Οι αιώνιοι τσακωμοί με την αδερφή σου για τους ίδιους και ίδιους λόγους!

Η αδερφή σου είναι η καλύτερη σου φίλη απ’ τη μέρα που γεννήθηκες. Ήταν εκεί απ’ την πρώτη μέρα και θα είναι η μοναδική που θα σου γίνει…
κολλιτσίδα σε όλη σου τη ζωή. Το θέμα με την αδερφή είναι ότι είναι πάντα εκεί ακόμα και όταν δεν τη θέλεις. Όσο κι αν αγαπάς το άλλο σου μισό -γιατί είναι το άλλο σου μισό- άλλο τόσο τσακώνεσαι μαζί της.

 

Οι τσακωμοί είναι επικοί και δεν αλλάζουν πολύ, είτε είστε 12 χρονών είτε 25. Πάντα σε κάτι θα διαφωνείτε κι επειδή είστε τόσο άνετες η μια με την άλλη, είστε και πολύ ειλικρινείς. Τρώγεστε σαν το σκύλο με τη γάτα, αλλά η αλήθεια είναι πως μαζί δεν κάνετε και χώρια δεν μπορείτε!

Όταν δανείζεσαι τα πράγματά της

Πηγαίνεις στην ντουλάπα της και κάνεις επιδρομή. Αυτή πάντα έχει τα πιο ωραία ρούχα και παπούτσια κι εσύ δεν χάνεις ευκαιρία να της τα κλέψεις. Κι όταν της λερώσεις, καταστρέψεις ή δεν επιστρέψεις ποτέ το αγαπημένο της παλτό, τότε ξεκινάει ο πόλεμος…

Όταν είσαι υπερβολικά πολύ ειλικρινής
Έχεις το δικαίωμα σαν αδερφή να τα λες όλα όπως είναι. Εξάλλου δεν εμπιστεύεσαι κανέναν άλλον πιο πολύ στον κόσμο αυτό πέρα απ’ την αδερφή σου. Δυστυχώς θα σου πει και αυτό που δεν θέλεις να ακούσεις κι εσύ θα προσπαθήσεις να υπερασπιστείς τον εαυτό σου. Μετά το θυμό σου βέβαια, θα καταλάβεις ότι έχει δίκιο!

Ποια είναι η αγαπημένη των γονιών

Είναι ένας τσακωμός που πάντα έρχεται την επιφάνεια. Η αλήθεια είναι πως οι γονείς αγαπάνε και τις δυο σας το ίδιο αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για σας. Ακόμα κι όταν έρχονται γιορτές και γενέθλια συγκρίνετε τα δώρα σας. Είναι μια συνήθεια που δύσκολα κόβεται κι ένας τσακωμός που θα συνεχίζεται για χρόνια.

Ποια έχει τον έλεγχο της τηλεόρασης
Αυτός ο τσακωμός μπορεί να φτάσει τα πράγματα στα άκρα. Όταν αυτή θέλει να δει ταινία, εσύ θέλεις να δεις ειδήσεις. Κι ενώ παίζει το Game of Thrones αυτή θέλει να δει το “It”. Και κάπως έτσι ξεκινά ο πόλεμος για το τηλεκοντρόλ. Κι αν δεν στο δώσει, κάθεσαι ακριβώς μπροστά απ’ την οθόνη της τηλεόρασης. Παλιό και δοκιμασμένο κόλπο.

Ποια έχει τα καλύτερα γονίδια
Αιώνια μάχη. Μπορεί να τσακώνεσαι επειδή θα ήθελες εσύ τα γαλάζια μάτια που πήρε η αδερφή σου κι αυτή να εύχεται να είχε τα μαλλιά σου. Έπειτα κατηγορείς τη μητέρα σου που δεν έδωσε σε σένα τη γαλλική μύτη και την έδωσε σ’αυτήν. Στο τέλος βέβαια, καταλήγετε να λέτε πως μια χαρά είναι τα γονίδιά σας και πως μοιάζετε και λίγο.

Ποια είχε δίκιο σ’ εκείνον τον τσακωμό πριν χρόνια
Θυμάστε τους τσακωμούς σας έναν, έναν. Μπορεί να μη θυμάστε όλες τις λεπτομέρειες αλλά θυμάστε ποια νίκησε. Επαναφέρετε το θέμα και ο τσακωμός καλά κρατεί. Δεν σας νοιάζουν οι λεπτομέρειες, σας νοιάζει ποια είναι η νικήτρια.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *