Baba Vanga: Οι δυο προβλέψεις της για το 2018! Πότε θα έρθει το τέλος του κόσμου

Την αποκαλούν και Νοστράδαμο των Βαλκανίων. Η διάσημη πλέον Baba Vanga, η τυφλή μάγισσα από την Βουλγαρία που πέθανε το 1996 έχει κάνει δυο σημαντικές προβλέψεις για το 2018. Άλλωστε, σύμφωνα με τους ακολούθους της, είχε ήδη προβλέψει μεταξύ άλλων την 11η Σεπτεμβρίου, την άνοδο του ISIS, το Brexit αλλά και το φονικό τσουνάμι της Ινδονησίας.
Σύμφωνα με την Baba Vanga, δυο ιστορικά γεγονότα θα συμβούν το 2018. Θα υπάρξει μια νέα υπερδύναμη και μια ανακάλυψη που θα αλλάξει τον κόσμο.

Η Baba Vanga που πέθανε σε ηλικία 85 ετών έχει κάνει προβλέψεις μέχρι τον 51ο αιώνα και συγκεκριμένα μέχρι το 5079. Τότε, σύμφωνα πάντα με την ίδια θα έρθει το τέλος του κόσμου.

Η αποκαλούμενη και «Νοστράδαμος των Βαλκανίων» έχει προβλέψει ότι το 2018 η Κίνα θα αναδειχθεί ως η μεγαλύτερη υπερδύναμη στον κόσμο και θα πάρει τα ηνία από τις ΗΠΑ. Επίσης, έχει προβλέψει ότι μια νεα μορφή ενέργειας θα ανακαλυφθεί στον πλανήτη Αφροδίτη.

Το εντυπωσιακό είναι ότι το Parker Solar Probe, το οποίο έχει πάρει το όνομά του από τον αστροφυσικό Ευγένιο Πάρκερ θα ταξιδέψει στο διάστημα τον Ιούλιο του 2018.

Το ρομποτικό σκάφος της NASA θα επιχειρήσει να φτάσει όσο πιο κοντά στον Ηλιο γίνεται. Και εδώ είναι η είδηση που συνδέεται με την πρόβλεψη της Baba Vanga. Το ρομποτικό σκάφος δεν θα προσγειωθεί στην Αφροδίτη αλλά θα χρησιμοποιήσει την βαρυτική της δύναμη για να μπορέσει να κάνει πολλά «περάσματα» από τον Ήλιο.

Η αποστολή έχει ως στόχο να κατανοήσει την δομή και την δυναμική των μαγνητικών πεδίων που δημιουργούνται από τους ηλιακούς ανέμους αλλά και να εντοπίσει την ροή της ενέργειας που θερμαίνει τον Ήλιο. Η Baba Vanga έχει προβλέψει ότι η συγκεκριμένη αποστολή θα ανακαλύψει μια νέα μορφή ενέργειας.

Η δεύτερη πρόβλεψή της για το 2018 είναι ότι η Κίνα θα πάρει τα ηνία από τις ΗΠΑ ως υπερδύναμη.

Άλλες προβλέψεις της Baba Vanga
Όπως έχει πει η Baba Vanga από το 2033 έως το 2045 οι πάγοι στο βόρειο και στο νότιο πόλο θα λιώσουν και θα ανέβουν τα επίπεδα των ωκεανών, οι μουσουλμάνοι θα κατακτήσουν την Ευρώπη αλλά η παγκόσμια οικονομία θα γνωρίσει μεγάλη άνθηση.

Επίσης, μέσω της κλωνοποίησης θα θεραπευθούν όλες οι ασθένειες και οι ΗΠΑ θα επιτεθούν στην Ρώμη που θα μουσουλμανοκρατείται χρησιμοποιώντας ένα όπλο που θα «παγώνει» τους εχθρούς.

Μεταξύ του 2072 και του 2086 θα δημιουργηθεί μια αταξική κομμουνιστική κοινωνία, ενω όσον αφορά στο κλίμα θα υπάρχει απόλυτη ισορροπία.

Πολλά θα συμβούν σύμφωνα με την Baba Vanga από το 2170 έως το 2256
Αποικία στον Άρη θα αποκτήσει πυρηνικά και θα ξεσηκωθεί ζητώντας ανεξαρτησία από την Γη.

Ανάμεσα στο 2262 και το 2304 θα μπορούμε να ταξιδεύουμε στον χρόνο. Μια νεα αντίσταση θα δημιουργηθεί στην Γαλλία. Γάλλοι αντάρτες θα μάχονται του κατακτητές μουσουλμάνους.

Εκείνο το διάστημα θα μάθουμε και τα μυστικά της Σελήνης.

Από το 2341 μια σειρά από φυσικές καταστροφές θα κάνουν τον πλανήτη μας ακατοίκητο. Η ανθρωπότητα θα δραπετεύσει σε άλλο ηλιακό σύστημα αλλά και εκεί οι διαθέσιμοι πόροι θα είναι σπάνιοι και θα ξεσπάσουν πόλεμοι.

Από το 3815 έως το 3878 ο πολιτισμός όπως τον ξέρουμε θα έχει καταστραφεί και οι άνθρωποι θα ζουν σαν πρωτόγονοι μέχρι να αναδυθεί από το σκότος μια νεα θρησκεία.

Από το 4302 έως το 4674 ό,τι κακό υπάρχει θα έχει εξαφανιστεί οι άνθρωποι θα είναι αθάνατοι και θα τα έχουν βρει με τους εξωγήινους,.

340 δισ άνθρωποι θα είναι διάσπαρτοι στο σύμπαν και θα μπορούν να μιλούν με τον Θεό.

Όμως, το 5079 θα έρθει δυστυχώς το τέλος του κόσμου.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *