Ληστές ανάγκασαν ιδιοκτήτες να τους γράψουν το σπίτι

Αν υπήρχε ρεκόρ για την πιο παράξενη διάρρηξη όλων των εποχών, σίγουρα θα το κατείχε αυτή, στην οποία πρωταγωνίστησαν τρεις άνδρες, που κατάφεραν να κάνουν τους ιδιοκτήτες σπιτιού, να τους μεταβιβάσουν το σπίτι.

Ο 33χρονος Brandon Sestoso, ο αδελφός του Charles και ο 32χρονος συνεργός τουςJesse Kusinow, κινδυνεύουν με ποινή φυλάκισης, για την πολύ παράξενη αυτή ληστεία.

Τον Απρίλιο εισέβαλαν στο σπίτι ζευγαριού στις ΗΠΑ και άλλαξαν κλειδαριές. Όταν η ιδιοκτήτρια Anita Chan επέστρεψε από τη δουλειά της, της είπαν ότι εργάζονται στην Τράπεζα και ότι το σπίτι είχε κατασχεθεί λόγω χρεών, οπότε θα έπρεπε να τους υπογράψει κάποια έγγραφα.

Εκείνη τους εξήγησε, ότι το σπίτι ήταν στο όνομα του συζύγου της, ο οποίος απουσίαζε στην Κίνα για δουλειές. Του έστειλε κάποια χαρτιά και εκείνος έδωσε την έγκρισή του.

Οι “καλοί” ληστές της έδωσαν δέκα λεπτά, για να πάρει μερικά πράγματα από το σπίτι κι έφυγε. Όταν ο σύζυγός της επέστρεψε από το ταξίδι του, φώναξε κλειδαρά και πήγαν στο σπίτι. Όταν άνοιξαν την πόρτα, συνειδητοποίησαν ότι οι διαρρήκτες είχαν αρπάξει όλα τα πολύτιμα αντικείμενα και κοσμήματα κι είχαν γίνει καπνός.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *