ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Στο Erzurum βρίσκεται ο Έλληνας Πρωθυπουργός ως επίσημος προσκεκλημένος του κου Erdoğan

Στην Τουρκία βρίσκεται ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Γιώργος Παπανδρέου ως επίσημος καλεσμένος του Τούρκου ομολόγου του Recep Tayyip Erdoğan. Τον Έλληνα πρωθυπουργό στην πόλη της ανατολικής Τουρκίας συνοδεύει και ο…..
υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δρούτσας.
Ο Έλληνας πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου έφθασε στο Erzurum χθες αργά το βράδυ όπου θα συμμετάσχει στη Διάσκεψη Πρεσβευτών.

Στο αεροδρόμιο τον Έλληνα πρωθυπουργό υποδέχθηκαν ο υπουργός Εξωτερικών Ahmet Davutoğlu και ο υπουργός Υγείας Recep Akdağ.

Ο Πρωθυπουργός Recep Tayyip Erdoğan και ο Έλληνας ομόλογος του θα παραβρεθούν στην τελετή εγκαινίασης των αθλητικών εγκαταστάσεων των 25ων Χειμερινών Πανεπιστημιακών Αγώνων και στη συνέχεια στο πλαίσιο της Διάσκεψης Πρεσβευτών θα απευθυνθούν στους Τούρκους πρεσβευτές.

Οι δυο ηγέτες συναντήθηκαν πρώτα σε πρόγευμα εργασίας στις 10:00, έπειτα στις 13:00 στο στάδιο Cemal Gürsel θα πραγματοποιήσουν τα εγκαίνια των εγκαταστάσεων της 25ης χειμερινής Πανεπιστημιάδας.

Στις 10:00 σε πρόγευμα εργασίας συναντήθηκαν επίσης ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Ahmet Davutoğlu και ο Έλληνας ομόλογος του Δημήτρης Δρούτσας.

Στις 15:00 ο πρωθυπουργός Erdoğan θα παραθέσει γεύμα στους πρεσβευτές στην οποία θα συμμετέχει και ο Έλληνας ομόλογος του.

Εδώ οι κκ Erdoğan και Παπανδρέου θα εκφωνήσουν ομιλία προς τους πρεσβευτές.

Έπειτα οι δυο πρωθυπουργοί θα παραχωρήσουν κοινή συνέντευξη τύπου.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός αναμένεται να αναχωρήσει από το Erzurum το απόγευμα.

ΝΕWSN.WORDPRESS.COM

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

10 Comments

  1. Ανώνυμος

    νοειμων! τι λε ρε συ!μεγαλυτερο ανδρικελο απο αυτον δεν υπαρχει βεβαια του αναγνωριζω το οτι παραδεχεται οτι ειναι με τους αστους

    Reply
  2. Ανώνυμος

    4.03ΜΜ
    ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΑΝΟΗΤΕ…

    ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΔΙΟΤΙ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ
    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ
    ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
    ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΡΑΝΕ+ΤΟΥΣ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝΕ……..
    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.
    ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ-
    ΔΙΟΤΙ ΜΕΝΩ ΜΑΚΡΥΑ
    …ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ.
    Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΝΟΗΜΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ
    ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ……….ΤΩΡΑ.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    O G.A.P
    TA KSEPOYLHSE OLA,
    OI PRODOTE$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
    EKANAN $KLHRH DOULEIIIIIIIIIIIIIA!

    OLA TA EDWSAN
    OLA
    ME TOKO………………

    NA PANE NA PNIGOYNE
    OLOI OI PRODOTE$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$444
    TA ANANDRA KOLO$$$$YNA$PI$THRIA
    FTOU,

    Reply
  4. Ανώνυμος

    πηγε σαφως να συναντησει τον αλλο σιχαμερο καπιταλΗστη που εχει βυθισει τον λαο της χωρας του στην φτωχια εχει δημιουργησει μια δικια του δικτατορια και εχει δωσει θησαυρους στους τουρκους κεφαλαιουχους.εχετε δικιο μονο το ενδοξο ΚΚΕ ενδιαφερεται για την χωρα και οσον αφορα τους ΛΑΘΡΟ…οπως λετε το ΚΚΕ ξερει πως δεν μπορουν να μεινουν ολοι αυτοι εδω αλλα παλευει κατα του αισχρου ρατσισμου και για μια παγκοσμια αλληλεγυη και ειρηνη.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΤΟ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ,ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΚΕΔΕΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΦΕ ΑΠΟ ΚΟΥΠΑ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Ναι ναι το ΚΚΕ σίγουρα…. που μόνο του μέλημα είναι μην αγγίξουμε τους ΛΑΘΡΟ του…. αμ πώς θα βρει ΤΖΑΜΠΑ συντρόφια για να του κάνουν τις δουλειές και να αυξάνει την πελατεία του, ώστε να κερδίζει στην Βουλή!

    Reply
  7. Ανώνυμος

    TA MONA KOMMATA ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΙΩΠΟΥΝ.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΤΖΕΦΡΥΣ.
    ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΟΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.
    ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ.

    ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΟΧΟ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ, ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΡΟΒΩ ΣΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ.

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Ο κ Παπανδρέου έχει έλθει στην Ελλάδα με μια αποστολή που του ανέθεσε η πατρίδα του οι ΗΠΑ. Να διαλύσει τη χώρα, να καταστρέψει τους εργαζόμενους και συνταξιούχους, να παραδώσει την χώρα στο μεγάλο κεφάλαιο και να δώσει στους Τούρκους (και σε όποιον άλλο) ότι ζητούν για το Αιγαίο και όχι μόνο. Ο κ Παπανδρέου σιχαίνεται την Ελλάδα, τους Έλληνες (με πόση περιφρόνηση δηλώνει στο εξωτερικό "Κυβερνώ μια χώρα διεφθαρμένων"), την Ελληνική γλώσσα την οποία αποφεύγει όπως ο διάβολος το λιβάνι), τον Ελληνικό πολιτισμό κλπ Αυτό δυστυχώς είναι φανερό από τα μέτρα που παίρνει και από τις κινήσεις του στην εξωτερική πολιτική. Και καλά αυτός! Καλά και η Δημοκρατική Αριστερά του Κουβέλη και η Ντόρα που είναι ξεπουλημένοι στο Μνημόνιο και στο ΠΑΣΟΚ και παίζουν πια ανοιχτά το παιχνίδι των Αμερικάνων. Καλά και ο πρόεδρος κ Παπούλιας που είναι διακοσμητικός και υποστηριχτής του ΠΑΣΟΚ. Οι υπόλοιποι "Έλληνες" (υπάρχουν τέτοιοι ή είμαστε πια πολίτες της παγκόσμιας διακυβέρνησης;) τα κόμματα της ΝΔ, ο Συνασπισμός και ο ΣΥΡΙΖΑ (ακόμα και το δήθεν εθνικιστικό ΛΑΟΣ) γιατί σιωπούν ένοχα; Τι παιχνίδι παίζεται και με ποιους; Γιατί τα ΜΜΕ δεν ανακινούν το θέμα παρά αναφέρονται σε αυτό απλώς και για λίγο; Γιατί δεν ζητούνε τα άλλα κόμματα σύγκλιση των αρχηγών των κομμάτων για το θέμα του Αιγαίου; Μόνο το ΚΚΕ και η κ Κανέλλη θίγουν το θέμα αλλά κανείς δεν δίνει σημασία.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *