Πληθώρα νέων προϊόντων παρουσίασε η Dell στη CES

Πληθώρα νέων προϊόντων παρουσίασε η Dell στη CES

Η Dell Technologies ανακοίνωσε νέα προϊόντα και λογισμικό για τις premium σειρές Latitude, XPS και οθονών στο πλαίσιο της παρουσίας της στο Consumer Electronics Show.

H Dell ανακοινώνει τη σειρά Latitude 9000, με λεπτό προφίλ και μεγάλη οθόνη. Το νέο Latitude 9510 προσφέρει αυτονομία έως και 30 ώρες, ικανότητα σύνδεσης σε δίκτυα 5G, με οθόνη 15.4 ιντσών, που χωρά εύκολα σε μια μικρή επαγγελματική τσάντα. Μάλιστα, το βάρος του δεν ξεπερνά τα 1,45 κιλά. Με την χρήση έως και των νεότερων, 10ης γενιάς επεξεργαστών Intel Core i7, το Latitude 9510 χρησιμοποιεί φινίρισμα επεξεργασμένου αλουμινίου και απευθύνεται σε επαγγελματίες που επιθυμούν επιδόσεις σε συνδυασμό με ξεχωριστό στυλ.

Το XPS 13 έχει οθόνη τύπου InfinityEdge χωρίς περιθώρια και στις 4 πλευρές, το οποίο είναι φτιαγμένο με προσεγμένο τρόπο από κατεργασμένο αλουμίνιο, ανθρακονήματα, υαλονήματα και ανθεκτικό γυαλί Corning Gorilla Glass.

Η νέα οθόνη με διαγώνιο 13.4 ιντσών, μοιάζει σε μέγεθος με μία οθόνη 11 ιντσών, γεγονός που προσφέρει άνετη χρήση εν κινήσει. Το XPS 13 είναι εφοδιασμένο με 10ης γενιάς επεξεργαστές Intel Core, διαθέτει μεγάλη αυτονομία μπαταρίας για τους ταξιδιώτες, τους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων και τους δημιουργικούς επαγγελματίες που χρειάζονται ισχύ και απόδοση καθ’ οδόν. Διακρίνεται για το touchpad, το πληκτρολόγιο edge-to-edge, και το άνοιγμα με το ένα χέρι. Οι διαθέσιμες επιλογές περιλαμβάνουν Windows 10 ή την έκδοση Developer Edition με λειτουργικό Ubuntu 18.04 LTS.

Για τους θεατές που αγαπούν τις ταινίες και τις τηλεοπτικές σειρές, η Dell Technologies ανακοινώνει το Dell Cinema Guide, ένα one-stop-shop για ψυχαγωγία μέσω υπηρεσιών streaming. Οι χρήστες των Windows μπορούν να λάβουν την εφαρμογή για να βρίσκουν γρήγορα και εύκολα τηλεοπτικά σόου και ταινίες σε πάνω από 200 υπηρεσίες streaming μέσω ενός μοναδικού οδηγού περιεχομένου, απολαμβάνοντάς το με εκπληκτικά χρώματα, ήχο και απόδοση streaming χάρη στο Dell Cinema11.

Οι χρήστες φορητών XPS, Inspiron, Vostro, Alienware και G Series με κινητά iOS θα έχουν απευθείας πρόσβαση στα αγαπημένα τους apps, από εφαρμογές συγκοινωνίας μέσα στην πόλη μέχρι και τα social media, αξιοποιώντας μεταφορά αρχείων drag-and-drop και mirroring περιεχομένου απευθείας στον υπολογιστή Dell.

Η οθόνη UltraSharp 43 4K USB-C Monitor επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν περιεχόμενο από μέχρι και 4 διαφορετικά PCs ταυτόχρονα για μέγιστη παραγωγικότητα. Η νέα οθόνη UltraSharp 27 4K USB-C Monitor με VESA DisplayHDR 400 καλύπτει ευρύ χρωματικό φάσμα για πιστή χρωματική αναπαραγωγή. Φτιαγμένη με γνώμονα την ταχύτητα, με κάλυψη 99% του χρωματικού φάσματος sRGB, η νέα οθόνη Alienware 25 Gaming Monitor βασίζεται σε γρήγορη τεχνολογία IPS, η οποία προσφέρει πλούσια χρώματα, ρυθμό ανανέωσης 240Hz και ταχύτατο χρόνο απόκρισης 1 millisecond από γκρι σε γκρι, σε εγγενή ανάλυση FHD. Υποστηρίζει επίσης την τεχνολογία AMD Radeon FreeSync, καθώς επίσης και την NVIDIA G-SYNC.

Προτεινόμενα για εσάς

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑnaftemporiki.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *