xOrisOria News

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Στο Erzurum βρίσκεται ο Έλληνας Πρωθυπουργός ως επίσημος προσκεκλημένος του κου Erdoğan

Στην Τουρκία βρίσκεται ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Γιώργος Παπανδρέου ως επίσημος καλεσμένος του Τούρκου ομολόγου του Recep Tayyip Erdoğan. Τον Έλληνα πρωθυπουργό στην πόλη της ανατολικής Τουρκίας συνοδεύει και ο…..
υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δρούτσας.
Ο Έλληνας πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου έφθασε στο Erzurum χθες αργά το βράδυ όπου θα συμμετάσχει στη Διάσκεψη Πρεσβευτών.

Στο αεροδρόμιο τον Έλληνα πρωθυπουργό υποδέχθηκαν ο υπουργός Εξωτερικών Ahmet Davutoğlu και ο υπουργός Υγείας Recep Akdağ.

Ο Πρωθυπουργός Recep Tayyip Erdoğan και ο Έλληνας ομόλογος του θα παραβρεθούν στην τελετή εγκαινίασης των αθλητικών εγκαταστάσεων των 25ων Χειμερινών Πανεπιστημιακών Αγώνων και στη συνέχεια στο πλαίσιο της Διάσκεψης Πρεσβευτών θα απευθυνθούν στους Τούρκους πρεσβευτές.

Οι δυο ηγέτες συναντήθηκαν πρώτα σε πρόγευμα εργασίας στις 10:00, έπειτα στις 13:00 στο στάδιο Cemal Gürsel θα πραγματοποιήσουν τα εγκαίνια των εγκαταστάσεων της 25ης χειμερινής Πανεπιστημιάδας.

Στις 10:00 σε πρόγευμα εργασίας συναντήθηκαν επίσης ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Ahmet Davutoğlu και ο Έλληνας ομόλογος του Δημήτρης Δρούτσας.

Στις 15:00 ο πρωθυπουργός Erdoğan θα παραθέσει γεύμα στους πρεσβευτές στην οποία θα συμμετέχει και ο Έλληνας ομόλογος του.

Εδώ οι κκ Erdoğan και Παπανδρέου θα εκφωνήσουν ομιλία προς τους πρεσβευτές.

Έπειτα οι δυο πρωθυπουργοί θα παραχωρήσουν κοινή συνέντευξη τύπου.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός αναμένεται να αναχωρήσει από το Erzurum το απόγευμα.

ΝΕWSN.WORDPRESS.COM

Use Facebook to Comment on this Post