Πες μου τι ζώδιο είναι και θα σου πω πως θα σε ερωτευτεί ξανά!

1Μπορεί η σχέση σας να έχει περάσει από χίλιες φουρτούνες αλλά εσύ επιμένεις να βλέπεις τον καλό σου και να νιώθεις τις γνωστές πεταλούδες στο στομαχάκι σου;
Ο έρωτας όπως και το φυτό θέλει συνέχεια πότισμα και γι’ αυτό τ’άστρα σου δείχνουν πώς θα κάνεις τον μεγάλο σου (σε βάθος και χρονική διάρκεια) να ανθίσει από την αρχή αρκεί να διαβάσεις παρακάτω πώς σε παροτρύνουν τα ζώδια να το χειριστείς!

Κριός: θέλει περιπέτεια, ρομάντζο και φαντασία είναι στοιχεία που τον εξιτάρουν γι’ αυτό μην αφήσεις αυτή τη σχέση να βαλτώσει. Κάνε ότι περνάει από το χέρι σου, στην ανάγκη παίξε μέχρι γιατρό και νοσοκόμα και ξαναβρές το πάθος σου και το χαμένο σου σημείο G.

Ταύρος: λατρεύει τις αγκαλιές, τα φιλιά και τα χάδια όλες τις ώρες της ημέρας και εσύ δε χρειάζεται να περιοριστείς καθόλου σε αυτά! Όσο πιο πολλά και αισθησιακά τα φιλιά σου τόσο πιο κολλημένος θα μείνει κοντά σου! Σατέν εσώρουχα, αρωματικά έλαια για το μπάνιο και ατέλειωτα μασάζ είναι δυνατόν να κρατήσουν για πάντα ζωντανό τον έρωτα σας!

Δίδυμοι: η ποικιλία στην ερωτική σας ζωή είναι το κομμάτι που πρέπει να δουλέψεις για να κρατήσεις αυτό τον έρωτα ζωντανό! Δίδυμοι και πλήξη δεν πάνε μαζί και αν αρχίσει η πλήξη στην κρεβατοκάμαρα το έχασες το κορμί πατριώτισσα! Κάμα σούτρα, βοηθήματα και ότι άλλο σκεφτείς είναι με το μέρος σου!

Καρκίνος: το ζώδιο που αγαπάει την οικογένεια όσο κανένα του ζωδιακού, ο καλός σου, πρέπει να νιώθει πολύ ξεχωριστό για εσένα αλλιώς η ερωτική σας ζωή θα πάρει την κάτω βόλτα! Κράτησε ζωντανή τη φλόγα του έρωτα σας φτιάχνοντας του το αγαπημένο του φαγητό ή κάνοντας του ένα δώρο που ξέρεις ότι θα τον ξετρελάνει!

Λέων: έχει ανάγκη να νιώθει αγαπητός και ποθητός όσο κανένα άλλο από τα ζώδια του ζωδιακού. Το πιο ηγετικό από τα υπόλοιπα 11 ζώδια, να είσαι σίγουρη ότι αν δεν ικανοποιείται σεξουαλικά θα αρχίσει να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια! Φρόντισε να κανονίσεις ένα γεύμα για 2 ή κάν’ του μια ευχάριστη έκπληξη που και που για να τον κάνεις να σε ερωτευτεί από την αρχή!

Παρθένος: κάνε τα μπανάκια σου με τα αρωματικά σου έλαια, άπλωσε την ενυδατική σου, αγάπησε τον εαυτό σου και να είσαι σίγουρη ότι θα σε αγαπήσει κει εκείνος! Σέξι εσώρουχα, τρυφερά λογάκια και μια αναδρομή στην πρώτη σας γνωριμία του θυμίζει τον έρωτα σας και το πάθος σας που ξαναέρχεται!

Ζυγός: οι πολλοί συναισθηματισμοί του προκαλούν νευρικότητα και καλά θα κάνεις να κρατήσεις τις εκρήξεις συναισθηματισμού για εσένα. Η αρμονία και η ευτυχία είναι συναισθήματα που τους αρκούν για να ξανανιώσουν το στομαχάκι τους να πηγαινοέρχεται στο πέρασμα σου!

Σκορπιός: σπάνια αφήνει την ερωτική και σεξουαλική του ζωή να πάρει την κάτω βόλτα και είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος της ζωής του. Ξέρει πολύ καλά πώς θα αναζωπυρώσει την ερωτική σας ζωή αλλά ένα ζευγάρι σέξι εσώρουχα, ρομαντική ατμόσφαιρα και ότι το πιο σέξι άρωμα σου είναι πράγματα που μπορείς να κάνεις και εσύ για να εκτοξεύσεις στα ύψη την ερωτική σας ζωή εκ νέου!

Τοξότης: το γέλιο είναι από τα βασικά συστατικά που εξιτάρουν ένα Τοξότη και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάς αφού είναι αναπόσπαστο κομμάτι και του συναισθηματικού δεσμού με την σύντροφο του, γι’ αυτό μην ξεχνάς το χιούμορ σου! Επιστράτευσε όλη σου τη θετική ενέργεια και άφησε μακριά τη βαρεμάρα, για να τον κάνεις να σε ερωτευτεί από την αρχή! Μην ξεχνάς ότι ως Τοξότης η ομορφιά σου είναι πολύ σημαντική αφού του αρέσει να σε βλέπει πάντα σέξι και ωραία. Άρα αν τελευταία κυκλοφορείς με το μαλλί αχτένιστο και την τρίχα κάγκελο, άλλαξε τακτική γιατί δε σε βλέπω καλά. Η περιποίηση και η ομορφιά σου είναι πολύ σημαντική για να σε θέλει σαν τρελός από την αρχή.

Αιγόκερως: είναι ιδιαίτερα πολυάσχολος και η δουλειά είναι το κύριο μέλημα του , οπότε για να του κερδίσεις το ενδιαφέρον ξανά πρέπει να τραβήξεις το βλέμμα του κάπως. Ένα νέο χτένισμα, μια ενδιαφέρουσα δραστηριότητα που δεν έχετε ξανά κάνει μαζί, ένα σέξι φόρεμα θα τραβήξουν το βλέμμα του από τα χαρτιά του και θα του ξυπνήσουν τα άγρια ένστικτα του, όσο και να προσπαθεί να μείνει προσηλωμένος στη δουλειά!

Υδροχόος: ο Υδροχόος έχει ένα θέμα με την τρυφερότητα αφού δεν την αντέχει και πολύ η ελεύθερη φύση του, γι’ αυτό όσος καιρός και να περάσει μην του δείξεις ότι τον έχει για κτήμα σου για να μην τρέξει μακριά σου. Στο σεξ μπορεί να είναι τέλειος στη θεωρία αλλά είναι στο χέρι σου να του θυμίσεις πώς είναι και στην πράξη.

Ιχθείς: αποπλανητική ατμόσφαιρα και λίγο σασπενς θα κάνουν την καρδιά του να χτυπήσει ξανά στους ρυθμούς σου! Αν του αρέσει ο χορός, η απαλή μουσική και το φως των κεριών, αναζωογόνησε τον έρωτα σας οργανώνοντας την τέλεια βραδιά με αυτά τα συστατικά και δε θα χάσεις!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *