xOrisOria News

Καταγγελίες από την “Χρυσή Αυγή”

Η Χρυσή Αυγή καταγγέλει “εκστρατεία λάσπης” από “ρουφιάνους δημοσιογράφους”

Έντονες οι αντιδράσεις της Χρυσής Αυγής από τα δημοσιεύματα για τη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη της δολοφονίας του 48χρονου αστρολόγου Μιλτιάδη Μουτάφη και της φίλης του Παρασκευής Γκέζου, 38 χρόνων, που είχε γίνει στις 26 Φεβρουαρίου του 2009 στο Χαλάνδρι . Ο κατηγορούμενος είναι στέλεχος της ακροδεξιάς οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» και…..
κατέβηκε και υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές, γεγονός που πυροδότησε ποικίλα σχόλια από χθες στα δημοσιογραφικά blogs και sites.

Η Χρυσή Αυγή, στην επίσημη ιστοσελίδα της, ανήρτησε κέιμενο που κάνει λόγο για “εκστρατεία λάσπης εναντίον της”.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

Σε μία υπόθεση, η οποία είναι προφανές ότι δεν έχει τον ελάχιστο πολιτικό χαρακτήρα, κάποιοι οι οποίοι ευρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία λάσπης, σε απόλυτη συνεργασία με τα παπαγαλάκια που βρίσκονται σε άμεση επαφή και οι οποίοι παριστάνουν τους δημοσιογράφους προσπαθούν να της δώσουν(ΔΙΑ ΤΩΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ…) πολιτικό χαρακτήρα! Αγνοούν το γεγονός ότι για κάθε κατηγορούμενο υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας. Αλλά ενώ ως γνωστόν είναι υποχρεωμένοι να μην αποκαλύψουν το όνομα του κατηγορουμένου, επειδή αυτό το απαγορεύει η αρχή των προσωπικών δεδομένων, σπεύδουν και γράφουν στα μπλογκ ότι αυτός υπήρξε υποψήφιος… της Χρυσής Αυγής. Λες και αυτό έχει καμμία σχέση με την υπόθεση… Αλήθεια, εάν ήταν υποψήφιος ή μέλος του ΠΑΣΟΚ ή της Ν.Δ. ή του Συνασπισμού ή του ΛΑ.Ο.Σ., θα το έγραφαν; Όχι βέβαια! Μάλιστα, όπως πληροφορούμεθα γνωστή κίτρινη φυλλάδα αναμένεται αύριο να έχει το θέμα πρωτοσέλιδο. Όπως γνωρίζουμε από φίλους μας έντιμους δημοσιογράφους, τους έσπασαν τα τηλέφωνα αστυνομικοί για να τους πουν ότι ένα άτομο, το οποίο κατηγορείται για ανθρωποκτονία, ήταν πολιτευτής της Χρυσής Αυγής. Χαρακτηριστικός είναι ο τίτλος της «έγκυρης» ιστοσελίδας «προοδευτικής» εφημερίδας: «Βρέθηκε ο δολοφόνος – Υποψήφιος της «Χρυσής Αυγής» ο δράστης».

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ καταγγέλλει την νέα εκστρατεία λάσπης εναντίον της, μία εκστρατεία που στήθηκε με άνωθεν εντολή από κάποιους επίορκους και κάποιους ρουφιάνους, που παριστάνουν τους δημοσιογράφους. Εάν πιστεύουν ότι με τέτοια φτηνά κόλπα θα μπορέσουν να ανατρέψουν την δυναμική του Εθνικιστικού Κινήματος, κάνουν λάθος! Για μια ακόμη φορά όμως αποδεικνύουν πόσο φτηνοί, πόσο κάλπικοι και πόσο ψεύτικοι δημοκράτες είναι.

http://newsport.gr/

Use Facebook to Comment on this Post