεις της γης. Τις είχα(τις παραισθήσεις) σε όλη τη ζωή μου και τις έχω αποδεχθεί όπως όλα τα άλλα φαινόμενα γύρω μας. Κάποτε, στην παιδική μου ηλικία, περπατούσα κατά μήκος του ποταμού με τον θείο μου και είπα: "Από το νερό θα εμφανιστεί η πέστροφα, θα ρίξω μια πέτρα και θα κοπεί". Και αυτό συνέβη. Φοβισμένος και έκπληκτος, ο θείος φώναξε: "Vade retro satana!" (σημ. μτφρ: μια μεσαιωνική καθολική φόρμουλα εξορκισμού, που καταγράφηκε σε ένα χειρόγραφο του 1415 ) Ήταν μορφωμένος και μιλούσε στα Λατινικά … Ήμουν στο Παρίσι όταν είδα τον θάνατο της μητέρας μου.
Δημοσιογράφος: Ποια είναι η έβδομη προϋπόθεση κύριε Τέσλα;
Tesla: Η γνώση για το πώς η ψυχική και ζωτική ενέργεια μετασχηματίζονται σε αυτό που θέλουμε και επιτυγχάνουν τον έλεγχο όλων των συναισθημάτων. Οι Ινδοί το ονομάζουν Κουνταλίνι Γιόγκα. Αυτή η γνώση μπορεί ή να αποκτηθεί αλλά απαιτούνται πολλά χρόνια ή αποκτάται με τη γέννηση. Τα περισσότερα από αυτά τα απέκτησα με τη γέννηση. Βρίσκονται σε στενότατη σχέση με μία σεξουαλική ενέργεια που είναι ευρέως διαδεδομένη στο Σύμπαν. Η γυναίκα είναι ο μεγαλύτερος κλέφτης αυτής της ενέργειας και ως εκ τούτου η πνευματική δύναμη. Το γνώριζα πάντα και ήμουν σε εγρήγορση. Από έμένα τον ίδιο, δημιούργησα αυτό που ήθελα: μια στοχαστική και πνευματική μηχανή.
Δημοσιογράφος: Μια ένατη προσαρμογή, κ. Tesla;
Tesla: Κάνετε οτιδήποτε, οποιαδήποτε μέρα, οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς να λησμονάτε αν είναι δυνατόν, το ποιοι είμαστε και γιατί βρισκόμαστε στη Γη. Υπάρχουν εξαιρετικοί άνθρωποι που παλεύουν με την ασθένεια, την απομόνωση ή την κοινωνία που τους βλάπτει με την ηλιθιότητα, την έλλειψη κατανόησης, τις διώξεις και άλλα προβλήματα, ανθρώπους που η βαλτωμένη χώρα αφήνει στα αζήτητα μέχρι το τέλος του έργου. Υπάρχουν πολλοί εκπεσόντες άγγελοι στη Γη.
Δημοσιογράφος: Ποια είναι η δέκατη προϋπόθεση;
Tesla: Είναι η πιο σημαντική. Γράψτε ότι ο κ. Tesla έπαιξε. Έπαιξε σε όλη τη ζωή του και το απόλαυσε.
Δημοσιογράφος: Αυτό σχετίζεται και με τις εφευρέσεις σας και το έργο σας; Ήταν μέρος ενός παιχνιδιού και αυτά;
Tesla: Ναι, αγαπητό μου παιδί. Μου αρέσει τόσο πολύ να παίζω με τον ηλεκτρισμό! Πάντα ανατριχιάζω όταν ακούω για τον Έλληνα που έκλεψε τη φωτιά. Την τρομακτική ιστορία όπου δεμένος σε ένα ψηλό βουνό οι αετοί του έτρωγαν το συκώτι. Δε διέθετε ο Δίας αρκετές αστραπές και κεραυνούς ώστε ζημιώθηκε για μια φωτιά; Εδώ υπάρχει κάποια παρεξήγηση… Η Αστραπή είναι ένα από τα ομορφότερα παιχνίδια που μπορούν να εφευρεθούν. Μην το λησμονήσετε αυτό στο κείμενό σας. Σημειώστε: Ο Τέσλα ήταν ο πρώτος άνθρωπος που ανακάλυψε την αστραπή.
Δημοσιογράφος: Κύριε Τέσλα. Μιλάτε για τους αγγέλους και την προσαρμογή τους στη Γη.
Tesla: Όντως; Μα το ίδιο είναι. Θα μπορούσατε να γράψετε: Τόλμησε να οικειοποιηθεί τα προνόμια του Indrα( βεδική θεότητα), του Δία και του Perun (θεός των καταιγίδων στο σλαβικό πάνθεον). Φανταστείτε έναν από αυτούς τους θεούς με μαύρο βραδυνό κοστούμι, φορώντας καπέλο bowler και με λευκά βαμβακερά γάντια να προετοιμάζει κεραυνούς, πυρκαγιές και σεισμούς στην αφρόκρεμα της Νέας Υόρκης!
Δημοσιογράφος: Οι αναγνώστες λατρεύουν το χιούμορ του εντύπου μας. Αλλά με μπερδεύετε δηλώνοντας ότι τα ευρήματά σας, τα οποία έχουν τεράστια οφέλη για τους ανθρώπους, αντιπροσωπεύουν ένα παιχνίδι. Πολλοί θα προβληματιστούν.
Tesla: Αγαπητέ κύριε Smith, το πρόβλημα είναι ότι οι άνθρωποι είναι πολύ σοβαροί. Εάν δεν ήταν, θα ήταν πιο ευτυχισμένοι και θα ζούσαν πολύ περισσότερο. Μια κινεζική παροιμία λέει ότι η σοβαρότητα μειώνει τη ζωή. Αν κάποιος επισκεπτόταν το πανδοχείο Tai Pe θα μπορούσε να φαντασιωθεί ότι επισκέπτεται το Αυτοκρατορικό Παλάτι. Δεδομένου όμως ότι οι αναγνώστες της εφημερίδας δεν θα έπρεπε να συνοφρυωθούν ας επιστρέψουμε σε θέματα που θεωρούν σημαντικά.
Δημοσιογράφος: Θα τους άρεσε να ακούσουν τη φιλοσοφία σας.
Tesla: Η ζωή είναι ένας ρυθμός που πρέπει να κατανοηθεί. Αισθάνομαι τον ρυθμό, κατευθύνομαι προς αυτόν και κουρνιάζω μέσα του. Ήταν πολύ γενναιόδωρη και μου προσέφερε τη γνώση που κατέχω. Όλα τα έμβια όντα σχετίζονται μεταξύ τους με μια βαθιά και θαυμάσια σχέση: ο άνθρωπος και τα αστέρια, οι αμοιβάδες και ο ήλιος, η καρδιά και η κυκλοφορία ενός άπειρου αριθμού κόσμων. Αυτοί οι δεσμοί είναι άθραυστοι, αλλά μπορούν να τιθασευτούν για να εξευμενισθούν και να αρχίσουν να δημιουργούν νέες και διαφορετικές σχέσεις στον κόσμο και αυτό δεν παραβιάζει τις παλιές. Η Γνώση προέρχεται από το διάστημα. Το όραμά μας είναι η τελειότερη αναπαράστασή του. Έχουμε δύο μάτια: το γήινο και το πνευματικό. Στόχος είναι να γίνουν ένα. Το Σύμπαν είναι ζωντανό σε όλες τις εκφάνσεις του, σαν ένα σκεπτόμενο ζώο. Η πέτρα είναι μια σκεπτόμενη και με αισθήσεις οντότητα, όπως το φυτό, το θηρίο και ο άνθρωπος. Αν κοιτάξουμε ένα άστρο που λάμπει χωρίς να είμαστε τόσο απορροφημένοι από το εγώ μας, θα κατανοήσουμε τη γλώσσα και το νόημά του. Η αναπνοή του, τα μάτια του και τα αυτιά του ανθρώπου πρέπει να συμβαδίζουν με την αναπνοή, τα μάτια και τα αυτιά του Σύμπαντος.
Δημοσιογράφος: Έτσι όπως το λέτε, μου φαίνεται ότι ακούω βουδιστικά κείμενα, λέξεις ή ταοϊστική Parazulzusa
Tesla: Έτσι ακριβώς! Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν γενικές γνώσεις και αλήθειες που ο άνθρωπος πάντα κατέχει. Σύμφωνα με τη δική μου αίσθηση και την εμπειρία μου, το Σύμπαν έχει μόνο μία ουσία και μία υπέρτατη ενέργεια με άπειρο αριθμό εκδηλώσεων ζωής. Το καλύτερο είναι ότι η ανακάλυψη μιας μυστικής φύσης, αποκαλύπτει μιαν άλλη. Δεν μπορούν να κρυφτούν, υπάρχουν γύρω μας, αλλά είμαστε τυφλοί και κωφοί για να τις αντιληφθούμε. Αν συνδεθούμε συναισθηματικά με αυτές, τότε θα έρθουν σε μας από μόνες τους. Υπάρχουν πολλά μήλα αλλά ένας Νεύτων. Ζήτησε μόνο ένα μήλο και αυτό έπεσε μπροστά του.
Δημοσιογράφος: Μια ερώτηση που θα μπορούσε να τεθεί στην αρχή αυτής της συζήτησης. Τι ήταν η Ηλεκτρική Ενέργεια για εσάς, αγαπητέ κ. Tesla;
Tesla: Τα πάντα είναι ηλεκτρική ενέργεια. Πρώτα υπήρξε το φως ανεξάντλητη πηγή από την οποία εξέρχεται υλικό που το διανέμει σε κάθε μορφή ζωής που αντιπροσωπεύεται στο Σύμπαν και στη Γη μαζί με όλες τις ζωντανές πτυχές της . Το μαύρο είναι η αληθινή μορφή του Φωτός, μόνο που δεν τη βλέπουμε. Είναι ιδιαίτερο χάρη στον άνθρωπο και σε άλλα πλάσματα. Ένα από τα σωματίδια του διαθέτει φωτεινή, θερμική, πυρηνική, ακτινοβολία, χημική, μηχανική καθώς και άγνωστη ενέργεια. Έχει τη δύναμη να κάνει τη Γη να κινείται σε τροχιά. Είναι ο αληθινός μοχλός του Αρχιμήδη.
Δημοσιογράφος: Κύριε Tesla, είστε πολύ προκατειλημμένος όσον αφορά στην ηλεκτρική ενέργεια.
Tesla: Ναι, είμαι. Ή αν προτιμάτε, είμαι η ηλεκτρική ενέργεια σε ανθρώπινη μορφή. Είστε ηλεκτρική ενέργεια κύριε Σμιθ, αλλά δεν το συνειδητοποιείτε.
Δημοσιογράφος: Πρόκειται λοιπόν για την ικανότητά σας να επιτρέπετε τη διέλευση ηλεκτρισμού ενός εκατομμυρίου βολτ μέσω του σώματός σας;
Tesla: Φανταστείτε έναν κηπουρό που δέχεται επίθεση από βότανα. Αυτό θα ήταν πράγματι τρελό. Το σώμα και ο εγκέφαλος του ανθρώπου είναι κατασκευασμένα από μια μεγάλη ποσότητα ενέργειας. Σε μένα, βρίσκεται το μεγαλύτερο μέρος της ηλεκτρικής ενέργειας. Η ενέργεια που είναι διαφορετική σε κάθε άνθρωπο, είναι αυτή που δημιουργεί το ανθρώπινο “εγώ” ή “ψυχή”. Για άλλα πλάσματα στην ουσία τους, η «ψυχή» του φυτού είναι η «ψυχή» των ορυκτών και των ζώων. Η εγκεφαλική λειτουργία και ο θάνατος εκδηλώνονται στο φως. Τα μάτια μου στα νιάτα μου ήταν μαύρα, τώρα μπλε, και όσο περνάει ο καιρός και ο εγκέφαλος γίνεται πιο δυνατός, είναι πιο κοντά στο λευκό. Το λευκό είναι το χρώμα του ουρανού. Μέσα από το παράθυρό μου ένα πρωί, προσγειώθηκε ένα λευκό περιστέρι, το οποίο τάισα. Ήθελε να μου φέρει την είδηση ότι πεθαίνει. Από τα μάτια του ανάβλυζε φως. Ποτέ στα μάτια οποιουδήποτε πλάσματος δεν είχα δει τόσο πολύ φως, όπως σε αυτό το περιστέρι.
Δημοσιογράφος: Το προσωπικό στο εργαστήριό σας μιλά για λάμψεις φωτός, φλόγες και αστραπές που συμβαίνουν αν είστε θυμωμένος ή βρίσκεστε σε κίνδυνο.
Tesla: Είναι το ψυχικό άδειασμα ή μια προειδοποίηση να είσαι σε εγρήγορση. Το φως ήταν πάντα στο πλευρό μου. Ξέρετε πώς ανακάλυψα το περιστρεφόμενο μαγνητικό πεδίο και τον επαγωγικό κινητήρα, που με έκαναν διάσημο στα 26 μου; Ένα καλοκαιρινό βράδυ στη Βουδαπέστη, παρακολουθούσα με το φίλο μου Sigetijem τη δύση. Χιλιάδες φλόγες περιστρεφόντουσαν γύρω από φλεγόμενα χρώματα. Θυμήθηκα τον Faust και άρχισα να απαγγέλλω τους στίχους του και έπειτα, όπως σε μια ομίχλη, είδα ένα μαγνητικό πεδίο περιστροφής και τον κινητήρα επαγωγής. Τα είδα στον ήλιο!
Δημοσιογράφος: Η υπηρεσία δωματίων του ξενοδοχείου λέει, πως όταν υπάρχουν αστραπές, απομονώνεστε στο δωμάτιό σας και μιλάτε μόνος.
Tesla: Μιλώ με την αστραπή και τον κεραυνό.
Δημοσιογράφος: Μιλάτε μαζί τους; Σε τι γλώσσα;
Tesla: Κυρίως στη μητρική μου γλώσσα. Διαθέτει τα λόγια και τους ήχους, ειδικά στην ποίηση, τα κατάλληλα για αυτό.
Δημοσιογράφος: Οι αναγνώστες του περιοδικού μας θα ήταν πολύ ευγνώμονες αν το εξηγούσατε αυτό.
Tesla: Ο ήχος δεν υπάρχει μόνο στη βροντή και τον κεραυνό, αλλά στη μεταμόρφωση σε λάμψη και χρώμα. Ένα χρώμα μπορεί να ακουστεί. Η γλώσσα αποτελείται από λέξεις, που σημαίνει ότι αποτελείται από ήχους και χρώματα. Κάθε βροντή και αστραπή είναι διαφορετικές και έχουν τα ονόματά τους. Μερικές τις αποκαλώ με ονόματα αγαπημένων μου προσώπων ή ανθρώπων που θαυμάζω. Στη φωτεινότητα και στη βροντή του ουρανού ζουν η μητέρα μου, η αδελφή μου, ο αδελφός μου Daniel, ένας ποιητής ο Jovan Jovanovic Zmaj και άλλα πρόσωπα της σερβικής ιστορίας. Τα ονόματα όπως ο Ησαΐας, ο Ιεζεκιήλ, ο Λεονάρντο, ο Μπετόβεν, ο Γκόγια, ο Φαραντάι, ο Πούσκιν και όλες οι λάμψεις, μαρτυρούν ένα πάντρεμα αστραπών και κεραυνών, που δε σταματούν όλη τη νύχτα να φέρνουν στη Γη πολύτιμη βροχή και καμένα δέντρα ή χωριά. Υπάρχουν κεραυνοί και βροντές, που είναι οι πιο λαμπρές και οι πιο ισχυρές και που δε θα χαθούν ποτέ. Επιστρέφουν και τα αναγνωρίζω ανάμεσα σε χιλιάδες.
Δημοσιογράφος: Για σας επιστήμη και ποίηση είναι το ίδιο και το αυτό;
Tesla: Αυτά είναι τα δύο μάτια ενός ατόμου που προανέφερα. Ο William Blake διδάχθηκε ότι το Σύμπαν γεννήθηκε από τη φαντασία, ότι διατηρείται και ότι θα υπάρχει εφ 'όσον υπάρχει έστω κι ένας τελευταίος άνθρωπος στη Γη. Μέσα σε όλα, υπάρχει κι ένας τροχός στον οποίο οι αστρονόμοι μπορούν να συλλέξουν τα αστέρια όλων των γαλαξιών. Είναι η δημιουργική ενέργεια ίδια κι απαράλλαχτη με την ενέργεια του φωτός.
Δημοσιογράφος: Η φαντασία αποτελεί για σας μια πραγματικότητα ισχυρότερη από την ίδια τη ζωή;
Tesla: Γεννά τη ζωή. Έχω δώσει τροφή μέσω της διδαχής μου. Έχω μάθει να ελέγχω τα συναισθήματα, τα όνειρα και τα οράματα. Καθώς καλλιεργούσα τον ενθουσιασμό μου (σημ. μτφρ:Η λέξη "Ενθουσιασμός" σχετίζεται ετυμολογικά με την λέξη "θεός" (και συγκεκριμένα από το επίθετο "ένθους" = "ένθεος" (εν + θεός) ), ένιωθα λατρεία. Όλη μου τη ζωή την πέρασα σε έκσταση. Αυτή ήταν και η πηγή της ευτυχίας μου. Αυτό με βοήθησε να ασχοληθώ με την εργασία μου που ήταν αρκετή για πέντε ζωές. Είναι καλύτερο να εργάζεστε νύχτα διότι βοηθά το αστρικό φως.
Δημοσιογράφος: Είπατε ότι είμαι, όπως κάθε ον, Φως. Ομολογώ πως αυτό με κολακεύει αλλά συνάμα δεν το κατανοώ.
Tesla: Γιατί θα έπρεπε να κατανοήσετε, κύριε Smith; Αρκεί να το πιστέψετε. Όλα είναι φως. Σε μια ακτίνα του εμπεριέχεται η μοίρα ενός έθνους, κάθε έθνος έχει τη δική του ακτίνα σε μια τόσο μεγάλη πηγή φωτός σαν τον ήλιο. Και θυμηθείτε: κανείς που βρισκόταν εκεί δεν πέθανε. Μετασχηματίστηκαν σε φως και ως εκ τούτου υπάρχουν ακόμα. Το μυστικό έγκειται στο γεγονός ότι τα σωματίδια φωτός τους επαναφέρουν στην αρχέτυπη τους κατάσταση.
Δημοσιογράφος: Αυτή είναι η ανάσταση!
Tesla: Προτιμώ να το ονομάσω: επιστροφή σε μία προηγούμενη ενέργεια. Ο Χριστός και πολλοί άλλοι γνώριζαν το μυστικό. Ψάχνω πώς να διατηρήσω την ανθρώπινη ενέργεια. Είναι μορφές Φωτός, μερικές φορές ευθείες σαν ένα ουράνιο φως. Δεν το έχω ψάξει για χάρη μου, αλλά για το καλό όλων. Πιστεύω ότι οι ανακαλύψεις μου καθιστούν τη ζωή των ανθρώπων ευκολότερη και πιο ανεκτή και τους κατευθύνουν στην πνευματικότητα και την ηθική.
Δημοσιογράφος: Πιστεύετε ότι η έννοια του χρόνου μπορεί να καταλυθεί;
Tesla: Όχι, γιατί το πρώτο χαρακτηριστικό της ενέργειας είναι ότι μεταμορφώνεται. Βρίσκεται σε διαρκή μετασχηματισμό, όπως τα σύννεφα των ταοϊστών. Αλλά είναι δυνατόν να αξιοποιηθεί το γεγονός ότι ένας άνθρωπος διατηρεί συνείδηση μετά από την επίγεια ζωή. Σε κάθε γωνιά του σύμπαντος υπάρχει ενέργεια ζωής. Μια μορφή είναι η αθανασία, η προέλευση της οποίας βρίσκεται έξω από τον άνθρωπο, περιμένοντάς τον. Το σύμπαν είναι πνευματικό. Βρισκόμαστε στη μέση της διαδρομής. Το Σύμπαν είναι πιο ηθικό από εμάς γιατί δεν γνωρίζουμε τη φύση του και πώς να εναρμονίσουμε τη ζωή μας με αυτό. Δεν είμαι επιστήμονας, η επιστήμη είναι ίσως ο πιο βολικός τρόπος να βρω την απάντηση στο ερώτημα που με στοίχειωνε πάντα μεταστοιχειώνοντας τις μέρες και τις νύχτες μου σε φωτιά.
Δημοσιογράφος: Τι εννοείτε; Τι έχει συμβεί;
Tesla: Πώς λάμπουν τα μάτια σας ! … Αυτό που ήθελα να μάθω είναι: τι συμβαίνει με ένα αστέρι που πέφτει καθώς ο ήλιος βγαίνει; Τα αστέρια πέφτουν σαν σκόνη ή σπόροι σε αυτόν ή σε άλλους κόσμους και ο ήλιος είναι διάσπαρτος στο μυαλό μας, στις ζωές πολλών όντων, αυτό που θα αναγεννηθεί ως νέο φως ή κοσμικός άνεμος διασκορπισμένος στο άπειρο. . Κατανοώ ότι αυτό περιλαμβάνεται απαραίτητα στη δομή του Σύμπαντος. Το θέμα είναι όμως, ότι ένα από αυτά τα αστέρια και ένας από αυτούς τους ήλιους, ακόμα και τα μικρότερα, συνεχίζουν να διατηρούνται.
Δημοσιογράφος: Αλλά, κύριε Τέσλα, συνειδητοποιείτε ότι αυτό είναι απαραίτητο και περιλαμβάνεται στη σύσταση του κόσμου!
Tesla: Όταν ένας άνθρωπος συνειδητοποιεί συγκλονισμένος πως ο υπέρτατος στόχος του είναι να πιάσει ένα αστέρι που κινείται με ιλιγγιώδη ταχύτητα, θα κατανοήσει πως η ζωή του δόθηκε γι αυτόν ακριβώς τον λόγο. Και θα σωθεί. Θα είναι πλέον σε θέση να πιάσει τα αστέρια.
Δημοσιογράφος: Και τι θα συμβεί τότε;
Tesla: Ο δημιουργός θα γελάσει και θα πει: "Πέφτει μόνο για να το κυνηγήσεις και να το αρπάξεις".
Δημοσιογράφος: Δεν έρχονται όλα αυτά σε αντίθεση με τον κοσμικό πόνο, τον οποίο τόσο συχνά αναφέρετε στα γραπτά σας; Και τι είναι ο κοσμικός πόνος;
Tesla: Όχι, γιατί είμαστε στη Γη … Πρόκειται για μια ασθένεια την ύπαρξη της οποίας η συντριπτική πλειονότητα των ανθρώπων δεν γνωρίζει. Ως εκ τούτου, πολλές άλλες ασθένειες, όπως ταλαιπωρία, κακό, δυστυχία, πόλεμοι και οτιδήποτε άλλο, καθιστούν την ανθρώπινη ζωή παράλογη και φρικτή. Αυτή η ασθένεια δεν μπορεί να θεραπευτεί πλήρως, αλλά η επίγνωση θα την καταστήσει λιγότερο περίπλοκη και επικίνδυνη. Κάθε φορά που ένας από τους στενούς και αγαπημένους μου ανθρώπους πληγωνόταν, εγώ ένιωθα σωματικό πόνο. Αυτό συμβαίνει επειδή το σώμα μας είναι κατασκευασμένο από παρόμοιο υλικό, και οι ψυχές μας συνδέονται με άθραυστες ίνες. Η ακατανόητη θλίψη που μας συγκλονίζει μερικές φορές σημαίνει ότι κάπου, από την άλλη πλευρά αυτού του πλανήτη, πέθανε ένα παιδί ή ένας γενναιόδωρος άνθρωπος. Ολόκληρο το Σύμπαν είναι σε ορισμένες περιόδους άρρωστο από μόνο του και εξαιτίας ημών.. Η εξαφάνιση ενός άστρου και η εμφάνιση κομητών, μας επηρεάζουν περισσότερο από ό, τι μπορούμε να φανταστούμε. Οι σχέσεις μεταξύ των πλασμάτων στη Γη είναι ακόμη πιο δυνατές, εξαιτίας των συναισθημάτων και των σκέψεών μας, το λουλούδι θα μυρίζει ακόμη πιο όμορφο ή θα μαραθεί σιωπηλά. Αυτές τις αλήθειες πρέπει να μάθουμε για να θεραπευτούμε. Η θεραπεία είναι στην καρδιά μας και ισότιμα, στην καρδιά των ζώων που ονομάζουμε Σύμπαν.
Πηγή: beforeitnews
Μετάφραση: Μάρη Λιώκη
Σημείωμα της μεταφράστριας: Κυκλοφορούν διάφορες απόψεις για το κατά πόσον η συνέντευξη είναι αληθινή ή όχι. Δε θα σταθώ εκεί. Θα σταθώ σε κάτι πιο σημαντικό. Στα μηνύματα που περνά και στο ότι κάπου υπάρχουν άνθρωποι που νιώθουν και σκέφτονται με αυτόν τον τρόπο, κάτι που στις μέρες που διανύουμε είναι παρήγορο. Η Αλήθεια είναι εκεί και μας περιμένει να την εξερευνήσουμε. Σε κάθε περίπτωση ας αποτελέσει αυτό το κείμενο την απαρχή μιας διαφορετικής αντιμετώπισης της ύπαρξής μας. Ίσως τελικά κάπου ανάμεσα μας να υπάρχουν οι “άγγελοι” που αναφέρονται εδώ… ας κοιτάξουμε μέσα μας, ας τους αναγνωρίσουμε κι ας ξεκινήσουμε το υπέροχο αυτό ταξίδι.
πηγη Labels Αποκαλύψεις, Ε.Ε, Περίεργα – Απίστευτα Loading… Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Article Source – ksipnistere.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *