Καλύπτει το μισό της Πρόσωπο και Μακιγιάρεται – Μόλις δείτε ΤΙ Κρύβει με το Χέρι της, θα Ανατριχιάσετε… [video]

1Η Shalom Nchom από την Νιγηρία ήταν μόλις 9 χρονών όταν είχε ένα τραγικό ατύχημα… Το πρόσωπο της 20χρονης πλέον γυναίκας είχε βουτηχτεί μέσα σε καuτό λάδι και είχε υποστεί τρομερά εγκαύματα.

Μετά το ατύχημα, η Shalom ζούσε στο Maryland των ΗΠΑ και όλοι την κοιτούσαν επίμονα λόγων των ουλών της. Ξεσπούσε σε όποιον την κοιτούσε για πολύ ώρα, έκλαιγε πολύ συχνά και ένιωθε πολύ ανασφαλής.

Αλλά δεν ήθελε απλά να τα παρατήσει και έτσι αποφάσισε να βρει έναν τρόπο να σταματήσει αυτό το καθημερινό πρόβλημα. Το μακιγιάζ ήταν η πιο εύκολη λύση. Είναι απίστευτο το πόσα κατάφερε μετά από λίγη εξάσκηση.

Κάθε μέρα, το εκπληκτικό ταλέντο της την μεταμορφώνει σε ένα εντελώς διαφορετικό άνθρωπο. Με φωτογραφίες σαν και αυτές, που ανεβάζει στο διαδίκτυο, ελπίζει να βοηθήσει και άλλους ανθρώπους που περνάνε κάτι παρόμοιο και να τους ενθαρρύνει. Το μήνυμά της είναι πολύ σημαντικό, γιατί ξέρει από πρώτο χέρι πως είναι να έχεις τόσο σοβαρά εγκαύματα.

Ο λογαριασμός της στο Instagram και ειδικά τα βίντεο της, συχνά αφήνουν έκπληκτους όσους τα βλέπουν. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως πρόκειται για το ίδιο άτομο.

«Πρέπει πάντα να αγαπάμε τον εαυτό μας, είτε φοράει μακιγιάζ, είτε όχι. Δεν οφείλεται η χαρά μου στο μακιγιάζ που φοράω, αλλά στο ότι αγαπάω τον εαυτό μου.»

Δείτε την εκπληκτική της μεταμόρφωση στο βίντεο που ακολουθεί:

Θέλει πολύ κουράγιο για να αποκαλύψει κανείς τις ουλές του. Ελπίζουμε το βίντεο αυτό να δώσει θάρρος και σε άλλους να ζουν τις ζωές τους όσο πιο έντονα μπορούν!

via

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *