Μήπως έχεις 3η ή 4η Γραμμή στον Καρπό σου; Αν ΝΑΙ, δες Γιατί είσαι ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ..!

Οι γραμμές που υπάρχουν στον καρπό μας δείχνουν πολλά για τον χαρακτήρα μας, την υγεία και το μέλλον. Αυτό ακριβώς είναι που οι μεταφυσικοί θέλουν να ανακαλύψουν. Ρίξτε μια ματιά στους καρπούς σας και βρείτε ποιος πραγματικά είστε.
Γραμμή 1:Κανονικά, όλοι έχουν 2 ή 3 γραμμές στους καρπούς τους. Η πρώτη είναι η πιο σημαντική – δείχνει πόσο υγιής και ενεργός είναι κάποιος. Εάν είναι έντονη, δείχνει μία χαρούμενη και υγιή ζωή.

Εάν έχει σπασίματα ή κόβεται, καλό θα ήταν να αλλάξετε τον τρόπο ζωής σας. Σιγουρευτείτε πως τρώτε υγιεινά και δεν αγχώνεστε. Εάν η γραμμή σπάει σε πολλά σημεία, αυτό μπορεί να σημαίνει δυσκολίες στην εκπλήρωση των παιδικών ονείρων.

Γραμμή 2:
Εάν αυτή η γραμμή δεν είναι σπασμένη ή κομμένη, θα ζήσετε μία χαρούμενη και επιτυχημένη ζωή. Εάν ειδικά είναι έντονη, οι πιθανότητες είναι πως θα ζήσετε μία πολυτελή ζωή μέσα στα πλούτη. Τα σπασίματα δείχνουν οικονομικά προβλήματα.

Γραμμή 3:
Δεν έχουν όλοι τρίτη γραμμή. Εάν έχετε μία και είναι συνεχόμενη, θα έχετε μεγάλο αντίκτυπο σε άλλους ανθρώπους, είτε στην προσωπική σας ζωή, είτε στην καριέρα σας. Σίγουρα πάντως θα σας θυμούνται.

Γραμμή 4:Εάν έχετε μία τέταρτη γραμμή, είναι μάλλον σίγουρο πως θα ζήσετε μία μεγάλη ζωή με πολλά παιδιά.

Αλλά μην φοβάστε εάν δείτε οι γραμμές σας να έχουν σπασίματα ή αν κόβονται: στην τελική εμείς είμαστε υπεύθυνοι για την χαρά και την επιτυχία που έχουμε στη ζωή μας. Αντιθέτως, συγκεντρωθείτε στα δυνάμεις και τα ταλέντα σας και χρησιμοποιήστε τα όσο καλύτερα μπορείτε!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *