Το απίστευτο κόλπο για πιο «γεμάτα» χείλη!

Από τη Μαρία Καλοπούλου
Φυσικά, δεν εννοούμε τις ενέσεις… Η Κate Synnott, διάσημη makeup artist, μας αποκάλυψε ένα…
ολοκαίνουργιο τέχνασμα, που είναι τόσο απλό όσο και απροσδόκητο!

«Βάλτε την κρέμα ματιών στα χείλη σας για να τα ενυδατώσετε, επειδή το δέρμα είναι λεπτότερο γύρω από την περιοχή των χειλιών», εξηγεί η Synnott. «Η κρέμα ματιών είναι η πλέον κατάλληλη, γιατί ό,τι είναι καλό για τα μάτια είναι καλό και για το στόμα μας και κάνει θαύματα στα ευαίσθητα χείλη μας».

Μας συστήνει να την αφήσουμε σαν μάσκα, να συνεχίσουμε με ένα balm που θα απλώσουμε από πάνω της και να κοιμηθούμε έτσι όλη τη νύχτα. Το επόμενο πρωί θα ξυπνήσουμε με τα πιο απαλά, σούπερ ενυδατωμένα και υπέροχα χείλη που είχαμε ποτέ.

Αυτό το μυστικό ομορφιάς είναι ένα από αυτά που χρησιμοποιεί η Synnott στις πελάτισσές σας (και στις νύφες!). «Είναι πραγματικά μία εξαιρετική κίνηση πριν χρησιμοποιήσετε το κραγιόν σας. Μία ανάλαφρη στρώση κρέμας ματιών απορροφάται τέλεια από τα χείλη. Ενώ σταθεροποιεί καλύτερα και το κραγιόν». Και συνεχίζει: «Για την ενυδάτωση των χειλιών, το υαλουρονικό οξύ είναι ό,τι καλύτερο, γι’ αυτό επιλέξτε μία κρέμα ματιών που να περιέχει το εν λόγω συστατικό. Βοηθά το δέρμα να “κλειδώσει” μέχρι και 1.000 φορές την υγρασία που έχει ήδη, ενώ «τραβάει» όλη την υγρασία στην επιφάνεια του δέρματος».

Το αποτέλεσμα είναι πιο ωραία, πιο «γεμάτα» χείλη» και φυσικά απίστευτα απαλά.

Δοκιμάστε αυτό το κόλπο την παραμονή κάθε ιδιαίτερης… συνάντησής σας!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *