Το σπαρταριστό ανορθόγραφο γραπτό αδιάβαστου μαθητή που κέρδισε επάξια ένα 5αρι – Θα κλαίτε…

1Ο εγκέφαλος ενός μαθητή γεννά αρκετές φορές απίστευτες ιδέες! Ειδικά όταν πρόκειται να δώσει εξετάσεις και δεν έχει διαβάσει!Ένας μαθητής του 12ου Γενικού Λυκείου Θεσσαλονίκης, δεν είχε διαβάσει στις εξετάσεις του σχολείου, το μάθημα της Χημείας – Χυμείας για την ακρίβεια- η οποία είτε είναι πραγματική είτε είναι φανταστική το σίγουρο είναι πως είναι ξεκαρδιστική.

Αντί λοιπόν να δώσει τις απαντήσεις στα ερωτήματα του μαθήματος, έγραψε στη λευκή κόλλα των εξετάσεων, ένα κείμενο στο οποίο εξηγούσε για ποιο λόγο δεν κατάφερε να διαβάσει! Η ιστορία που έγραψε θυμίζει σενάριο κωμικής ταινίας! Ο μαθητής κατάφερε να … εντυπωσιάσει τον καθηγητή του, αποσπώντας τελικά ένα γενναιόδωρο 5άρι!

Διαβάστε τι έγραψε ακριβώς ο νεαρός και δείτε την κόλλα με το βαθμό που πήρε!

«Κύριε δεν πρόλαβα να διαβάσω γιατί την Παρασκεβή που σηκόθηκε τη νύχτα η μάνα μου να πάει προς νερού της, έπιασε τον πατέρα μου στο σαλόνι να βλέπει μία τενία πoρνό και τον πέταξε μία πατιέλα στο κεφάλι και τον πήρανε τα έματα και σηκόθηκε κι έφυγε. Τον ψάχναμε όλο το Σάβατο σε όλα τα νοσοκομία, αλλά δεν τον βρήκαμε πουθενά. Χθες το βράδι γύρισε σπίτι και μας ήπε ότι ήταν στη θέια Ελένη (μούσι) και χθες το απόγευμα είχε πάει γήπεδο να δει τον ΠΑΟΚ. Η μάνα μου τα πήρε και τον πέταξε ένα μπολ παγοτού που τον βρήκε πάλι στο κεφάλι πάνω στα ράματα. Έπεσε ξερός και φωνάξαμε ασθενοφόρο και τον πήγαμε στο Παπαγεωργίου. Όλη τη νύχτα τη βγάλαμε στο νοσοκομείο. Βάλτε με ότι βαθμό νομίζετε».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *