Η Microsoft καλωσορίζει τα νέα Windows Phones

ngm-harleyH Microsoft, στο επίσημο blog της, καλωσορίζει τη νέα γενιά των Windows Phones που έκαναν την επίσημη πρώτη τους εμφάνιση στην έκθεση IFA 2014 στο Βερολίνο. Μάλιστα, η εταιρεία, τονίζει ότι τα Lumia smartphones που παρουσίασε το Microsoft Devices Group δεν ήταν οι μόνες συσκευές με λειτουργικό σύστημα Windows Phone. H New Generation Mobile από την Ιταλία, παρουσίασε ένα smartphone σε συνεργασία με την Harley Davidson με οθόνη 5 ιντσών και Gorilla Glass. Έχει αισθητική Harley και θα είναι διαθέσιμο σε τιμή 249 ευρώ.

Η Kazam παρουσίασε το Thunder 340W με οθόνη 4 ιντσών WVGA IPS και 5 Megapixel κάμερα. H Blu ανακοίνωσε τα Win JR και Win HD. H πρώτη συσκευή έχει οθόνη 4 ιντσών και η δεύτερη 5 ιντσών με ανάλυση HD. Προορίζονται για κυκλοφορία στις ΗΠΑ, αλλά θα μπορούν να πωληθούν και μέσω Amazon σε άλλες χώρες.

Η Yezz θα κυκλοφορήσει το ultra slim Billy 4.7 με αποσπώμενα καλύμματα στις ΗΠΑ. Έχει οθόνη 4,7 ιντσών και κάμερα 8 Megapixel. Η Archos είχε και εκείνη να παρουσιάσει Windows Phones στις οποίες έχουμε αναφερθεί σε ξεχωριστό post. Σε γενικές γραμμές, περισσότερες από 22 νέες συσκευές προστέθηκαν στο πλήθος των Windows Phones που κυκλοφορούν, ενώ η Microsoft δηλώνει ευχαριστημένη που εντός των τελευταίων μηνών έχει δει 14 νέους κατασκευαστές να προστίθενται στη λίστα με τις εταιρείες που παρουσιάζουν συσκευές με το λειτουργικό της σύστημα

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *