Ποια δώρα προτιμούν τα ζώδια; Τι σου συστήνει η αστρολογία!

Τα δώρα είναι πάντα ευπρόσδεκτα από όλα τα ζώδια ! Συνήθως αυτό που έχει σημασία είναι η χειρονομία, που αποδεικνύει ότι σκέφτεσαι το…
ταίρι σου και προσπαθείς με κάθε τρόπο να το ευχαριστήσεις, για την παρουσία του στη ζωή σου. Όμως, αν θέλεις να δεις στα μάτια του πραγματική χαρά και έκπληξη κι όχι ένα συγκαταβατικό χαμόγελο, η αστρολογία μπορεί να σε βοηθήσει. Διάλεξε το δώρο που θα κάνεις, με βάση το ζώδιο του συντρόφου σου! Και μη ξεχνάς, πως ένα λουλούδι, μια χειρονομία, ένα χαμόγελο ή ακόμη μια γλυκειά κουβέντα, αποτελεί ένα ευπρόσδεκτο δώρο, ανεξάρτητα από το σε ποια ζώδια το προσφέρουμε.

 

Κριός
Δυστυχώς, κανένα δώρο δεν είναι αρκετά εντυπωσιακό για τον Κριό. Αφού λοιπόν δύσκολα θα τον εντυπωσιάσεις, μπορείς άνετα να τον ξαφνιάσεις ευχάριστα, με ένα ταξίδι της τελευταίας στιγμής. Δυο ρούχα σε μια βαλίτσα, τα εισιτήρια στο χέρι και Παρασκευή μεσημέρι, μετά τη δουλειά, ραντεβού στο καράβι για ένα σαββατοκύριακο στο νησί! Η επιτυχία είναι εγγυημένη!

Ταύρος
Αν θέλεις να πείσεις τον Ταύρο ότι τον αγαπάς κι ότι νοιάζεσαι για εκείνον, θα πρέπει να μαντεύεις τι θέλει, χωρίς να σου το πει. Το δώρο που θα του κάνεις, εκτός από χρηστικό, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα καλαίσθητο και φυσικά εξαιρετικής ποιότητας. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι ακριβό, μπορεί να είναι μια απλή γραβάτα, που θα ταιριάζει με το καινούριο του πουκάμισο, ή μια ζώνη που θα συνδυάζεται με την αγαπημένη της τσάντα. Αν δεν σου έρχεται στο νου κάποιο χρήσιμο αντικείμενο, μπορείς απλά να του/της κάνεις το τραπέζι σε ένα καλό εστιατόριο. Αυτό είναι ένα δώρο που θα εκτιμήσει σίγουρα!

Δίδυμοι
Εύκολα μπορείς να ευχαριστήσεις ένα Δίδυμο, αφού είναι μάλλον ολιγαρκής. Ακόμα και μερικά ζευγάρια κάλτσες, που αλλιώς θα έπρεπε ο ίδιος να μπει στη διαδικασία να βρει και να αγοράσει, είναι μια χαρά δώρο για εκείνον. Το κακό είναι ότι ποτέ δεν μάθεις αν το δώρο σου του άρεσε πραγματικά, αφού ακόμη κι αν του φανεί εντελώς αδιάφορο, θα επιστρατεύσει όλο το υποκριτικό του ταλέντο για να μην το καταλάβεις. Όπως και να έχει όμως, του αρκεί το ότι τον σκέφτεσαι και τον προσέχεις. Αυτό είναι το σημαντικότερο.

Καρκίνος
Δεν είναι δύσκολο να ευχαριστήσεις και να συγκινήσεις με το δώρο σου τον Καρκίνο και μάλιστα εντελώς ανέξοδα. Είναι το πιο συναισθηματικό από τα ζώδια κι αν του χαρίσεις μια από τις ασπρόμαυρες, οικογενειακές φωτογραφίες της γιαγιάς σας σε αντικέ κορνίζα, θα είναι σαν να τον θεωρείς ήδη μέλος της οικογένειας. Αν δεν έχεις πρόχειρη μια παλιά φωτογραφία, χάρισέ του ένα βότσαλο από την αγαπημένη σου παραλία, μαζί με ένα ποίημα ενός ρομαντικού ποιητή. Η συγκίνηση που θα νοιώσει, δε θα κρύβεται!

Λέων
Το ιδανικό δώρο για το Λέοντα, είναι ένας μεγάλος καθρέφτης, όπου θα μπορεί να αυτό-θαυμάζεται με τις ώρες! Επειδή όμως στα χαρακτηριστικά του ζωδίου, εκτός από το ναρκισσισμό είναι και η δημιουργικότητα αλλά και η ευφυΐα, μπορείς να του χαρίσεις κι ένα επιτραπέζιο παιχνίδι, που θα παίζετε μαζί. Φρόντισε μόνο να χάνεις που και που, γιατί δεν του αρέσει καθόλου να τον κερδίζουν!

Παρθένος
Ο Παρθένος είναι ιδιαίτερα συναισθηματικός τύπος, αν και δυσκολεύεται να εκφράσει ανοιχτά τα συναισθήματά του. Το καλύτερο δώρο που μπορείς να του κάνεις λοιπόν, είναι να του πεις το “σ’ αγαπώ” με απλότητα και ειλικρίνεια. Κι αν αυτό σου φαίνεται λίγο, τότε οργάνωσε ένα ταξίδι μαζί του. Κι όταν λέμε “οργάνωσε”, μιλάμε για ένα πλήρες και αναλυτικό πρόγραμμα, από τη μεταφορά και τη διαμονή, μέχρι και την επίσκεψη στα αξιοθέατα ή τη βραδινή σας διασκέδαση. Μόνο έτσι θα νοιώσει ικανοποιημένος και ασφαλής!

Ζυγός
Δύσκολα θα ευχαριστήσεις το Ζυγό με ένα συνηθισμένο δώρο. Το πιο πιθανό είναι ότι θα το επιστρέψει στο κατάστημα που το αγόρασες, για να πάρει κάτι άλλο, που μπορεί μετά να το ξανα-αλλάξει, αφού είναι εκ φύσεως αναποφάσιστος. Αυτό που μπορείς να κάνεις για να τον ευχαριστήσεις, είναι να οργανώσεις κάτι ξεχωριστό, μόνο για εκείνον. Αντί λοιπόν για ένα συνηθισμένο γεύμα σε μια ταβέρνα, πήγαινέ τον σε παραλιακό εστιατόριο. Θα ενθουσιαστεί με την ιδέα σου και θα μείνει να χαζεύει συνεπαρμένος το ηλιοβασίλεμα.

Σκορπιός
Αν σκοπεύεις να του αγοράσεις κάτι, ακόμη κι αν δεν είναι ακριβό, θα πρέπει να είναι το καλύτερο στην κατηγορία του. Όμως, το δώρο που θα εκτιμήσει πραγματικά ο Σκορπιός δεν είναι κάτι υλικό, αγαπάει τη δράση, την έκπληξη αλλά και την επαφή. Η κρεβατοκάμαρα είναι το δωμάτιο εκείνο, στο οποίο μπορείς να του προσφέρεις το… δώρο σου, ξαφνιάζοντας τον με ερωτικά παιχνίδια…

Τοξότης
Τον Τοξότη δεν τον ενδιαφέρουν τα αντικείμενα. Το καλύτερο δώρο γι’ αυτόν είναι η παρουσία σου στο πλάι του, αρκεί βέβαια να τον φροντίζεις, να τον προσέχεις και να μην περιορίζεις την ελευθερία του. Ακολούθησέ τον στα ταξίδια του, χωρίς να δυσανασχετείς. Διασκέδασε με την παιχνιδιάρικη διάθεσή του και με τη στάση σου θα του έχεις κάνει το καλύτερο δώρο!

Αιγόκερως
Στον Αιγόκερω αρέσουν τα πολυτελή αντικείμενα, αρκεί να έχουν και μια χρησιμότητα. Αυτό να το θυμάσαι, όταν διαλέγεις το δώρο του. Μπορείς άνετα να του πάρεις ακόμα κι ένα λεμονοστύφτη με διαστημικό ντιζάιν, αν του αρέσουν οι φρεσκοστυμμένες πορτοκαλάδες, αλλά καλύτερα να αποφύγεις ένα διακοσμητικό χώρου, που δεν χρησιμεύει σε τίποτα απολύτως! Το καλύτερο δώρο πάντως, είναι να αποδεχτείς τον άψογα οργανωμένο τρόπο ζωής του και να του αφήσεις να έχει τον έλεγχο στη σχέση!

Υδροχόος
Ο Υδροχόος δεν έχει ανάγκη από δώρα για να σε αγαπάει, ούτε για να πειστεί για την αγάπη σου. Σίγουρα θα χαρεί με ο,τι κι αν του δωρίσεις, ακόμη κι αν του είναι εντελώς άχρηστο, γιατί του αρκεί που τον σκέφτεσαι και τον ξεχωρίζεις. Αν θέλεις πάντως το δώρο σου να πιάσει τόπο, μη διστάσεις να του αγοράσεις ένα πιο εξελιγμένο κινητό τηλέφωνο από αυτό που έχει. Τα προϊόντα τεχνολογίας τον ενθουσιάζουν, αφού θέλει πάντα να είναι μπροστά από την εποχή του!

Ιχθείς
Ο Ιχθύς θα συγκινηθεί από την κίνησή σου και μόνο! Δεν έχει σημασία το τι θα είναι το δώρο σου ή ποια θα είναι η αξία του, αυτό που μετράει είναι το ότι τον σκέφτεσαι. Από την άλλη, αν θέλεις να του προσφέρεις κάτι που θα το εκτιμήσει πραγματικά, πέρα από το συναισθηματικό κομμάτι, να θυμάσαι ότι ανήκει στα ζώδια του νερού. Γεύμα σε ταβερνάκι πλάι στη θάλασσα ή βόλτα στη λίμνη της Βουλιαγμένης, είναι δώρα που θα τον ενθουσιάσουν!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *