Της έκανε πρόταση γάμου ΕΝΩ ΚΙΝΔΥΝΕΥΑΝ να πέσουν από το αεροπλάνο! Δείτε ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ (βίντεο)

1Είμαστε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης… διάβασέ μου τις οδηγίες … είπε ο πιλότος και έτσι….Μια έξυπνη ιδέα, που μάλλον δεν άφηνε και πολλά περιθώρια για μια αρνητική απάντηση σκέφτηκε ένας άνδρας προκειμένου να ζητήσει από τη φίλη του να τον παντρευτεί. Η πρόταση γάμου είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για κάθε ζευγάρι. Όλοι οι άνδρες έχουν ένα αυξημένο άγχος, όχι μόνο για την απάντηση, αλλά και για το πώς θα καταφέρουν να εντυπωσιάσουν τη σύντροφό τους.Ένας άνδρας στην Καλιφόρνια σκέφτηκε κάτι παρακινδυνευμένο που όμως δεν θα άφηνε και πολλά περιθώρια στη σύντροφό του για μια αρνητική απάντηση.

Έτσι ο νεαρός οργάνωσε μια πτήση με ιδιωτικό αεροπλάνο το οποίο οδηγούσε ο ίδιος. Όταν βρισκόταν στον αέρα ο άνδρας σκηνοθέτησε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης και ζήτησε από την φίλη του να τον βοηθήσει να καταλάβει τι σημαίνουν οι ενδείξεις που παρουσιάζονται στο ταμπλό του μικρού αεροσκάφους. Έτσι της έδωσε να διαβάσει κάποιες οδηγίες. Εκείνη ψύχραιμη έκανε ότι της υποδείκνυε ο σύντροφός της. Κάποια στιγμή η κοπέλα άρχισε να χαμογελά καθώς μέσα στο κείμενο των οδηγιών έκτακτης ανάγκης, ο φίλος της της ζητούσε να τον παντρευτεί. Αμέσως εκείνος έβγαλε ένα δαχτυλίδι και αφού πήρε την θετική απάντηση, της το πέρασε στο δάχτυλο.

Οι δυο νέοι προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο της περιοχής, όπου τους περίμεναν οι φίλοι τους και γιόρτασαν όλοι μαζί τον επικείμενο γάμο τους.

Δείτε το βίντεο

https://youtu.be/57AGlDnb1IE?t=1

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *