Φύλακας ζωολογικού κήπου μαθαίνει μια μικρή τίγρη να κολυμπάει-Δείτε το τρυφερό βίντεο

Από την μεγάλη οικογένεια των αιλουροειδών, μόνο οι τίγρεις και οι λεοπαρδάλεις απολαμβάνουν την επαφή με το νερό και μπορούν να κολυμπούν άνετα. Έτσι λοιπόν στον Ζωολογικό κήπο της Αυστραλίας έφτασε η ώρα για δύο μικρά τιγράκια να μάθουν κολύμπι.

Ο φύλακας και τα τιγράκια

Εάν ζούσαν ελεύθερα στη φύση τα μικρά τιγράκια θα μάθαιναν κάποια στιγμή μόνα τους να κολυμπούν. Αυτά τα δύο όμως μικρά έπρεπε να μάθουν μέσα στις εγκαταστάσεις του Ζωολογικού Κήπου και η αλήθεια είναι πως στην αρχή δεν ξετρελάθηκαν κιόλας.

Για αυτό λοιπόν ένας εργαζόμενος του ζωολογικού κήπου αποφάσισε να τα βοηθήσει. Παίρνοντας ένα κοντάρι έβαλε στη μια του άκρη κάτι που να μοιάζει με γούνα τίγρη και το έβαλε μέσα στο νερό. Αμέσως κέρδισε το βλέμμα των δύο μικρών τα οποία ήθελαν να φτάσουν το κοντάρι αλλά θα έπρεπε πρώτα να κολυμπήσουν.

Και ενώ το ένα μπήκε πιο θαρραλέα μέσα, το άλλο φαινόταν πως χρειαζόταν μια έξτρα βοήθεια, τότε ο φύλακας μπήκε ο ίδιος μέσα στο νερό και αφού πλησίασε το τιγράκι του επέτρεψε να ανέβει στη πλάτη του και να κολυμπήσουν μαζί. Δείτε λοιπόν στο βίντεο το πρώτο μάθημα κολύμβησης.

https://youtu.be/RPekEt1Kjg8?t=135

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *