Κυκλοφορία της νέας LG Curved OLED 55 ιντσών

LG-Curved-OLED-EC930V-600x309Η LG Electronics ανακοίνωσε την κυκλοφορία στην ελληνική αγορά της νέας τηλεόρασης 55 ιντσών Curved OLED και συγκεκριμένα του μοντέλου EC930V . Το νεότερο μοντέλο της τηλεόρασης OLED από την LG διαθέτει νέα και αεροδυναμική βάση αλλά και μοναδικό σχεδιασμό CinemaScreen. Η τηλεόραση έχει εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο (bezel) και ελάχιστο βάθος που αυξάνεται ελαφρά προς το κέντρο της οθόνης.

Ο λεπτός και εκλεπτυσμένος σχεδιασμός ενισχύει την εμπειρία του θεατή και αποτελεί μέρος της ταυτότητας της LG. Επιπλέον, η EC930V μπορεί να τοποθετηθεί στον τοίχο σαν έργο τέχνης.

Εξοπλισμένη με τεχνολογία WRGB OLED από την LG, η EC930V εγγυάται την υψηλή ποιότητα εικόνας με απόλυτη αναλογία αντίθεσης, ώστε τα χρώματα να φαίνονται ακόμα πιο πλούσια και πιο φωτεινά, και το μαύρο ακόμα πιο σκοτεινό και έντονο.

Η τηλεόραση προσφέρει επίσης απόλυτη σαφήνεια κίνησης μέσω ενός ρυθμού ανανέωσης των εικόνων σημαντικά ταχύτερο από το ρυθμό ανανέωσης μίας τυπικής LED TV. Επιπλέον, ο ελαφρά κυρτός σχεδιασμός της τηλεόρασης OLED της LG παρέχει βέλτιστη εμπειρία θέασης από σχεδόν οποιαδήποτε γωνία.

Τέλος, η EC930V ενσωματώνει τη νέα webOS πλατφόρμα, που προσφέρει καθαρό, μίνιμαλ περιβάλλον χρήσης (GUI) ενώ διαθέτει και το Cinema 3D, το οποίο χρησιμοποιεί την αποκλειστική τεχνολογία της LG Film Patterned Retarder (FPR) για τη δημιουργία των πιο ρεαλιστικών και απρόσκοπτων 3D εικόνων, ενώ οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν και από την προηγμένη λειτουργία μετατροπής 2D περιεχομένου σε αξέχαστη 3D ψυχαγωγία.

[Δ.Τ. LG Electronics]

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *