Η Nintendo προς «διάσωση» του Wii U

18Ένα από τα «δυνατά χαρτιά» της Nintendo αναμένεται επίσης να είναι το Super Smash Bros 4, το οποίο θα είναι ένα fighting game με γνωστούς ήρωες των βιντεοπαιχνιδιών, όπως ο Mario, o Sonic και άλλοι. Η «διάσωση» της κονσόλας Wii U, η πορεία της οποίας δεν είναι αυτή που αναμενόταν, φαίνεται να αποτελεί πρωταρχικό στόχο της Nintendo, η οποία επιβεβαίωσε την κυκλοφορία του πρώτου Legend of Zelda για τη συγκεκριμένη κονσόλα.
Η εταιρεία έδειξε ένα σύντομο trailer του παιχνιδιού, που ανήκει σε μία από τις πλέον διάσημες σειρές της εταιρείας, σε μ ία κίνηση η οποία συμπίπτει χρονικά με την έκθεση Ε3 στο Λος Άντζελες. Όπως έγινε γνωστό, το παιχνίδι πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2015.
Επίσης, η Nintendo έδωσε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς νέες επιπρόσθετες συσκευές/ παιχνίδια (amiibos) θα αλληλεπιδρούν με παιχνίδια, όπως το Super Smash Bros 4.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC, οι αρχικές προβλέψεις της εταιρείας για το Wii U ήταν ότι θα πωλούνταν πάνω από εννιά εκατ. κομμάτια ως τις 31 Μαρτίου του 2014, ωστόσο οι πωλήσεις ανήλθαν στα 2,72 εκατ.
Η Nintendo ποντάρει πολλά στο νέο Zelda, το οποίο θα χαρακτηρίζεται από ανοικτό gameplay, επιτρέποντας στον παίκτη να εξερευνήσει τον κόσμο και όχι να ακολουθήσει ένα «υποχρεωτικό» μονοπάτι.
Ένα από τα «δυνατά χαρτιά» της Nintendo αναμένεται επίσης να είναι το Super Smash Bros 4, το οποίο θα είναι ένα fighting game με γνωστούς ήρωες των βιντεοπαιχνιδιών, όπως ο Mario, o Sonic και άλλοι. Όπως αποκάλυψε η εταιρεία, οι παίκτες θα μπορούν να δημιουργήσουν και τους δικούς τους χαρακτήρες.
Στις άλλες ανακοινώσεις περί παιχνιδιών το επόμενο έτος, περιλαμβάνονταν το Mario Maker, που επιτρέπει στον παίκτη να σχεδιάσει και να παίξει επίπεδα του κλασικού Super Mario Bros, ένα παιχνίδι της σειράς Star Fox για το Wii U και το multiplayer Splatoon.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *