Πήγε στο γιατρό επειδή πονούσαν τα γόνατά της και οι γιατροί έπαθαν σοκ με αυτό που αντίκρισαν…

1Μια 65χρονη γυναίκα από τη Νότια Κορέα υπέφερε από αρθρίτιδα και πήγε να κάνει μια σειρά ακτινογραφιών, στα πλαίσια παρακολούθησης της ασθένειάς της…

Το παράξενο είναι πως οι γιατροί, εκτός από τα εμφανή σημάδια της αρθρίτιδας, εντόπισαν ένα μεγάλο αριθμό από χρυσές βελονίτσες στα γόνατά της. Η γυναίκα είχε λάβει αγωγή με αναλγητικές ενέσεις και αντιφλεγμονώδη φάρμακα στο παρελθόν, ωστόσο οι πόνοι δεν υποχωρούσαν.

Επιπλέον, οι θεραπείες που της είχαν προταθεί της προκαλούσαν γαστροεντερικές ενοχλήσεις. Συνεπώς, κατέφυγε στην πανάρχαια μέθοδο του βελονισμού ως μέσου αντιμετώπισης του πόνου. Η συγκεκριμένη εκδοχή της θεραπείας αυτής, περιλαμβάνει τη μόνιμη εισαγωγή χρυσών βελόνων στο σώμα του ασθενούς.

Η γυναίκα πήγαινε στο βελονιστή μια φορά τη βδομάδα και ως αποτέλεσμα συσσωρεύτηκε στο σώμα της μια πληθώρα από χρυσές βελόνες. Σύμφωνα με τους γιατρούς, το σκεπτικό πίσω από την τεχνική αυτή είναι το εξής: οι χρυσές βελόνες που τοποθετούνται μόνιμα στο σώμα του υπό θεραπεία ατόμου, επενεργούν ως μόνιμος βελονισμός και η χρήση αυτή στην αντιμετώπιση της οστεοαρθρίτιδας και της ρευματοειδούς αρθρίτιδας είναι εξαιρετικά διαδεδομένη στις ασιατικές χώρες.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *