7 Σημάδια ότι λαμβάνετε Κοσμικές πληροφορίες που δεν πρέπει να αγνοήσετε. Ειδικά το # 4!

Ο εγκέφαλός μας δεν είναι μόνο παραγωγός σκέψεων, αλλά και δέκτης. Ανάλογα με αυτό που τον συντονίζετε, λαμβάνει ανάλογες πληροφορίες.

Οι κοσμικές πληροφορίες είναι γύρω μας. Είμαστε, κατά κάποιο τρόπο, κομμάτια αυτής της κοσμικής πληροφορίας. Όλα είναι συνδεδεμένα με όλα τα άλλα και όλα προέρχονται από την ίδια πηγή, εσύ, η Γη, ο Γαλαξίας, τα πάντα!

Ο τρόπος που ζούμε τη ζωή μας μπορεί να μας οδηγήσει μακριά από τον κοσμικό σκοπό που κρατάμε στην καρδιά μας. Γι ‘αυτό, μερικές φορές, η Κοσμική Νοημοσύνη μπορεί να μας στείλει μηνύματα και ενημερώσεις για να μας οδηγήσει προς το σκοπό της καρδιάς μας.

Μερικές φορές αυτά τα κοσμικά μηνύματα μπορούν να μας οδηγήσουν σε επαναστατικές ιδέες και εφευρέσεις που ο κόσμος δεν έχει δει ακόμα.

Εν πάση περιπτώσει, όλοι παίρνουμε από καιρό σε καιρό κοσμικές πληροφορίες. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν πότε αυτά τα μηνύματα εμφανίζονται στη ζωή τους και τα περισσότερα από αυτά αγνοούνται.

Εδώ είναι πώς να γνωρίζετε πότε λαμβάνετε Κοσμικές Πληροφορίες:

7 Σημάδια ότι λαμβάνετε κοσμικές πληροφορίες

#1. Ξαφνική έμπνευση

Η έμπνευση είναι μια διανοητική διέγερση να κάνει κάτι, να δημιουργήσει κάτι.
Συνήθως έρχεται όταν αρχίζετε να ξύνετε ένα θέμα που είστε παθιασμένοι.
Η ξαφνική έμπνευση είναι ένα σίγουρο σημάδι ότι λαμβάνετε τις Κοσμικές Πληροφορίες καθώς διεγείρεται διανοητικά να κάνετε κάτι που θα σας οδηγήσει στο σκοπό σας.

#2. Όνειρα

Σύμφωνα με μερικούς μύθους, ένα μέρος της ψυχής μας πηγαίνει σε έναν άλλο κόσμο ενώ ονειρεύεστε. Αυτός είναι ο κόσμος των ονείρων, ένας κόσμος ανάμεσα στο ασυνείδητο μυαλό και την πραγματικότητα.
Εκεί μπορείτε να λάβετε σημαντικά μηνύματα από το δικό σας υποσυνείδητο και από την Κοσμική Νοημοσύνη.
Έχοντας όνειρα παίρνετε νέες ιδέες, ιδέες και συμβουλές για τα πράγματα που δεν μπορείτε να γνωρίζετε, είναι ένα σίγουρο σημάδι της λήψης των Κοσμικών Πληροφοριών.

#3. Υποσυνείδητο σήμα

Παρακολουθώντας μια ταινία όπου ακούτε ξαφνικά κάτι που απαντά σε μια ερώτηση που αναρωτιέστε πρόσφατα. Ακούγοντας ένα τραγούδι που λέει ένα μήνυμα που αισθάνεστε ότι πρέπει να ακούσετε. Βλέποντας κάτι στο δρόμο που αντηχεί τόσο πολύ με κάτι που ρωτάς τον εαυτό σου.
Όλα αυτά τα παραδείγματα είναι τρόποι με τους οποίους η Κοσμική Νοημοσύνη κατευθύνει το υποσυνείδητό σας για να επικοινωνήσει μαζί σας.
Ακούστε τι προσπαθεί να σας πει!

#4. Βαρύτητα προς μια ιδέα

Ίσως να γράφετε το νέο σας βιβλίο ή να βλέπετε νέα σειρά, ίσως να μιλάτε με τους φίλους σας ή να περιπλανηθείτε με τις δικές σας σκέψεις, αλλά ό, τι κι αν κάνετε, υπάρχει κάποια ιδέα που επιμένει να σας απασχολεί.
Ό, τι κι αν κάνετε εσείς, έχετε έλθει σε μια συγκεκριμένη ιδέα.
Αυτό είναι ένα σίγουρο σημάδι ότι η Κοσμική Νοημοσύνη προσπαθεί να κατευθύνει την προσοχή σας σε κάτι που πρέπει να εστιάσετε.

#5. Γεωμετρία

Λένε ότι η γεωμετρία είναι η γλώσσα του Σύμπαντος. Υπάρχουν ορισμένα σχήματα που ονομάζονται ιερά και αυτά τα σχήματα διατηρούν ισχυρά μηνύματα για κάθε άτομο.
Έχοντας μια συγκεκριμένη μορφή επανεμφανίζεται στη ζωή σας, ιερή ή όχι, είναι ένα σίγουρο σημάδι ότι υπάρχει ένα μήνυμα που πρέπει να αποκρυπτογραφήσετε.
Αριθμοί, σχήματα, ακόμη και γράμματα, όλα είναι γεωμετρικά. Επομένως, οτιδήποτε επανεμφανίζεται πρέπει να εξετάζεται προσεκτικά.

#6. Επιρροή των συναισθημάτων

Η πληροφορία δεν έρχεται μόνο σε μια μορφή ορθολογικής σκέψης. Μερικές φορές οι πληροφορίες είναι αφηρημένες και συναισθηματικές. Αυτού του είδους οι πληροφορίες μας δίνουν τις βαθύτερες απαντήσεις.
Η απόκτηση συναισθημάτων μπορεί να οφείλεται σε πολλούς παράγοντες.
Αλλά μια ξαφνική αύξηση των συναισθημάτων, που συνήθως συνοδεύεται από μια αίσθηση σαφήνειας και κινήτρου, είναι ένα σίγουρο σημάδι της λήψης των Κοσμικών Πληροφοριών.

#7. Αγάπη

Η αίσθηση της αγάπης, όχι για κάποιο συγκεκριμένο πράγμα ή πρόσωπο, αλλά για τα πάντα γύρω σας, είναι μία από τις καλύτερες καταστάσεις στις οποίες μπορείς να βρεθείς.
Ακόμη περισσότερο, αυτή είναι η κατάσταση όπου ενεργοποιούνται οι υποδοχείς του σώματός σας για το Κοσμικό Φως, που μας επιτρέπουν να απορροφάμε την Κοσμική Ενέργεια, να λαμβάνουμε τις πληροφορίες της και να αναβαθμίζουμεε το DNA μας.

Η έλευση αυτής της αίσθησης της απεριόριστης αγάπης συμβαίνει μερικές φορές ξαφνικά, και δεν γνωρίζετε καν γιατί αισθάνεστε και νιώθετε εκείνη την ημέρα. Απλά νιώθεις ότι αγαπάς όλους και όλα. Αυτό είναι ένα σίγουρο σημάδι που λαμβάνετε τις πληροφορίες για τα κοσμικά.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *