Οι 20 πιο παράξενοι θάνατοι που έχεις ακούσει ποτέ

4Θάνατος από φέρετρο ή από ένα εσώρουχο; Δείτε ποιοι είναι οι 20 πιο περίεργοι τρόποι που κάποιος έχασε τη ζωή του. Ανάμεσα τους στα θύματα και ένας Έλληνας Φιλόσοφος.

Ο θάνατος είναι πάντα στενάχωρος. Ειδικά όταν πρόκειται για νέους ανθρώπους αλλά και όταν δεν προκαλείται απ φυσικά αίτια. Στη συγκεκριμένη λίστα είναι δύσκολο όμως κάποιος να μην απορήσει με τον τρόπο που οι παρακάτω άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

Θάνατος από έναν ”ιπτάμενο” σκύλο ή απ έναν διαγωνισμό για το ποιος θα φάει τις περισσότερες κατσαρίδες; Αυτοί είναι οι 20 πιο περίεργοι θάνατοι:

1.Κυνηγώντας ένα λαγό

Ο 50χρονος Stephen Whinfrey είχε πάει για κυνήγι με τον σκύλο του προκειμένου να πιάσουν κανένα λαγό. Όταν λοιπόν εντόπισε το θύμα του για κάποιον δικό του λόγο, xorisorianews.gr ίσως να έπαιξε κάποιο ρόλο και το αλκοόλ, έβαλε το κεφάλι του μέσα στη τρύπα που είχε κρυφτεί το ζώο. Έπειτα όμως δεν μπορούσε να βγει και τελικά ο άτυχος άνδρας πέθανε από ασφυξία.

2.Τα φίδια παλεύουν και μετά το θάνατο τους

Ο Κινέζος σεφ Peng Fan πέθανε από δάγκωμα κόμπρας. Μέχρι τώρα τα πράγματα είναι φυσιολογικά. Το περίεργο όμως είναι ότι είχε κόψει το κεφάλι της συγκεκριμένης κόμπρας 20 λεπτά πριν του επιτεθεί.

3.Τα ταμπόν δεν είναι η λύση στο ροχαλητό

Ο Mark Gleeson ήταν 26 χρονών όταν αποφάσισε να βάλει ένα τέλος στο χρόνιο πρόβλημα που είχε με το ροχαλητό του, τελικά όμως το τέλος ήταν οριστικό. Ο Mark τοποθέτησε δύο ταμπόν στη μύτη του πριν πάει για ύπνο και τελικά πέθανε από ασφυξία.

4. Μην τρώτε τις κατσαρίδες είναι επικίνδυνο

Ο Edward Archbold στα 32 του συμμετείχε σε έναν διαγωνισμό που καλούσε τους διαγωνιζόμενους να φάνε κατσαρίδες. Όμως ο 32χρονος άνδρας πνίγηκε από κάποιο μέρος του σώματος μιας κατσαρίδας και τελικά πέθανε. Ασήμαντη λεπτομέρεια. Κέρδισε το διαγωνισμό.

5.Το θανατηφόρο εσώρουχο

Ο Denver St Clair πέθανε στα 58 του όταν οι αστυνομικοί τον βρήκαν πνιγμένο από το λάστιχο του εσωρούχου του. Από ότι αποκαλύφθηκε ο θετός γιος τον είχε μεθύσει και τον σκότωσε με αυτό το παράδοξο τρόπο.

6.Προσοχή βρέχει σκύλους

Ένας σκύλος έπεσε από το 13 όροφο ενός κτιρίου στο Buenos Aires το 1983 και προσγειώθηκε σε μια γυναίκα που βρισκόταν από κάτω, η οποία και πέθανε.

7.Ελεύθερη πτώση χωρίς αλεξίπτωτο

Το 1988 ο Ivan McGuire, ο οποίος ήταν 35 χρονών, αποφάσισε να καταγράψει μια από τις ελεύθερες πτώσεις του. Πήρε λοιπόν τη κάμερα του άρχισε να καταγράφει και πήδηξε πάνω από την Βόρεια Καρολίνα. Ωστόσο είχε ξεχάσει να πάρει το αλεξίπτωτο του και έτσι κατέγραψε το θάνατο του.

8.Αυτοσχέδιο σφυρί με βόμβα

Το 1981 ο Paul Gauchi αποφάσισε να φτιάξει ένα αυτοσχέδιο σφυρί χρησιμοποιώντας ένα σωλήνα και ένα παλιό κουτάκι από κασσίτερο. Όπως αποδείχθηκε όμως το κουτάκι δεν ήταν κουτάκι αλλά ”βόμβα πεταλούδα” η οποία εξερράγη και τον σκότωσε.

9.Γουρούνια δολοφόνοι

Ο αγρότης Terry Vance Garner πέθανε καθώς τον έφαγαν τα γουρούνια που εξέτρεφε. Από το πτώμα του βρέθηκε μόνο η οδοντοστοιχία του και λίγα κομματάκια από το σώμα του, τα οποία ανακτήθηκαν. Οι ερευνητές πιστεύουν ότι τα γουρούνια μπορεί να χτύπησαν πρώτα τον άνδρα πριν τον φάνε.

10.Νεκροθάφτης πέθανε από φέρετρο

Το 1982 ο Γάλλος νεκροθάφτης Marc Bourjade πέθανε όταν ένας σωρός από φέρετρα έπεσα πάνω του. Τελικά θάφτηκε σε ένα από τα φέρετρα που ”ευθυνόντουσαν” για τον θάνατο του.

11.Έλληνας φιλόσοφος πέθανε στα γέλια

Το 207 προ Χριστού ο Έλληνας φιλόσοφος Χρύσιππος ο Σολεύ πέθανε από το γέλιο όταν έδωσε σε ένα γαϊδουράκι λίγο κρασί και το παρακολουθούσε που προσπαθούσε μεθυσμένο να φάει σύκα. Το συνεχές γέλιο μπορεί να προκαλέσει ένταση στην καρδιά και -όπως με τον Χρύσιππο- και τελικά να προκαλέσει το θάνατο.

12. Ζευγάρι διάλεξε λάθος μέρος για ερωτικές πράξεις

Ο Brent Tyler και η Chelsea Tumbleston ήταν 21 χρονών και ερωτευμένοι. Αποφάσισαν λοιπόν να βρεθούν πάνω στη στέγη ενός ψηλού κτιρίου. Η στέγη όμως υποχώρησε και το νεαρό ζευγάρι πέθανε από την πτώση. Τα γυμνά πτώματα τους βρέθηκαν στο δρόμο από έναν οδηγό ταξί το 2007.

13.Το σεξ με τις 5 γυναίκες του τον σκότωσε

Ένας Νιγηριανός επιχειρηματίας, ο Uroko Onoja, ήταν πολύγαμος και είχε έξι γυναίκες. Η μία όμως ήταν αρκετά νεαρή και όταν οι άλλες 5 γυναίκες είδαν ότι της έδινε περισσότερη προσοχή όταν έκανε έρωτα μαζί της τον απείλησαν με μαχαίρα να τις ικανοποιήσει και τις 5. Τελικά σταμάτησε να αναπνέει μόλις τελείωσε την ερωτική του πράξη με την τέταρτη. Μια έμεινε παραπονεμένη

14. Πέθανε από το φακό του ενώ έκανε διάρρηξη

Ο Sanntiago Alvarado πήγε να ληστέψει ένα κατάστημα με ποδήλατα στη Καλιφόρνια. Ωστόσο τα πράγματα πήγαν πολύ άσχημα καθώς έπεσε από την οροφή του κτιρίου και ο φακός, που είχε στο στόμα του για να έχει ελεύθερα τα χέρια του , ”καρφώθηκε” στο κρανίο του.

15. Πέθανε στα γέλια εξαιτίας μιας τηλεοπτικής σειράς

Ο Alex Mitchell το 1975 παρακολουθούσε τη δημοφιλή σειρά του BBC The Goodies και του άρεσε τόσο ένα επεισόδιο που κυριολεκτικά πέθανε στα γέλια. Για την ακρίβεια το έντονο γέλιο του προκάλεσε καρδιακή συγκοπή.

Η γυναίκα του έστειλε γράμμα στους πρωταγωνιστές του σόου προκειμένου να τους ευχαριστήσει που έκαναν τον άνδρα της χαρούμενο τις τελευταίες του στιγμές.

16.Βασιλιάς της Σουηδίας πέθανε από το φαΐ

Το 1771 ο Βασιλιάς της Σουηδίας Adolf Frederick έφαγε μέχρι θανάτου. Το παραπάνω από πλουσιοπάροχο γεύμα του είχε :αστακό, χαβιάρι, λάχανο τουρσί, καπνιστή ρέγγα και σαμπάνια. Ενώ για επιδόρπιο έφαγε την αγαπημένη του πουτίγκα.

17.Πέθανε για να κερδίσει ένα Wii

Η Jennifer Strange συμμετείχε σε έναν διαγωνισμό που πραγματοποιούσε ένας τοπικός ραδιοφωνικός σταθμός στη Καλιφόρνια προκειμένου να κερδίσει μια κονσόλα Wii. Οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να πιουν όσο το δυνατόν περισσότερο νερό και να μην πάνε στη τουαλέτα. Τελικά η Jennifer πέθανε από δηλητηρίαση του νερού.

18. Πέθανε από τηλεκατευθυνόμενο αεροπλανάκι

Το 2001 ο Roger Wallace πέθανε όταν χτύπησε στο κεφάλι από το δικό του ραδιο-ελεγχόμενο αεροπλάνο του. Ο Roger δεν έβλεπε το αεροπλανάκι του εξαιτίας του ήλιου και τελικά το οδήγησε με μεγάλη ταχύτητα προς τα πάνω του.

19. Το τρακάρισμα με μια αρκούδα ήταν μοιραίο

Στον Καναδά το 2013 ένας 25χρονος και ένας 40χρονος άνδρας έχασαν τη ζωή τους όταν μια αρκούδα έπεσε πάνω στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου τους. Η αρκούδα ”εκτοξεύθηκε” προς το όχημα των δύο ανδρών εξαιτίας της σύγκρουσης της με ένα άλλο όχημα λίγο πριν.

20. Ο κροκόδειλος προκάλεσε την συντριβή ενός αεροπλάνου

Το 2010 ένας επιβάτης αεροπλάνου είχε βάλει λαθραία μέσα στο αεροσκάφος έναν κροκόδειλο, τον οποίον είχε κρύψει μέσα σε μια τσάντα. Όταν όμως ο κροκόδειλος κατάφερε να δραπετεύσει, επιβάτες και πλήρωμα πανικοβλήθηκαν και έτρεξαν προς το θάλαμο διακυβέρνησης. Το αεροσκάφος επειδή ήταν πολύ μικρό έχασε την ισορροπία του και συνετρίβη.

Από τα 20 άτομα που βρισκόντουσαν στο αεροπλάνο επέζησαν μόνο ο κροκόδειλος και ένας επιβάτης.

 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *