ΣΟΚ! Έρχεται ριάλιτι με φόνους και βιασμούς!

1Το νέο reality show διαφημίζεται ως το απόλυτο τεστ δοκιμασίας χωρίς κανόνες. Ακόμα και ο φόνος ή ο βιασμός θα επιτρέπονται!

Ο τίτλος του ρωσικής έμπνευσης νέου reality είναι Game 2: Winter και σε αυτό 30 διαγωνιζόμενοι καλούνται να επιζήσουν επί εννέα μήνες στις στέπες της παγωμένης Σιβηρίας!

Το Game 2: Winter θα αρχίσει να προβάλλεται διαδικτυακά σε όλο τον κόσμο από την 1η Ιουλίου του 2017 και ήδη έχει συγκεντρώσει πολύ αρνητικές κριτικές.

Τόσο για τις σκληρές και απάνθρωπες συνθήκες κάτω από τις οποίες καλούνται να επιβιώσουν οι 30 παίχτες, όσο και για τις δηλώσεις του Ρώσου μεγιστάνα που το χρηματοδοτεί!

Ο Ρώσος Yevgeny Pyatkovsky, μιλώντας στην εφημερίδα Siberian Times σόκαρε το κοινό με τις αποκαλύψεις που έκανε για το show: «Όλα επιτρέπονται, η πάλη, το αλκοόλ, ο φόνος, ο βιασμός, το κάπνισμα, όλα», δήλωσε ο μεγιστάνας, ενώ υπογράμμισε πως, ό,τι κι αν συμβεί, η παραγωγή δεν θα φέρει καμία ευθύνη.

Οι συμμετέχοντες μάλιστα θα υπογράψουν γι’ αυτό τα σχετικά έγγραφα.

Στο reality show θα πάρουν μέρος 30 άτομα από όλο τον κόσμο, οι οποίοι για 9 μήνες θα ζήσουν στις στέπες της Σιβηρίας με θερμοκρασία 35 βαθμούς Κελσίου το καλοκαίρι και -40 βαθμούς Κελσίου τον χειμώνα.

Η παραγωγή θα τους αφήσει σε ένα δάσος με λύκους και αρκούδες, όπου θα πρέπει να κυνηγήσουν ή να ψαρέψουν για να έχουν φαγητό, ωστόσο αν κάποιος από αυτούς τραυματιστεί φεύγει από το παιχνίδι!

Το reality show θα μεταφράζεται στα αγγλικά, γερμανικά, ισπανικά, κινέζικα και αραβικά.

Το έπαθλο για τον νικητή είναι 1.550.000 ευρώ και οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι άνω των 18 ετών.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *