Το πιο αποτυχημένο πιτ στοπ στην ιστορία [video]

1Μία Ferrari μπαίνει στα πιτ για ανεφοδιασμό με καύσιμα και για αλλαγή ελαστικών, όμως…
προσγειώνεται ανώμαλα στο έδαφος εξαιτίας ενός αφηρημένου μηχανικού!

Ένα πιτ στοπ διαρκεί κανονικά ελάχιστα δευτερόλεπτα, ώστε να επανέλθει το αυτοκίνητο γρήγορα στον αγώνα. Όπου, όμως, λειτουργεί ο παράγοντας άνθρωπος, παραμονεύει και το λάθος. Ένα τέτοιο λάθος κατέγραψε η κάμερα στο πιτ στοπ μίας Ferrari 458 Italia GT στην πίστα Circuit of the Americas στο Ώστιν του Τέξας.

Το ιταλικό μοντέλο συμμετείχε στο πρωτάθλημα Tudor United Sports Car Championship, όταν μπήκε στα πιτ για να ανεφοδιαστεί με καύσιμα και να βάλει νέα ελαστικά. Ωστόσο, ένας από τους έμπειρους μηχανικούς της ομάδας Risi Competizione αποδείχθηκε ελαφρά αφηρημένος και χαμήλωσε τον γρύλο, ενώ δεν είχαν αντικατασταθεί όλα τα λάστιχα. Έτσι, προσγειώθηκε η Ferrari ανώμαλα στους τρεις τροχούς, με τους μηχανικούς να σηκώνουν τα χέρια ψηλά και να κουνάν με αμηχανία τα κεφάλια τους.

Τελικά, ξανασήκωσαν το αυτοκίνητο με τον γρύλο, τοποθέτησαν και το τέταρτο ελαστικό και η Ferrari συνέχισε τον αγώνα.
Όπως είναι φυσικό, πολλοί χρήστες του Ίντερνετ σχολίασαν με χιούμορ το πιτ στοπ για κλάματα, για παράδειγμα ένας έγραψε, «βλέπετε ακριβώς τη στιγμή που κάποιος χάνει τη δουλειά του». Ας ελπίσουμε, ότι το σχόλιο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *