ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ:Γυναίκα χτυπάει τον φίλο της και αυτος την πλακώνει με μπουνιές πυγμάχου!(ΒΙΝΤΕΟ)

1Τον σοκαριστικό καυγά ενός νεαρού ζευγαριού στην Αικατερινούπολη της Ρωσίας κατέγραψε με το κινητό του ένας άγνωστος, με το σκληρό βίντεο να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Το βίντεο ξεκινάει με τη συνηθισμένη εικόνα ενός ζευγαριού που λογομαχεί σε ένα πάρκινγκ.

Ο ξανθός άνδρας δέχεται επανειλημμένα τα χτυπήματα μίας μελαχροινής γυναίκας, η οποία τον χαστουκίζει και τον κλωτσάει, χωρίς ωστόσο να δείχνει να τον πονά, αφού είναι αρκετά πιο μικρόσωμη από αυτόν. Αρχικά, εκείνος δεν ανταποδίδει τα χτυπήματα, ωστόσο εμποδίζει τη φίλη του να φύγει από το σημείο, ακινητοποιώντας την και φωνάζοντας ότι την αγαπάει.

Μετά από αρκετή ώρα και ενώ η μικρόσωμη γυναίκα συνεχίζει να τον χαστουκίζει, φτάνει η τρομακτική στιγμή της αντεπίθεσης για τον ογκώδη άντρα, ο οποίος αρχίζει να «σφυροκοπά» την φίλη του με μπουνιές σαν πυγμάχος, ρίχνοντάς την στο έδαφος.

Εκείνη ακριβώς την ώρα, μία περαστική σπεύδει να βοηθήσει την αιμόφυρτη γυναίκα, η οποία δείχνει να έχει χάσει τις αισθήσεις της. Ωστόσο, όταν επιχειρεί να τον σταματήσει, φωνάζοντάς του ότι η κοπέλα έχει χτυπήσει άσχημα, εκείνος στρέφει την οργή του σε εκείνη και την παίρνει στο κυνήγι.
Στη συνέχεια, ο νταής παίρνει τη φίλη του «σηκωτή», τη βάζει στο αμάξι και αποχωρούν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, απ’ ό,τι έχει γίνει γνωστό, η αστυνομία δεν έφτασε ποτέ στο σημείο ούτε ενημερώθηκε για το συμβάν, παρά το γεγονός ότι το βίαιο περιστατικό κράτησε αρκετή ώρα και υπήρχαν τουλάχιστον δύο μάρτυρες, η ξανθιά γυναίκα και ο άνδρας που τράβηξε το βίντεο. Οι αρχές της Αικατερινούπολης δήλωσαν ότι δεν γνωρίζουν τίποτα για τον καυγά.

https://youtu.be/wy69cQs4wmo

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *