Μαθητές έδειραν άγρια έναν 8χρονο στις τουαλέτες του σχολείου!- Δυστυχώς δεν είχαν ιδέα για τις συνέπειες… (βίντεο)

Σχολικοί υπάλληλοι από το Cincinnati δημοσιοποίησαν ένα βίντεο που δείχνει την επίθεση που δέχτηκε ένας 8χρονος στις 24 Ιανουαρίου στο σχολείο, η οποία τον άφησε αναίσθητο, δύο μέρες πριν κρεμάσει τον εαυτό του.

Το βίντεο, που τραβήχτηκε από μία κάμερα του σχολείου, δείχνει έναν μαθητή να τραβάει τον Gabriel Taye και να τον ρίχνει κάτω στο μπάνιο ενώ άλλα παιδιά τον χτυπούν για πάνω από πέντε λεπτά. Τελικά, ήρθαν δάσκαλοι να τον βοηθήσουν αλλά δεν είπαν ποτέ στην μητέρα του πως του είχαν επιτεθεί και είχε χάσει τις αισθήσεις του.

Τώρα, ερευνητές προσπαθούν να δουν αν το bullying οδήγησε στην αυτοκτονία του και αν θα πρέπει να ασκηθούν διώξεις.

Λίγο πριν την σοκαριστική επίθεση, φαίνεται ο δράστης να μπαίνει στο μπάνιο. Στα πρώτα πλάνα φαίνεται το αγόρι να μιλάει με τους φίλους του. Τότε, έρχεται ο δράστης και χτυπάει έναν μαθητή στο στομάχι, ρίχνοντάς τον κάτω. Το αγόρι με τα βαμμένα μαλλιά μετά φεύγει από το μπάνιο. Αργότερα επιστρέφει και χαιρετάει τον Gabriel. Φαίνεται σαν να κάνουν χειραψία και μετά δεν είναι ξεκάθαρο το τι συμβαίνει.

Ο Gabriel έπεσε ξαφνικά κάτω αναίσθητος αν και δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι ακριβώς του έκανε. Καθώς ο Gabriel είναι ακίνητος στο πάτωμα, το αγόρι φαίνεται να πανηγυρίζει για το κατόρθωμά του. Μέσα στα επόμενα 5 λεπτά φαίνονται διάφορα παιδιά να τον πλησιάζουν. Άλλα τον κλοτσούν, τον πατούν, πηδάνε πάνω του και τον απειλούν. Κάποιοι από αυτούς πάλι φαίνονται να πηγαίνουν για να δουν αν είναι καλά.

5 λεπτά αφού είναι στο πάτωμα, φαίνονται δάσκαλοι να πλησιάζουν το σκηνικό για να βοηθήσουν. Αρχικά δεν ήταν σίγουροι αν έπρεπε να δημοσιοποιήσουν το βίντεο ή όχι. Τελικά, θεώρησαν πως έπρεπε να το κάνουν, αφού δύο μέρες αργότερα ο μικρός Gabriel κρεμάστηκε στο δωμάτιό του.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν ένα πολύ χαρούμενο παιδί, γεμάτο όρεξη για ζωή και οι γονείς του δεν είχαν ιδέα για τα όσα περνούσε στο σχολείο. Μετά το περιστατικό, οι δάσκαλοι τους είπαν πως είχε απλά λιποθυμήσει και πως τώρα ήταν καλά. Όταν η μητέρα του τον ρώτησε τι είχε συμβεί, αυτός της είπε πως δεν θυμόταν τίποτα.

Ποια είναι η άποψή σας για το θέμα του bullying; Πιστεύετε πως αυτό μπορεί να οδήγησε στην αυτοκτονία τον 8χρονο;

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *