Τι σημαίνουν τα όνειρά σου αναλόγως με τη μέρα που θα τα δεις

1Κάθε μέρα της εβδομάδας έχει άμεση σχέση με ένα συγκεκριμένο πλανήτη. Αυτό έχει επίδραση στα όνειρα που έχεις τις νύχτες και υποδεικνύουν μια σειρά καταστάσεων και γεγονότων, είτε θετικών, είτε αρνητικών. Μερικά όνειρα μάλιστα είναι προφητικά και για να μάθεις εάν ένα συγκεκριμένο όνειρό σου είναι ένα από αυτά, λάβε υπόψη την μέρα της εβδομάδας που το ονειρεύτηκες και ρίξε παρακάτω μια ματιά που θα σε βοηθήσει.

Καταρχάς, τα όνειρα που θα κάνεις …το βράδυ της Κυριακής προς την Δευτέρα θα αποκαλύψουν την ουσιαστική συναισθηματική σου κατάσταση, καθώς και τα προσωπικά και επαγγελματικά σου προβλήματα, τα οποία σε “ενοχλούν” στην παρούσα χρονική στιγμή.
Αλλά κάθε φορά που ένα όνειρο είναι φορτωμένο με προβλήματα από την καθημερινή ζωή, δεν θα πρέπει να θεωρηθεί ως προφητικό, αφού είναι απλά μια αντανάκλαση των δικών σου ανησυχιών.
Τα όνειρα αυτό το βράδυ, σπάνια θα είναι προφητικά, αν μιλάμε για ένα όνειρο που επανέρχεται τις τελευταίες νύχτες. Ο πιο σημαντικός παράγοντας που θα πρέπει να ληφθεί υπόψη όμως, είναι η διάρκεια του ονείρου.

Εάν ένα όνειρο την Κυριακή το βράδυ είναι σύντομο, αυτό είναι ένα καλό σημάδι ότι δεν προμηνύει καμία σημαντική αλλαγή τις επόμενες μέρες και σίγουρα σηματοδοτεί μια εβδομάδα χωρίς πολλές δυσκολίες.

Στην αντίθετη περίπτωση, όταν δηλαδή το όνειρο είναι μεγάλης διάρκειας, με λεπτομέρειες που θυμάσαι εύκολα, δηλώνει την αρχή μιας δύσκολης εβδομάδας, που θα σε αναγκάσει να ασχοληθείς με οικογενειακά προβλήματα, καθώς και μ’ εκείνα που σχετίζονται με την εργασία.

Επίσης είναι σημαντικό να δώσεις ιδιαίτερη έμφαση στα συναισθήματα που αισθάνθηκες κατά τη διάρκεια των ονείρων σου το βράδυ της Κυριακής προς Δευτέρα. Αν αισθανθείς χαρούμενος και δεν αισθάνεσαι καμία ανησυχία, θα αντιμετωπίσεις εύκολα οποιαδήποτε προβλήματα προκύψουν την ερχόμενη εβδομάδα. Αλλά αν στο όνειρό σου, αισθανθείς φόβο, θυμό ή απογοήτευση, θα έχεις πιο δύσκολα θέματα να φέρεις εις πέρας.

Η Τρίτη στη συνέχεια, είναι κάτω από την επιρροή του κόκκινου πλανήτη, του Άρη. Τα όνειρα που βλέπεις τη Δευτέρα βράδυ προς Τρίτη, συχνά προμηνύουν μελλοντικές συγκρούσεις, καθώς και την απόδειξη της ετοιμότητάς σου για αποφασιστικές ενέργειες, οι οποίες είχαν αναβληθεί για κάποιον λόγο.
Εάν μάλιστα ονειρευτείς ότι θριαμβεύεις σε διάφορους τύπους των συγκρούσεων, σε διαφωνίες ή ακόμα και μάχες πολέμου, αυτό είναι μια πραγματική ένδειξη ότι σύντομα θα λάβεις μια ηγετική θέση. Για τον λόγο αυτό, θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή σε ό, τι συμβαίνει τις ημέρες μετά από αυτό το όνειρο, καθώς δεν θα πρέπει να χάσεις την ευκαιρία να επωφεληθείς από την τύχη σου.
Επιπρόσθετα, τα όνειρα αυτήν τη νύχτα έχουν συνάφεια με τους στόχους και τις επιθυμίες σου και μπορούν να σε βοηθήσουν να προετοιμαστείς για διάφορες δυσκολίες και στο πώς να τις αποφύγεις.
Σημείωσε παρακαλώ ότι ένα όνειρο που θα δεις το βράδυ της Δευτέρας θα πρέπει να γίνει πραγματικότητα εντός των επόμενων 10 ημερών. Αν όχι, δεν υπάρχει λόγος να περιμένεις παραπάνω.

Τα όνειρα που θα δεις το βράδυ της Τρίτης προς Τετάρτη είναι κάτω από την κυβέρνηση του Ερμή και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι συνήθως ευχάριστα και φωτεινά.
Αρκετές φορές το όνειρό σου θα είναι υπερφορτωμένο με πληροφορίες, με ξεκάθαρα γεγονότα και θα το θυμάσαι πολύ καλά, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πραγματικά σημαντικό.
Συνήθως θα σε βοηθήσει να ασχοληθείς με μια περίπλοκη κατάσταση που έχει πρόσφατα συμβεί στη ζωή σου και θα σε καθοδηγήσει ως προς τη λήψη μιας απόφασης που είναι σημαντική για σένα και θα αλλάξει πολλά πράγματα. Θέλω λοιπόν να προσέξεις πολύ καλά τι ακριβώς έχει να σου «πει», γιατί περιέχει σημαντικές πληροφορίες, τις οποίες το υποσυνείδητό σου προσπαθεί να σου δείξει μέσα από αλληγορίες και σύμβολα.
Οι άνθρωποι είναι στην κορυφή της ψυχολογικής τους δραστηριότητας στη μέση της εβδομάδας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να αντιμετωπίζεις τα όνειρα της νύχτας της Τρίτης σοβαρά, ειδικά αν περιέχουν μια ενδιαφέρουσα και σοβαρή πλοκή.
Ακόμα κι αν το όνειρό σου φαίνεται πάρα πολύ συγκεχυμένο και παράλογο, απλώς γράψε τις βασικές στιγμές αφού ξυπνήσεις, για να θυμάσαι τις λεπτομέρειες, καθώς μπορεί να καταλήξει να είναι μεγάλης σημασίας για εσένα τις επόμενες ημέρες.
Οπότε, Τρίτη βράδυ μην ξεχάσεις να αφήνεις πάντα ένα στυλό και ένα χαρτί δίπλα στο κρεβάτι σου, πριν κοιμηθείς.

Ο λόγος που βλέπουμε όνειρα δεν είναι ακόμα σαφής, αλλά μερικά από αυτά είναι προφητικά και γίνονται πραγματικότητα. Και στο λέω αυτό γιατί το όνειρο που βλέπεις την Τετάρτη το βράδυ προς Πέμπτη, έχει μεγάλες πιθανότητες να είναι προφητικό. Η Πέμπτη, ανήκει στον Δία και περιέχει πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με τις εργασιακές προοπτικές και με την κοινωνική δραστηριότητά σου.
Εάν είσαι μάρτυρας φωτεινών, χαρούμενων σκηνών και υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που είναι παρόντες στο όνειρό σου, σημαίνει ότι θα έχεις μεγάλη επιτυχία στην εργασία σου και θα ανεβείς γρήγορα την κοινωνική κλίμακα. Αν μάλιστα δεις ότι σου χαμογελούν, είναι σημάδι ότι θα κερδίσεις τη συμπάθεια μιας μερίδας ανθρώπων, που θα σε βοηθήσει σε έργα που είναι σημαντικά για σένα.
Επίσης, δώσε σημασία στα όνειρά σου αυτό το βράδυ καθώς είναι σαν συμβουλές που θα λάβεις για οποιαδήποτε κατάσταση της ζωής σου σε απασχολεί την συγκεκριμένη στιγμή. Ενδεικτικά, αν δεις πλούσιους ανθρώπους, πολυτελείς περιοχές και χαρτονομίσματα, σύντομα θα αναλάβεις την επιχείρηση ενός συγγενή ή πάλι αν συναντήσεις ανθρώπους που έχουν ανάγκη από βοήθεια, θα πρέπει να στηρίξεις τους επιχειρηματικούς εταίρους σου σε μια επιχείρηση.
Όσον αφορά τα όνειρα της Τετάρτης προς Πέμπτη σημείωσε ότι πολύ συχνά, τα όνειρα αυτής της νύχτας γίνονται πραγματικότητα την Κυριακή.

Όπως είπαμε, κάθε μέρα της εβδομάδας είναι κάτω από την επιρροή ενός διαφορετικού πλανήτη, και έτσι φτάνουμε στο βράδυ της Πέμπτης που επηρεάζεται από την Αφροδίτη. Την Πέμπτη το βράδυ προς Παρασκευή, συχνά θα δεις όνειρα τόσο ρεαλιστικά που κατά την αφύπνιση, δεν θα είναι σίγουρο αν τα ονειρεύτηκες ή αν τα γεγονότα ήταν αληθινά.
Συνήθως ένα τέτοιο όνειρο σε αφήνει μ’ ένα αίσθημα πραγματικού σοκ, γιατί σίγουρα θα θυμάσαι τις λεπτομέρειες και δεν θα τις ξεχάσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, τα όνειρα που βλέπουμε την Πέμπτη το βράδυ δεν “δείχνουν” αμέσως. Το πιο πιθανό είναι ότι μπορούν να γίνουν πραγματικότητα μέσα στους επόμενους τρεις μήνες.
Τα όνειρα αυτό το βράδυ συνδέονται στενά με τα συναισθήματα και τα γεγονότα στην προσωπική σου ζωή. Είναι η αντανάκλαση των κρυμμένων συναισθημάτων σου.
Αν π.χ. την Πέμπτη το βράδυ ονειρευτείς ότι θα επιτευχθεί ένας στόχος που τον παλεύεις για μεγάλο χρονικό διάστημα, ή ότι θα λάβεις ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, αυτό είναι ένα σημάδι ότι σύντομα το όνειρό σου θα μετατραπεί σε πραγματικότητα.
Αν πάλι ονειρευτείς ότι έχεις χάσει κάτι ή θα αποτύχεις σε μια σημαντική θέση, αυτό σημαίνει ότι οι δυσκολίες σε περιμένουν τόσο στην υλική πλευρά, όσο και στην συναισθηματική.

Πηγαίνοντας προς το τέλος της εβδομάδας, την Παρασκευή προς Σάββατο που κυβερνάται από τον πλανήτη Κρόνο, τα όνειρα σου αποκτούν μια αίσθηση μοιραίου και θα σου δείξουν τι πρέπει να αφήσεις πίσω, καθώς και τι απόφαση να πάρεις. Μάλιστα την Παρασκευή το βράδυ, μπορείς να δεις περιστατικά που θα συμβούν στο μέλλον σου, καθώς και το μέλλον ανθρώπων που είναι σημαντικοί για εσένα.
Τα όνειρα σου έχουν σχέση με το αποτέλεσμα των πρόσφατων ενεργειών σου στην πραγματική ζωή. Εάν ονειρευτείς αυτό το βράδυ κάτι πραγματικά ενοχλητικό, προσπάθησε να βρεις πως συνδεονται ο τρομακτικός εφιάλτης με κάποιο πρόβλημα που προσπαθείς να ξεπεράσεις. Ο εφιάλτης σου, μπορεί να έχει προκληθεί από τα πραγματικά προβλήματα που σε βασανίζουν τις τελευταίες ημέρες, αλλά θα μπορούσε να είναι και η ευκαιρία να βρεις τη σωστή λύση στα προβλήματα.
Αν το όνειρό σου είναι μαυρόασπρο ή σε κάνει να αισθάνεσαι ανήσυχος ή φοβισμένος, σοβαρά προβλήματα σε περιμένουν την επόμενη εβδομάδα.
Αν πάλι το όνειρό σου είναι ευχάριστο και ονειρευτείς απέραντες πεδιάδες ή βουνά, σημαίνει πως ό, τι προσπαθείς να επιτύχεις σύντομα θα το καταφέρεις.
Τελευταίο tip για το όνειρο της Παρασκευής προς Σάββατο: αν ονειρευτείς στενούς συγγενείς ή φίλους που δεν έχεις δει εδώ και καιρό, φρόντισε να τους αναζητήσεις, εντός των προσεχών ημερών, γιατί πιθανότατα έχουν ανάγκη από την βοήθεια σου.

Κλείνοντας με το βράδυ του Σαββάτου ξημερώματα προς Κυριακή να σου τονίσω ότι είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να θυμηθείς τα όνειρα σου. Με ρωτάς γιατί; Η απάντηση είναι ότι μερικοί επιστήμονες λένε ότι αν ονειρευτείς αυτό το βράδυ και είσαι σε θέση να θυμηθείς το όνειρο σου, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα γίνει πραγματικότητα.
Υποστηρίζεται ότι αυτό που ονειρεύεσαι το Σάββατο θα γίνει πραγματικότητα, ειδικά αν δεν το είχες ονειρευτεί ποτέ πριν. Μερικοί μάλιστα λένε ότι από τη θέση σου στο κρεβάτι εξαρτάται αν το όνειρο είναι προφητικό και αν θα γίνει πραγματικότητα. Γι’ αυτό Γάλλοι εμπειρογνώμονες σου συνιστούν να αλλάζεις τη θέση από το μαξιλάρι σου κάθε επτά ημέρες. Είναι ένας τρόπος για να θυμάσαι το όνειρο και να αυξήσεις την πιθανότητα εμφάνισής του.

Αν πάλι ονειρευτείς το ίδιο πράγμα, το Σάββατο και την Κυριακή το βράδυ τρεις φορές, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα γίνει πραγματικότητα. Σύμφωνα με μια μελέτη, εάν τα όνειρα σου συμβούν το χρονικό διάστημα μεταξύ 20:00 και24:00, θα γίνει πραγματικότητα μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ή και καθόλου, αν ονειρευτείς μεταξύ 00:00 και 3:00 μετά τα μεσάνυχτα, θα πρέπει να συμβούν εντός 3 μηνών, και αν είναι μετά από 3:00 πμ., θα γίνει πραγματικότητα πολύ σύντομα.

Εγώ δεν έχω τίποτα άλλο να πω, παρά μόνο sweet dreams!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *