Κάντε τα μαξιλάρια σας ξανά κατάλευκα με αυτό το φοβερό tip!

4Γνωρίζατε πως τα μαξιλάρια σας κιτρινίζουν από τον ιδρώτα σας; Όσο και να μην το πιστεύετε, ιδρώνετε πολύ κατά τη διάρκεια της νύχτας και αυτός ο ιδρώτας μεταφέρεται…στο μαξιλάρι σας. Δείτε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να τα πλύνετε και να τα κάνετε και πάλι σαν καινούργια.

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά: xorisorianews.gr Πρέπει να πλένετε τα μαξιλάρια σας 2 φορές το χρόνο. Για να τα πλύνετε θα χρειαστείτε πολύ ζεστό νερό, 1 φλ. τσαγιού απορρυπαντικό πλυντηρίου, 1 φλ. τσαγιού απορρυπαντικό πιάτων σε σκόνη, λίγη χλωρίνη και 1/2 φλ. τσαγιού βόρακας.

Ξεκινήστε τσεκάροντας ότι τα μαξιλάρια σας πλένονται στο πλυντήριο (τα περισσότερα πλένονται). Ελέγξτε τις ετικέτες τους.
Αφαιρέστε τις μαξιλαροθήκες και οποιοδήποτε προστατευτικό.
Βάλτε το πλυντήριο ρούχων στους 40 βαθμούς.
Ανακατέψτε τα συστατικά που σας είπαμε παραπάνω σε ένα πλαστικό δοχείο και βάλτε το μέσα στο πλυντήριο μαζί με δύο μαξιλάρια.
Κάντε κανονικά την πλύση σας.

Αν τα μαξιλάρια σας είναι συνθετικά χρησιμοποιήστε την πιο χαμηλή θερμοκρασία. Πάντα ελέγχετε τις ετικέτες τους. Αν δεν έχουν ετικέτες, ρωτήστε στο κατάστημα που τα αγοράσατε.

Τέλος, αν έχετε στεγνωτήριο βάλτε τα μαξιλάρια σας μέσα και προσθέστε και δύο μπαλάκια του τένις τυλιγμένα με καθαρές κάλτσες. Με αυτά θα βοηθήσετε τα μαξιλάρια σας να γίνουν και πάλι αφράτα.Αν δεν έχετε στεγνωτήριο μπορείτε απλά να τα στεγνώσετε κανονικά στον ήλιο απλώνοντάς τα

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *