5 βασικά γνωρίσματα που κάνουν έναν άντρα κορυφή στο σεχ!

14Άραγε σας έχει τύχει ποτέ να είστε με έναν άντρα, να τον θέλετε και να τον αγαπάτε, αναφερόμαστε φυσικά …στις γυναίκες αναγνώστριες, αλλά παρά τα συναισθήματα που σας κατακλύζουν, κάτι να μην πηγαίνει καλά με τις σεξουαλικές σας συνευρέσεις; Μην αγχώνεστε, δεν σημαίνει ότι σας έχουν τελειώσει αυτά που νιώθετε και ότι θα πρέπει να χωρίσετε, αλλά πολύ απλά τ κόλλημα εντοπίζεται καθαρά κ μόνο στν τεχνική στο sex.
Kι αν εσείς μπορεί να καταβάλλετε φιλότιμες προσπάθειες για να βελτιώνεστε και να μαθαίνετε τι αρέσει στους άντρες, οι άντρες δεν έχουν την ίδια κάψα και επαναπαύονται σ αυτά που ήδη ξέρουν. Τι μπορείτε να κάνετε εσείς λοιπόν; Μπορείτε με απλούς τρόπους να τους δώσετε να καταλάβουν τι είναι αυτό που κάνουν λάθος και πού τελοσπάντων υστερούν. Για να γίνει όμως αυτό, προηγουμένως θα πρέπει να γνωρίζετε ποια είναι αυτά τα βασικά χαρακτηριστικά π κάνουν έναν άντρα τέλειο στ κρεβάτι. Δεν το λέμε εμείς, αλλά οι έρευνες! Δώστε βάση…
1. Να μην είναι εγωιστής: Μπορεί το sex να είναι μία πράξη η οποία γίνεται καθαρά γι την ευχαρίστησή μας, αλλά αν το δούμε εγωιστικά το θέμα, το έχουμε χάσει το παιχνίδι. Η αλήθεια είναι, ότι είναι πολύ δύσκολο για τη γυναίκα να φερθεί εγωιστικά κατά τη σεξουαλική επαφή μιας και είναι στη φύση της να μην μπορεί να το κάνει αυτό. Πόσες γυναίκες σας έχουν πει ότι ο παρτενέρ μπορεί να μην τελείωσε, αλλά η ίδια έφτασε σε οργασμό τουλάχιστον 5 φορές; Καμία; Το βασικό λοιπόν, που κάνει έναν άντρα αστέρι στο sex, είναι να επικεντρώνεται στην καλή του και τις ανάγκες της και όχι αποκλειστικά κ μόνο στη δική του ευχαρίστηση. Μόνο τότε η γυναίκα θα απολαύσει το sex και μόνο τότε ο εκάστοτε θα μπορεί να πει για τον εαυτό του ότι είναι καλός εραστής. Μην μας κατηγορήσετε για προκατάληψη, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία τν όχι και τόσο εντυπωσιακών αντρών, τυγχάνει να είναι μακράν καλύτεροι στο κρεβάτι από αυτούς που θυμίζουν μοντέλα. Είπαμε, δεν είναι απόλυτο, αλλά το αναφέρουμε βάσει στατιστικών.
2. Δεν τα παρατάει: Το ζητούμενο στο sex, όπως φανταζόμαστε γνωρίζετε, είναι φυσικά να φτάσουν και οι δύο σε οργασμό. Καλά ταυτόχρονα είναι κάτι εξαιρετικά σπάνιο, αλλά από το ολότελα, καλό είναι κι αυτό. Πώς είναι δυνατόν λοιπόν, κάποιος να τα παρατάει αμέσως μόλις τελειώσει, αφήνοντας στο έλεός του τον άλλον άνθρωπο; Συνήθως αυτό συμβαίνει με νεαρούς άντρες των 18 ετών που ακόμα ανακαλύπτουν το sex και τα μυστικά του. Δν μπορούμε να δεχτούμε ότι ένας άντρας, με σεβαστό αριθμό εμπειριών, δεν ενδιαφέρεται για την ευχαρίστηση της φίλης του και κυρίως να της ικανοποιήσει τις ανάγκες. Ακόμα κι αν είναι δύσκολο να έρθει σε οργασμό, εκείνος καλό θα ήταν να μην τα παρατήσει. Εξάλλου, το καλό πράγμα αργεί να γίνει.
3. Σας κάνει να αισθάνεστε θεά: Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο και διεγερτικό από έναν άντρα που ξέρει πώς να χειριστεί την παρτενέρ του και κυρίως αυτά που θέλει να ακούσει. Τι κι αν η κυτταρίτιδα είναι εμφανέστατη, τα ψωμάκια θα μπορούσαν να πωλούνται και ως φραντζόλες σε φούρνο, και ο πισινός έχει αγγίξει πάτωμα; Εκείνος οφείλει κ πρέπει να τα αγνοεί και να βλέπει αποκλειστικά και μόνο τα θετικά σας στοιχεία. Αν λοιπόν, είναι μάγκας και καταφέρει να σας κάνει να αισθάνεστε σαν την Μόνικα Μπελούτσι, τότε έχει καταφέρει πολλά παραπάνω από τα μισά. Ακόμα και τίποτα να μην πει και απλά αρκεστεί σε ένα βλέμμα δέους και θαυμασμού, είναι αρκετό για να γίνει ο απόλυτος εραστής και να αγγίξει την τελειότητα.
4. Να είναι… παιχνιδιάρης: Ειδικά το συγκεκριμένο, είναι πολύ εύκολο να βρεθεί, μιας και όπως έχουμε ξαναπεί και παλαιότερα, οι άντρες είναι κατά μέσο όρο πιο ριψοκίνδυνοι και ανώμαλοι στ κρεβάτι από τις γυναίκες. Το μυστικό λοιπόν, είναι να είναι ανοιχτός σε όλες τις προκλήσεις και προτάσεις ή τουλάχιστον να μην τις απορρίπτει με την πρώτη. Δεν είπαμε φυσικά να πάτε το δαχτυλάκι σας σε πιο ιδιαίτερα σημεία, διότι αυτό είναι ένα αρκετά σοβαρό ταμπού για τους άντρες, αλλά καλό θα ήταν, εκτός του να μπορείτε να δοκιμάζετε νέα πράγματα παρέα, να μην κατακρίνει και αποπαίρνει κάτι ιδιαίτερο που μπορεί να αρέσει σε εσάς. Από μία κίνηση ή μία στάση, μέχρι τα σενάρια και τα sex toys, όλα θα πρέπει να είναι ευπρόσδεκτα αρκεί φυσικά να μην προσβάλλεται η αξιοπρέπεια και το σώμα κανενός.
5. Να καταλαβαίνει το γυναικείο σώμα: Πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό και δυστυχώς δεν είναι πολλοί εκείνοι που το έχουν. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο ατού για έναν άντρα από το να είναι σε θέση να αντιλαμβάνεται και να καταλαβαίνει το σώμα μίας γυναίκας. Μπορεί να το έχει από τη φύση του, μπορεί το θέμα να το έχει ψάξει, μπορεί κ να ενδιαφέρεται αρκετά για την ευχαρίστηση της παρτενέρ του και να κάνει τη δική του προσωπική έρευνα, όπως και να χει, γνωρίζει ανά πάσα ώρα και στιγμή, που να τν αγγίξει, πως να την χαιδέψει και πως να τη φιλήσει για να την στείλει κατευθείαν στα… ουράνια! Αν έχετε άντρες φίλους, μη διστάζετε να κάνετε τέτοιους είδους συζητήσεις μαζί τους. Ακόμα κι αν ντρέπεστε, να ξέρετε ότι κάνοντας αυτό, βοηθάτε κατά πολύ μία άλλη γυναίκα!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *