xOrisOria News

ΕΟΠΥΥ Ζωγράφου. Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας

Αποσπάσματα από την συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε στις 09 Δεκεμβρίου 2013 στο πολυϊατρείο του ΕΟΠΥΥ Ζωγράφου πρώην ΙΚΑ Ζωγράφου .

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών εκτός από πολλές συλλογικότητες της πόλης του Ζωγράφου όπως η …
επιτροπή συνταξιούχων του Δήμου Ζωγράφου σχεδόν σύσσωμη η διοίκηση και αντιπολίτευση του Δήμου Ζωγράφου όπως ο Δήμαρχος Ζωγράφου Κώστας Καλλίρης που παρά την κομματική του καταγωγή από το ΠΑΣΟΚ έκανε τελικά την υπέρβαση και έδωσε το παρών σε αυτή την συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Οι παρατάξεις της Αριστεράς της πόλης μας ήταν εκεί με την Τίνα Καφατσάκη και την Ράνια Νενεδάκη και την Λαική Συσπείρωση Ζωγράφου – ΚΚΕ με τον Ανδρέα Καραβίδα

Το παρών έδωσαν ακόμη αλλά και οι εκ Νέας Δημοκρατίας προερχόμενοι Αναστασία Μπότου και Κωστής Παπαναστασόπουλος.ενω βροντερή και μοναδική απουσία ήταν αυτή του υποψηφίου δημάρχου Παναγιώτη Αγγελόπουλου που δημοσιεύματα τον φέρουν να λαμβάνει το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας για την πόλη του Ζωγράφου κάνοντας μας να πιθανολογούμε ότι η απουσία του οφείλεται σε αυτό το γεγονός.

Επίσης στην εκδήλωση απεύθυνε χαιρετισμό και ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Παναγιώτης Μελάς.

Διακρίναμε και τους αντιδημάρχους Ζωγράφου Ανδρέα Στεργίου, Μιχάλη Καλογιαννάκη και Δημήτρης Διονυσόπουλο καθώς και πολλούς άλλους δημοτικούς συμβούλους της πόλης του Ζωγράφου

http://zografou.net/eopyy-zografou/
http://www.facebook.com/zografou.net

Use Facebook to Comment on this Post