Σε παράλληλο σύμπαν ο πρωθυπουργός

Όποιος άκουσε την ομιλία του πρωθυπουργού στο Υπουργικό Συμβούλιο θα νόμισε ότι ζει σε μια άλλη Ελλάδα.
Τελείωσαν τα Μνημόνια σύντροφοι! Κάτι λεπτομέρειες έχουνε μείνει και μετά η οικονομία μας θα εκτοξευτεί.
Στα δε Εθνικά είναι ζήτημα χρόνου να γονατίσει η Τουρκία στο μεγαλείο του Τσίπρα και να επιστρέψει του Έλληνες στρατιωτικούς. Ωστόσο, ξεπουλάμε τη Μακεδονία και υποτασσόμαστε στους Αλβανούς, ώστε αν, ο μη γένοιτο, κάτι πάει στραβά, να μπορούμε να ασχοληθούμε αποκλειστικά με την τρέλα του Σουλτάνου. Πρόκειται για μεγαλείο στρατηγικής σκέψης.
Η διαφθορά αποτελεί πλέον παρελθόν καθώς με τον απηνή αγώνα του λαοπρόβλητου εξαλείφθηκε και αναμένεται να σφραγιστεί η επιτυχία με την συμμέτοχη της Φώφης στη Συνταγματική Αναθεώρηση.
Ο ακομβίωτος μετά από την ηρωική του αντίσταση κατά των Τουρκαλάδων αναβαθμίζεται σε στρατάρχη και ήδη οι Έλληνες κοιμούνται ήσυχοι.
Μεγαλύτερη είδηση αποτελεί το γεγονός ότι η λαοπρόβλητη κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία. Ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε αποφασισμένος να κάνει τα πάντα ώστε να μην καρπωθεί η ΝΔ την επιτυχία της διακυβέρνησής του.
Όσοι ανησυχούσαν ότι θα τους κάτσει το αρνί στο στομάχι φοβούμενοι ότι η χώρα θα βρίσκονταν στο κενό χωρίς τη στιβαρή ηγεσία του Τσίπρα, μπορούν να χαλαρώσουν και να το απολαύσουν ανενόχλητοι μέχρι το κόκκαλο, νοιώθοντας τη σιγουριά ότι θα έχουν τον Αλέξη να τους υπηρετεί μέχρι τέλους.
Εάν ξεχάσαμε να αναφέρουμε κάτι για την γη της επαγγελίας που μας περιέγραψε ο… σωτήρας Αλέξης, ας μας στείλει non paper o Καρτερός και θα το παραθέσουμε πάραυτα. Έκτος εάν ισχύουν οι πληροφορίες ότι έχει υποβάλει ήδη την παραίτησή του επειδή οι δόλιες τακτικές που έμαθε στο ΚΚΕ είναι περιττές, καθώς μετά από τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού η νίκη στις εκλογές θεωρείται δεδομένη.
Σε κάθε περίπτωση, είμαστε σίγουροι ότι όλο και κάποιος παρατρεχάμενος θα βρεθεί για να μας ενημερώσει.
Κατά τ’ άλλα, είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα που θα έλεγε κι ο Ηλιόπουλος. Labels Άρθρα, Άρθρα Αναγνωστών Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση
Πηγή – ksipnistere.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *