Aυτό το Σιδερένιο Ψάρι Σώζει Εκατομμύρια Ζωές!

1Πριν από έξι χρόνια, ο Δρ. Christopher Charles από τον Καναδά επισκέφτηκε την Καμπότζη, όπου παρατήρησε ότι σχεδόν όλα τα παιδιά υπέφεραν από έλλειψη σιδήρου. Και οι ενήλικες όμως δεν τα πήγαιναν πολύ καλύτερα: αντιμετώπιζαν βiαιους πονοκεφάλους με αποτέλεσμα η καθημερινότητά τους να είναι μαρτύριο.

ironfish-810x426

 

Τότε ήταν που του ήρθε η ιδέα να κατασκευάσει το ψάρι σιδήρου, το οποίο παρέχει το 75% της ημερήσιας συνιστώμενης πρόσληψης ενός ενήλικα σε σίδηρο και είναι σωτήριο για όλους τους αναιμικούς ανθρώπους του κόσμου.

21392

Δύο δισεκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο πάσχουν από αναιμία και υποφέρουν από έλλειψη σιδήρου, η οποία σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να οδηγήσει σε θάνατο.

3955

Αυτή η κοινή διατροφική διαταραχή θα μπορούσε να λυθεί εύκολα με ειδικά συμπληρώματα, αλλά δυστυχώς δεν είναι διαθέσιμα ή για πολλούς είναι απαγορευτικά λόγω του κόστους τους.

4869

Με την εφεύρεση του δρ. Charles όμως, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βράσετε τα ψάρια σιδήρου στο νερό του φαγητού σας για τουλάχιστον 10 λεπτά!

5784

Αυτό το μικρό ψάρι παρέχει το 75% της ημερήσιας συνιστώμενης πρόσληψης ενός ενήλικα σε σίδηρο.

6709

Και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για χρόνια, χωρίς να χάσει τις ιδιότητές του!

7657

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *