Anunnaki, η ταινία δεν βγήκε ποτέ Γιατί; η πραγματική ιστορία του ανθρώπου,! video

1Το 2005 άρχισε την εργασία για μια τριλογία ταινιών για τους αρχαίους Anunnaki … αλλά μετά από λίγους μήνες συνέβη κάτι, το έργο ματαιώθηκε. Η ταινία δεν κυκλοφόρησε ποτέ.

Όλες οι φωτογραφίες, τα βίντεο και οι πληροφορίες είχαν απαγορευτεί από το internet. Ο λογαριασμός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Jon Gress, του σκηνοθέτη, έκλεισε επίσης. Σχεδόν όλα τα ίχνη της παραγωγής της ταινίας έχει ήδη αφαιρεθεί από το Internet, συμπεριλαμβανομένου του συνέντευξη με τον σκηνοθέτη της ταινίας Jon Gress, το οποίο αφαιρέθηκε πρόσφατα από την Google. Η επίσημη ιστοσελίδα της ταινίας έχει επίσης εξαφανιστεί.

Γιατί;
Στις 5 Ιουλίου, 2006,μια Ραδιοφωνική συνέντευξη στο X-Squared ήταν για να προωθήσει την «αποκλειστική» ταινία του Jon Gress, ο δημιουργός και διευθυντής του Anunnaki:1

Η πρώτη ψηφιακή ταινία της τριλογίας του Anunnaki από Jaguar Films λέει για την αρχή όπου η ανθρωπότητα έκανε το μεγαλύτερο άλμα ! ακυρώνει όλες της θρησκείες ! οι Σουμέριοι ήταν ο πιο προχωρημένος πολιτισμό στον κόσμο. Πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να μην γνωρίζουν! είχαν στη γη ιπτάμενες μηχανές πριν οι Αιγύπτιοι φτάσουν στο αποκορύφωμά τους.

“Σφηνοειδής γραφή εμφανίστηκε ξαφνικά σε πολλά μέρη του κόσμου. Προηγμένη γνώση των δομών αστέρων, της γεωργίας, της κτηνοτροφίας και ακόμη και την κοινωνίας εισήχθη στην ανθρωπότητα από προηγμένους πολιτισμούς. Αυτή η ταινία δείχνει πώς έγινε με έναν τρόπο που έχει γραφτεί στην ιστορία την πραγματική ιστορία και όχι αυτή που λένε,”

” Έδειχνε πώς οι Anunnaki συνεργάστηκαν με πρωτόγονους ανθρώπους. Η ιστορία πίσω από την τριλογία είναι αλήθεια. Τα στοιχεία είναι εντυπωσιακά. Αυτή η ανεξάρτητη ταινία πρόκειται να αλλάξει την πορεία σε ταινίες …

Αλλά, δυστυχώς, δεν το έκανε. Αν η ιστορία των Ανουνάκι είχε έρθει στους κινηματογράφους ακυρώνει όλες της θρησκείες ! , θα αποδυναμώνει τον έλεγχο του κράτους, θα είχε πετάξει τη θεωρία την δαρβινική θεωρία της εξέλιξης και θα άλλαζε εντελώς την κατανόηση στο σύμπαν.

Και ο λόγος που έγινε όλο αυτό και ακύρωσαν την ταινία την ιστορία των Anunnaki ..;
Ο λόγος είναι επειδή είναι αλήθεια!
οι Anunnaki δημιούργησαν (τουλάχιστον) δύο διαφορετικά υβρίδια ανθρώπων: το ένα, το ημι-Θεός πλήρως λειτουργικό (όπως περιγράφεται στην Παλαιά Διαθήκη): η άλλη, μια έκδοση «υποβαθμισμένη», πιο εύχρηστη (αλλά ουσιαστικά, με τις δεξιότητες θεού που είναι σε λανθάνουσα κατάσταση μέσα στο DNA). Η ιστορία λέει ότι οι απόγονοι των δύο εκδόσεων ήταν στη Γη, σήμερα αναπόφευκτα κρίνουμε πιο ήμαστε !Εξήγησε μου σκεπτικιστές, πώς είναι δυνατόν οι Σουμέριοι να γνώριζαν το χρώμα, το μέγεθος, τη σύνθεση, την απόσταση και την τροχιά του κάθε πλανήτη στο ηλιακό σύστημα που ζούμε; Χωρίς την τεχνολογία πώς ήξεραν ότι οι πλανήτες ήταν εκεί; διηγούνται την ιστορία (με πολλές λεπτομέρειες) γράφουν για μια φυλή στα όρια αυτού του γαλαξία, που ήρθε σε αυτό το ηλιακό σύστημα για την εξόρυξη χρυσού από τη γη. λένε την πραγματική δημιουργία του homo sapiens, το πραγματικό γεγονός που συνέβη πριν περίπου 10.000 χρόνια ήταν η πλημμύρα, η δημιουργία της σελήνης, πυραμιδικά σχήματα σε όλο τον πλανήτη και άλλα πράγματα, όπως τη δημιουργία ενός Προσώπου στον Άρη, για να τιμήσουν έναν από τους βασιλιάδες τους έχασαν τη ζωή τους …Απολύτως τα πάντα είναι γραμμένα σε δίσκους με σφηνοειδή γραφή πάνω από 5000 ετων, η ιστορία που διδαχτήκαμε στο σχολείο. γιατί το έχουν κρύψει αυτό; προφανές: η σημερινή κοινότητα θρησκείες, κοινωνική, και η ανθρώπινη ιστορία είναι ψέμα. κάποια μέρα οι άνθρωποι θα ανοίξουν τα μάτια , και όλα θα αλλάξουν για πάντα.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *