Προπαγάνδα των παγκοσμιοποιητών για τα οικόσιτα ζώα προκειμένου να αντικατασταθούν με κρεατόμαζες

1Καμπάνιες ευαισθητοποίησης του κόσμου σχετικά με το «μεγάλο», όπως παρουσιάζεται πρόβλημα της μόλυνσης του περιβάλλοντος από τις ενεργοβόρες διαδικασίες εκτροφής οικόσιτων ζώων, γίνονται όλο και πιο έντονες τον τελευταίο καιρό.
Φυσικά στο στόχαστρο έχουν μπει περισσότερο τα βοοειδή και τα χοιρινά, λόγω της μεγαλύτερης προτίμησης αυτού του τύπου κρέατος από τους καταναλωτές παγκόσμια.

Οι υποστηρικτές αυτής της θεωρίας, σύμφωνα με πληροφορίες του prisonplanet.gr, πρεσβεύουν ότι τα ζώα αυτά με τις μεθόδους εκτροφής που ακολουθούνται και με την ίδια την ύπαρξή τους μολύνουν το περιβάλλον και απομυζούν μεγάλα ποσά ενέργειας επιδεινώνοντας το φαινόμενο του θερμοκηπίου με το μεθάνιο που παράγουν, ειδικά τα βοοειδή λόγω μεγέθους,, χαρακτηρίζοντας τα ζώα αυτά απειλή για τον πλανήτη.
Για να μειώσουν μάλιστα την κατανάλωση κρέατος, ώστε να σωθεί ο πλανήτης, το αντικαθιστούν με χορτοφαγικού τύπου υποκατάστατα προς το παρόν, έως ότου ο καταναλωτής εκπαιδευτεί στην ιδέα ότι τα ζώα επιβαρύνουν τον πλανήτη, οπότε καλό είναι να μειώσουμε την κατανάλωση κρέατος.
Στο επόμενο στάδιο κανείς δε θα έχει ενοχές όταν τρώει κρέας που προέρχεται από εργαστήριο, αφού θα μπορεί να απολαμβάνει το κρέας που στερήθηκε και που δε θα προέρχεται από τα ενεργοβόρα βοοειδή και χοιρινά. Έτσι και το αγαπημένο του κρέας θα μπορεί να μην στερείται πλέον και θα σώζει και το περιβάλλον.
Σύντομα το τεχνητό κρέας θα κάνει την εμφανισή του στην αγορά δυναμικά αντικαθιστώντας το νωπό κρέας των ζώων, που όλοι απολαμβάναμε έως σήμερα και θα προωθηθεί όχι μόνο ως σωτηρία για τον πλανήτη, αλλά και ως πολύ χαμηλού κόστους τροφή που θα χορτάσει όλους τους πεινασμένους.
Το τι θα βάζουν μέσα σε αυτό το κρέας, στα εργαστήρια παραγωγής του, ένας Αντίχριστος μόνο ξέρει, o oποίος θα ταΐσει τις πεινασμένες λαϊκές μάζες, που θα μεριμένουν κάποιον να τους σώσει.
Μόνο που ο «σωτήρας» που θα περιμένουν θα απαιτεί από τους πεινασμένους την ίδια τους την ψυχή, υποχρεώνοντας τους πάντες να φέρουν το χάραγμα στο δεξί τους χέρι και στο μέτωπο, ώστε να μπορούν να λάβουν και την τροφή των εργαστηρίων του. (prisonplanet)

pygmi.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *