Οι νικητές των φετινών BAFTA Games Awards

Οι νικητές των φετινών BAFTA Games Awards

bafta.org

To αρχαιοελληνικής/μυθολογικής θεματολογίας παιχνίδι δράσης God of War ήταν ο μεγάλος νικητής των φετινών BAFTA Games Awards, τα οποία απονεμήθηκαν την Πέμπτη στο Queen Elizabeth Hall στο Λονδίνο.

Το God of War κέρδισε πέντε βραβεία, ενώ από δύο κέρδισαν το Return of the Obra Dinn και Nintendo Labo. Το διάσημο Fortnite κέρδισε το βραβείο Εξελισσόμενου Παιχνιδιού (Evolving Game) και το Old School Runescape πήρε το βραβείο EE Mobile Game of the Year.

Αναλυτικότερα, το God of War, με πρωταγωνιστή έναν από τους διασημότερους ήρωες του χώρου των ηλεκτρονικών παιχνιδιών τα τελευταία χρόνια, τον θηριώδη Σπαρτιάτη πολεμιστή/ θεό του πολέμου Kratos, κέρδισε τα βραβεία Audio Achievement, Best Game, Music, Narrative και Performer για τον Τζέρεμι Ντέιβις στον ρόλο του ως «The Stranger». Το Return of the Obera Dinn, ένα puzzle game του Λούκας Πόουπ, αναδείχτηκε νικητής στις κατηγορίες Artistic Achievement και Game Design. Το Nintendo Labo, όπου ο παίκτης «ζωντανεύει» παιχνίδια με το Nintendo Switch, κέρδισε στις κατηγορίες Family και Game Innovation.

To παιχνίδι στρατηγικής Into the Breach κέρδισε το βραβείο Original Property, ενώ το Florence, ένα interactive love story, ήταν ο νικητής στην κατηγορία Mobile Game. Το Yoku's Island Express πήρε το BAFTA για Debut Game, ενώ το A Way Out αναδείχτηκε νικητής στην κατηγορία Multiplayer. Το open-world racing game Forza Horizon 4 κέρδισε στην κατηγορία British Game, ενώ το My Child Lebensborn, ένα παιχνίδι με θέμα τη ζωή του παιδιού ενός Γερμανού στρατιώτη των δυνάμεων κατοχής στη Νορβηγία μετά τον πόλεμο, πήρε το BAFTA για Game Beyond Entertainment.

Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός πως, παρά τις έξι του υποψηφιότητες, το Red Dead Redemption 2 δεν κέρδισε κάποιο βραβείο.

Προτεινόμενα για εσάς

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑΠηγή άρθρου – naftemporiki.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *