Πάρτε το Στοματικό σας Διάλυμα και περάστε το ανάμεσα από τα Δάχτυλα των Ποδιών σας. Θα Εκπλαγείτε…

1Γνωρίζατε ότι το στοματικό διάλυμα, όπως το Listerine, πως έχει πολλές άλλες διαφορετικές εφαρμογές; Σε αυτό το άρθρο, θα εξηγήσουμε μερικές από τις απροσδόκητες χρήσεις του που σίγουρα θα σας εκπλήξουν.

Όταν το Listerine εφευρέθηκε το 1879, χρησιμοποιήθηκε ως απολυμαντικό (μεταξύ άλλων) και χρησιμοποιήθηκε ως στοματικό διάλυμα για πρώτη φορά το 1970.

1

Μειώστε τις σωματικές οσμές

Έχετε ξεμείνει από αποσμητικό και δεν έχετε κάτι εύκαιρο; Ρίξτε λίγο στοματικό διάλυμα σε ένα βαμβάκι και περάστε με αυτό τις μασχάλες σας.

2

Απολυμαντικό τουαλέτας και αποσμητικό χώρου

Αν ρίξετε λίγο στοματικό διάλυμα στη τουαλέτα σας, μπορεί να ακούγεται σπάταλο, αλλά στην πραγματικότητα απολυμαίνει την τουαλέτα και αναδύει ευχάριστη μυρωδιά στο μπάνιο. Μπορείτε να απαλλαγείτε από βακτήρια και μύκητες με αυτόν τον τρόπο.

Καταπολεμήστε τσιμπήματα κουνουπιών

Αν έχετε τσιμπήματα κουνουπιών, το στοματικό διάλυμα μπορεί να σας ανακουφίσει από το αίσθημα κνησμού. Έτσι θα απολυμάνει την περιοχή και δε θα ξύνεστε.

3

Καταπολεμήστε την πιτυρίδα

Παραδόξως, το στοματικό διάλυμα συστήνεται για την καταπολέμηση της πιτυρίδας. Απλά ρίξτε λίγο στο τριχωτό της κεφαλής, κάντε ελαφρύ μασάζ και ξεβγάλτε.

Απαλλαγείτε από σπυράκια

Απαλλαγείτε από σπυράκια και μαύρα στίγματα με κατευθείαν εφαρμογή στοματικού διαλύματος σε ένα βαμβάκι πάνω στο δέρμα σας. Έτσι θα επανακτήσετε την κατάσταση της επιδερμίδας σας ξανά!

Καταπολεμήστε μύκητες νυχιών

Γεμίστε ένα μπολάκι με στοματικό διάλυμα και κάντε για μισή ώρα ποδόλουτρο. Επαναλάβετε καθημερινά μέχρι να εξαφανιστούν οι μύκητες των νυχιών!

4

Απολυμάνετε την οδοντόβουρτσα

Αν η οδοντόβουρτσά σας βρίσκεται συνεχώς σε υγρό περιβάλλον στο μπάνιο σας, τότε εύκολα συγκεντρώνει βακτήρια στις τρίχες της. Γεμίστε ένα ποτήρι με στοματικό διάλυμα και βουτήξτε την οδοντόβουρτσα για ολόκληρο το βράδυ. Τα βακτήρια δεν έχουν καμιά ελπίδα να επιβιώσουν.

Καθαρίστε την οθόνη σας

Ψεκάστε την οθόνη του υπολογιστή σας με λίγο στοματικό διάλυμα και περάστε το με ένα πανάκι. Θα είναι πεντακάθαρη μετά!

Απαλλαγείτε από μυρωδιές σκουπιδιών

Ψεκάστε μια χαρτοπετσέτα με στοματικό διάλυμα και απλώστε την στον πάτο του κάδου σκουπιδιών. Κατά αυτόν τον τρόπο θα εξοντώσει τις δυσάρεστες μυρωδιές.

5

Αυτές οι ποικίλες χρήσεις μπορεί να φαίνονται περίεργες με την πρώτη ματιά, αλλά μπορούν να διευκολύνουν τη ζωή σας! Απλά δοκιμάστε τις!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *