Χορευτής καταρρέει και πεθαίνει επί σκηνής (VIDEO)

1Μάρτυρες του σοκαριστικού θανάτου ενός χορευτή ήταν εκατοντάδες θεατές μιας παράστασης στην οποία έπαιζε ο άτυχος R. Khusainov.

Ο 48χρονος χορευτής χόρευε πλαισιώνοντας το κονσέρτο Mother’s Day στην πόλη Urus-Martan στη νοτιοδυτική Ρωσία. Κάποια στιγμή όμως καταρρέει και το κοινό δεν σταματά να γελά και να χειροκροτά θεωρώντας ότι όλα είναι μέρος του σόου.

O Khusainov χορεύει ενώ η τραγουδίστρια Liza Akhmatova ερμήνευε ένα τραγούδι της Τσετσενίας, φάνηκε ξαφνικά να χάνει την ισορροπία του και να πέφτει.

Για λίγα δευτερόλεπτα η Akhmatova συνέχισε να τραγουδά και να χορεύει γύρω από αυτόν όσο εκείνος βρισκόταν στο πάτωμα και το κοινό εξακολουθούσε να ζητωκραυγάζει καθώς όπως φαίνεται ούτε και η ίδια είχε καταλάβει τι είχε συμβεί.

Όταν όμως κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και τα υπόλοιπα μέλη του θιάσου ανέβηκαν στη σκηνή για να δουν τι συμβαίνει με τον χορευτή.

Στο σημείο έσπευσαν γιατροί αλλά ο χορευτής είχε αφήσει ήδη την τελευταία του πνοή επί σκηνής. Σύμφωνα με την ιατρική γνωμάτευση ο χορευτής είχε στο ιστορικό του μία καρδιακή νόσο και πέθανε από καρδιακή ανακοπή.

https://youtu.be/DWFyWJWzNiA

aek365

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *