Χόρευε προκλητικά στη μέση του δρόμου για να την προσέξουν οι διερχόμενοι οδηγοι. Δυστυχώς το μοιραίο δεν άργησε να συμβεί..

Μία γυναίκα που έκανε twerking στον δρόμο προκάλεσε τροχαίο ατύχημα όταν ένας μοτοσυκλετιστής καρφώθηκε σε ένα διερχόμενο όχημα επειδή έχασε την προσοχή του όταν την κοίταξε.
Ένα βίντεο με μία μελαχρινή έχει κάνει την εμφάνισή του στο οποίο φαίνεται να κουνάει τα προσόντα της δίπλα σε δρόμο της Ουκρανίας ενώ μία φίλη της βιντεοσκοπεί. Καθώς ακούγεται ο μοτοσυκλετιστής να πλησιάζει, η γυναίκα γυρνάει προς το μέρος του και του φωνάζει αλλά αυτό φαίνεται να αποσπάει την προσοχή του και να πέφτει σε ένα αμάξι που ερχόταν από απέναντι.

https://youtu.be/AoswWN2R3qI

Το βίντεο ξεκινάει με την γυναίκα να χορεύει στην κάμερα και να δείχνει τις κινήσεις της. Σε μια στιγμή ακούγεται μία μηχανή να πλησιάζει με ταχύτητα και τότε η Masha γυρνάει προς το μέρος της και χορεύει και πηδάει φωνάζοντας προς τον μοτοσυκλετιστή που πλησιάζει.

Αυτό τον έκανε να χάσει την προσοχή του και να συγκρουστεί μετωπικά με μία BMW. Σε κατάσταση πανικού, η Masha αρχίζει να τρέχει ενώ η φίλη της φωνάζει πως πρέπει να καλέσουν ασθενοφόρο.

Ο άντρας τελικά έζησε αν και έσπασε την λεκάνη του.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *