ΙΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ … Η ΚΡΥΦΗ ΓΛΩΣΣΑ ….

Ο κόσμος γύρω μας εμφανίζει ένα ιερό κανόνα , οι αριθμοί και η γεωμετρία είναι συνυφασμένα με όλα τα πράγματα διαβίωσης. Αυτή η αριθμητική κανόνες για την ίδια τη ζωή εμφανίζονται παντού σε κοινή θέα, αλλά εμφανίζονται μόνο σε εκείνους που έχουν τα μάτια για να δουν.

Οι Αρχαίοι γεωμετρες και φιλόσοφοι που άντλησαν την γνώση τους από τις αρχές της φύσης, εφάρμοσαν την σοφία τους γύρω μας παντού…στην αρχιτεκτονική, τα μνημεία στις προτομές κοκ.

Η αρχική δομή του σύμπαντος αντανακλάται στην αρχική δομή του ανθρώπου. Οι αρχαίοι το γνώριζαν αυτό πολύ καλά. Όπως είπε ο Πρωταγόρας πάνω από είκοσι τέσσερις αιώνες πριν, ο άνθρωπος είναι το μέτρο όλων των πραγμάτων! Αργότερα ο Πλάτωνας δίδαξε τη σημασία του αριθμού και την ίδια την ύπαρξη του λέγοντας …. «Όλα είναι αριθμός».Ορισμένα μαγικά μαθηματικά και συγχρονικότητες προκύπτουν όταν αναλύουμε τα βαθύτερα κατασκευάσματα του σύμπαντος και τη θέση μας σε αυτό. Για παράδειγμα, το ότι ο ήλιος και το φεγγάρι είναι το ίδιο μέγεθος οπτικά στον ουρανό θα παραβλεφθεί ως απλή σύμπτωση από την επιστημονική κοινότητα και τα γραμμικά μυαλά .

Οι σύγχρονες «επιστημονικές» θεωρίες λαμβάνονται ως ιερά γεγονότα.Big Bang , Δαρβινική εξέλιξη, μαύρες τρύπες έχουν προσηλυτιστεί στους ιερούς ναούς του επιστημονισμού!!!!

Αυτό που κάποτε ήταν αμφιβολία η απατη γίνεται αργότερα σκληρή «αλήθεια» στην αργή διαδικασία «ψησίματος» της ιστορίας.

Ιδέες από πού ερχόμαστε και πώς ο κόσμος δημιουργήθηκε , αυτές οι βασικές ερωτήσεις που επηρεάζουν τόσο δραστικά την κοινωνία και την ψυχή,θάβονται επιμελώς και διδάσκονται οι επιστημονικοί «προσηλυτισμοι» όχι ως δυνατότητες αλλά ως αδιαμφισβήτητες αλήθειες. Αλήθειες που έντεχνα κρύβουν την δυνατότητες μας σαν όντα μέσα στο σύμπαν..

Η επιστήμη σήμερα, με την «απέραντη σοφία» της, αδυνατεί να εξηγήσει ουσιαστικά την ύπαρξή μας και την ελεύθερη βούληση μας και τα θεωρεί απλά μια μεγάλη ψευδαίσθηση!

Οι μαθηματικές περίεργες (Ιερά μαθηματικά ) θα μπορούσαν να είναι μια αντανάκλαση κάποιας διάνοιας ενός μεγάλου αρχιτέκτονα (Ίσως για αυτό όλες η μυστικές λέσχες μιλούν για ένα μεγάλο αρχιτέκτονα και δεν μοιράζουν στους αμύητους αυτή την γνώση), …ένας αρχιτέκτονας που χρησιμοποιεί πάντα φ αναλογίες και τις πιο αποτελεσματικές γεωμετρίες για να δημιουργήσει τη ζωή όπως την ξέρουμε, ή όλα αυτά είναι απλά τυχαία σύμπτωση; η θέση μας σε αυτόν τον κόσμο απλώς είναι ένα αποτέλεσμα μιας πετυχημένης ζαριάς; …. η απλά η τύχη μέσα από την αρχέγονη σούπα που ξεπήδησε από το πουθενά …. από το τίποτα…..άρχισε να δημιουργεί απόλυτες μαθηματικές εξισώσεις στα πάντα … για κανέναν ιδιαίτερο λόγο… και όλα αυτά είναι απλά το χάος … και δεν έχουν κανένα νόημα;

Καμία λογική δεν θα έδινε τέλεια αρμονία χωρίς να υπάρχει ένας πρωταρχικός λόγος σχέδιο… Ίσως και οι ίδιοι οι κανόνες της ζωής να είναι και το θεϊκό σχέδιο εξέλιξης μας…

Το πλέον σίγουρο είναι ότι δεν είμαστε απλά όντα που υπάρχουν χωρίς λόγο μέσα σε μια τέλεια μουσική παρτιτούρα … κάπου σε αυτά τα σύμβολα της θεϊκής μουσικής δίνουμε και εμείς έναν τόνο….θέλει δεν θέλει να το δεχτεί η επιστήμη της ύπνωσης μας !

Stranger..

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *