Καταγγελίες από την “Χρυσή Αυγή”

Η Χρυσή Αυγή καταγγέλει “εκστρατεία λάσπης” από “ρουφιάνους δημοσιογράφους”

Έντονες οι αντιδράσεις της Χρυσής Αυγής από τα δημοσιεύματα για τη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη της δολοφονίας του 48χρονου αστρολόγου Μιλτιάδη Μουτάφη και της φίλης του Παρασκευής Γκέζου, 38 χρόνων, που είχε γίνει στις 26 Φεβρουαρίου του 2009 στο Χαλάνδρι . Ο κατηγορούμενος είναι στέλεχος της ακροδεξιάς οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» και…..
κατέβηκε και υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές, γεγονός που πυροδότησε ποικίλα σχόλια από χθες στα δημοσιογραφικά blogs και sites.

Η Χρυσή Αυγή, στην επίσημη ιστοσελίδα της, ανήρτησε κέιμενο που κάνει λόγο για “εκστρατεία λάσπης εναντίον της”.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

Σε μία υπόθεση, η οποία είναι προφανές ότι δεν έχει τον ελάχιστο πολιτικό χαρακτήρα, κάποιοι οι οποίοι ευρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία λάσπης, σε απόλυτη συνεργασία με τα παπαγαλάκια που βρίσκονται σε άμεση επαφή και οι οποίοι παριστάνουν τους δημοσιογράφους προσπαθούν να της δώσουν(ΔΙΑ ΤΩΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ…) πολιτικό χαρακτήρα! Αγνοούν το γεγονός ότι για κάθε κατηγορούμενο υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας. Αλλά ενώ ως γνωστόν είναι υποχρεωμένοι να μην αποκαλύψουν το όνομα του κατηγορουμένου, επειδή αυτό το απαγορεύει η αρχή των προσωπικών δεδομένων, σπεύδουν και γράφουν στα μπλογκ ότι αυτός υπήρξε υποψήφιος… της Χρυσής Αυγής. Λες και αυτό έχει καμμία σχέση με την υπόθεση… Αλήθεια, εάν ήταν υποψήφιος ή μέλος του ΠΑΣΟΚ ή της Ν.Δ. ή του Συνασπισμού ή του ΛΑ.Ο.Σ., θα το έγραφαν; Όχι βέβαια! Μάλιστα, όπως πληροφορούμεθα γνωστή κίτρινη φυλλάδα αναμένεται αύριο να έχει το θέμα πρωτοσέλιδο. Όπως γνωρίζουμε από φίλους μας έντιμους δημοσιογράφους, τους έσπασαν τα τηλέφωνα αστυνομικοί για να τους πουν ότι ένα άτομο, το οποίο κατηγορείται για ανθρωποκτονία, ήταν πολιτευτής της Χρυσής Αυγής. Χαρακτηριστικός είναι ο τίτλος της «έγκυρης» ιστοσελίδας «προοδευτικής» εφημερίδας: «Βρέθηκε ο δολοφόνος – Υποψήφιος της «Χρυσής Αυγής» ο δράστης».

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ καταγγέλλει την νέα εκστρατεία λάσπης εναντίον της, μία εκστρατεία που στήθηκε με άνωθεν εντολή από κάποιους επίορκους και κάποιους ρουφιάνους, που παριστάνουν τους δημοσιογράφους. Εάν πιστεύουν ότι με τέτοια φτηνά κόλπα θα μπορέσουν να ανατρέψουν την δυναμική του Εθνικιστικού Κινήματος, κάνουν λάθος! Για μια ακόμη φορά όμως αποδεικνύουν πόσο φτηνοί, πόσο κάλπικοι και πόσο ψεύτικοι δημοκράτες είναι.

http://newsport.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

42 Comments

  1. Ανώνυμος

    12.47 Αφού για σένα Ελλάδα είναι η παράνομη κονόμα, το νονιλίκι, το νταβατζιλίκι, κι η ψευτομαγκιά, φυσικά και να ψηφίσεις χρυσά αυγά. Είναι το μόνο που σ' αντιπροσωπεύει.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΟΥΤΕ ΤΖΕΦΡΥ,ΟΥΤΕ ΣΑΜΑΡΑ,ΟΥΤΕ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ,ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ.ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΜΑΛΑΚΑ ΣΕΡΛΟΚ ΧΟΛΜΣ 10.15 ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ;;;;!!!!!
    ΔΙΑΒΑΣΕ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΨΑΞΟΥ ΛΙΓΟ. ΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΠΑΜΠΟΥΪΝΟΙ.

    ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΣΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΠΟΧΑ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!!!!! (ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ).

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ!!! ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΤ΄ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ. ΣΕ ΚΑΛΥΨΕ;

    ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΒΡΑΔΥΝΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΨΟΦΑ "ΠΑΤΡΙΩΤΗ" ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    10.15 Καλά ρε παιδιά, μη συγχύζεστε, δεν είστε και τόσοι πολλοί αυτοί που μας λέτε ότι θα ψηφίσετε Χ.Α. ώστε να μας πονάει και τόσο.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Υπαρχουν και ανθρωποι με μυαλο και με κριση και οχι προδοτοκοματοσκυλα. Ευτυχως δεν ειναι ολοι σκατομυαλοι σαν εσενα. Αριστεροφασιστακια οταν σας λεμε οτι θα ψηφισουμε εκει που αξιζει, ποναει πολυ.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΡΕΛΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΕΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ. ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΚΟΠΑΝΕ. ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ…

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Η αληθεια ειναι μια οι πασοκοαριστεροι ειναι οι μεγαλοι προδοτες,ανθελληνες,μισελληνες και ξεπουλητες της χωρας και ναι οι ακροδεξιοι ειναι περισσοτερο πατριωτες. Δεν καταλαβα το σλογκαν που εχουν τα παπαγαλακια οτι ειμαστε ολοι πατριωτες δεν βλεπω κατι τετοιο το αντιθετο μαλιστα εμας τους πολιτες μονο η χρυση αυγη σταθηκε διπλα μας ενω τα αριστερα αληταρια σε πορειες μονο υπερ των μεταναστων. Χτυπηστε τον κωλο σας κατω εμεις θα τους ψηφισουμε.

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΔΕΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΙΒΟ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΑΣ.
    ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΘΑΙ ΑΠΟ ΥΠΕΡΦΙΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΑΜΦΑΡΟΝΟΥΣ,ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ Η ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.
    ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΤΕ ΠΟΛΛΑ ΚΕΡΑΣΙΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ,ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΕΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΕΙΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΕΙΤΕ ΔΕΞΙΟ.

    Reply
  10. Ανώνυμος

    ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΥΠΟΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΑΝΤΑΧΟΘΕΝ,ΑΝΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ…

    Reply
  11. Ανώνυμος

    Ένα καλο άρθρο για την υποκρισία και τις κωλοτούμπες του Νίκου Μιχαλολιάκου(Όταν αυτός κάρφωνε κόσμο από την ιστοσελίδα του δεν ίσχυε το τεκμήριο της αθωότητας, τώρα το θυμήθηκε)

    http://xawatch.blogspot.com/2011/04/media.html

    Γραμμένο από πρώην ΧΑ.

    Reply
  12. Ανώνυμος

    19 Απριλίου 2011 6:25 μ.μ. ΣΚΕΠΑΣΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;
    ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ; ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΟΛΚΗΣ.
    ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ, ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ;

    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ:
    H ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΟΥ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΦΙΛΟΙΣΡΑΗΛΙΝΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ – ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ. ΓΙΑ ΨΑΧΤΕΙΤΕ ΠΙΘΗΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ, ΑΡΑΓΕ;
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ, ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΥΛΟΒΑΤΗ ΤΟΥ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΑΣ.

    Reply
  13. Ανώνυμος

    Ρε Νικολάκη τι θα γίνει με σένα; Τα Χριστούγεννα γελούσαμε μαζί σου που χαιρέτισες τον Ψινάκη, κι οι χρυσαυγίτες σου το κάνανε γαργάρα, τώρα το Πάσχα πάλι μαζί σου θα ασχοληθούμε;

    Reply
  14. Ανώνυμος

    5.15 ΤΣ,ΤΣ,ΤΣ, ΚΑΚΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΑΡΙΚΟ. ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΕΣ ΟΛΑ; ΠΑΝΤΩΣ Η ΠΡΩΤΗ ΣΕΙΡΑ ΑΠ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ. ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ. ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΩΣ Ο,ΤΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕΤΑ.

    Reply
  15. ΔΙΓΕΝΗΣ

    ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑΣ Η ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ ΑΝΕΒΗΚΕ ΚΑΤΑ 30%. ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ 'ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΡΕ' ?

    Reply
  16. Ανώνυμος

    ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!
    ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΜΩΣ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΟΣΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟΣΟ ΘΑ ΥΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ! ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΟΠΟΙΑ ΦΩΝΗ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΝ!

    Reply
  17. Ανώνυμος

    OTI KAI NA KANETE,Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΣΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ!ΘΑ ΣΑΣ ΧΩΣΟΥΜΕ ΤΣΙΠΑΚΙΑ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΣΥΡΙΖΟΚΟΜΜΟΥΝΟΠΟΥΣΤΗΔΕΣ.Η ΧΟΥΝΤΑ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΑΣΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΘΕΤΑ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΑ,ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΑΜΙΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΑΣ.ΠΡΩΤΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ.Η ΩΡΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ!!!

    Reply
  18. Ανώνυμος

    Δηλαδή ο Μιχαλολιάκος θέλει να σκοτώνουν κόσμο τα στελέχη του και να μην βγαίνουν στην δημοσιότητα; Ωραίος.

    Όταν ο ίδιος ζητούσε στην TV χρήματα για ιδιωτικές ομάδες security από ένοπλα μέλη της ΧΑ τα ξέχασε η μας περνάει για μαλακες;

    Reply
  19. Ανώνυμος

    4.40 ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΙΟΙ ΑΠ' ΤΟΥς ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΙΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ";

    Reply
  20. Ανώνυμος

    *Αλήθεια, εάν ήταν υποψήφιος ή μέλος του ΠΑΣΟΚ ή της Ν.Δ. ή του Συνασπισμού ή του ΛΑ.Ο.Σ., θα το έγραφαν;*

    Ναι ρε Μιχαλολιάκο, θα το έγραφαν όπως και έχουν γράψει για λιγότερο σοβαρές υποθέσεις.

    Σου δίνω παραδείγμα για να μην κλαίγεσαι

    http://tinyurl.com/3b24vm9

    Reply
  21. Ανώνυμος

    4.19 ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΕ, ΚΙ ΑΝ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΠΡΟΕΡΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΩ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΗΤΑΝ ΖΗΤΗΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΥΣΩΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ.
    ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ Η ΔΥΣΩΔΙΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΑΠ' Ο,ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ. ΘΕΤΙΚΟ ΑΥΤΟ.

    Reply
  22. Ανώνυμος

    ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.Επιτέλους το συνθημά τους γίνεται πράξη!!!Όσο γιά την τιμή,ίσως ενωούν το χρηματικό ποσό για το νταβατζηλίκι.

    Reply
  23. Ανώνυμος

    Είναι δουλειά και καθήκον κάθε δημοσιογράφου να καταστρέφει την αλήθεια, να ψεύδεται, να διαστρεβλώνει, να εξυβρίζει, να κολακεύει γονυπετής το Μαμωνά και να πουλάει τη Πατρίδα του για τον άρτο τον επιούσιο….Είμαστε υποτελείς. Όργανα των πλουσίων που βρίσκονται στο παρασκήνιο. Είμαστε καραγκιόζηδες. Αυτοί οι άνθρωποι κινούν τα νήματα και εμείς χορεύουμε στο ρυθμό τους. Ο χρόνος, η ζωής μας, οι ικανότητές μας είναι ιδιοκτησία αυτών των ανθρώπων. Είμαστε διανοούμενες πόρνες.»

    Reply
  24. Ανώνυμος

    ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ 4.09;; ΕΝΑΣ ΕΙΝ΄Ο ΑΡΧΗΓΟΣ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ.
    ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΒΛΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ – ΟΧΙ ΕΔΩ ΑΛΛΟΥ, ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΩΡΑΙΑ! – (ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΛΕΧΤΕΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ)
    ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΥΓΚΑ. ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΑΛΛΩΣΤΕ; ΟΠΟΙΑΝΟΥ ΤΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ "ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΗΡΘΑ ΕΔΩ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΩ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΠΟΡΤΙΕΡΗ ΣΕ ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ"…

    ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟΙ…

    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΟΧΑ ΦΙΛΕ…ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΥΣΩΔΙΑ.

    Reply
  25. Ανώνυμος

    ΚΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ; ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΣ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΝΙΛΙΚΙ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ;

    Reply
  26. Ανώνυμος

    "Αγνοούν το γεγονός ότι για κάθε κατηγορούμενο υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας."

    Μπράβο εμπιστοσύνη στον αστικό νομικό πολιτισμό των πολιτικαντιδων που με αυτό το σκεπτικό αθώνουν για χρονια και δεκαετίες τα λαμόγια τηςδημοκρατίας τους μέχρι να περάσουν απο κάποια "επιτροπή" χωρίς βέβαια να κατδικάζει κανείς το πολιτικό περιβάλον που τους εξέφρεψε. Έτσι και το φονιά, ας τον αφήσουμε μέχρι να τον εξετάσει καμια επιτροπή και βλέπουμε!!!!

    Και κάτι άλλλο ρε τσακάλια και απολογητές του κάθε φονιά κακόμοιρων συμπολιτων μας, Όταν βγαίνεις και καταδικαζεις όλους τους "ξενους" για εγκληματικότητα το τεκμήριο της αθωώτητας το έχεις χρησιμοποιήσει;

    Reply
  27. Ανώνυμος

    4.05 ΦΙΛΕ, ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΩ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΟΝΟ ΚΑΛΗ ΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ; Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ Ο ΜΙΧΑΛΟ;;;;;

    Reply
  28. Ανώνυμος

    ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΛΕΣ 4.04

    …ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ.

    Reply
  29. Ανώνυμος

    ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ 3:40 μ.μ.;;; MΕ ΜΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ;;; ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΜΙΛΑΜΕ;;
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΩΡΑ Ο ΧΩΡΟΣ, AΠΟ TON MAΛAKA TON NTABA ΠΩΣ ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΣ;
    ΟΛΟ ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΟΛΟ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΝΕΙ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΟΛΕΜΕΝΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ, ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ, ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ.

    Ο ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΣΟΥ ΟΤΙ "ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ." ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΕΩΣ ΑΙΣΧΡΟΣ (ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ). ΩΡΑΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ. ΣΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ.

    ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΠΡΟΣΕΧΩΣ.

    Reply
  30. Ανώνυμος

    Χα,χα μετά από τα μέντιουμ και τους περιπτεράδες, μήπως θα μπορούσατε να κανονίσετε και το χασάπη της γειτονιάς μου που ανέβασε πολύ την τιμή του αρνιού; ΄Οχι, λέω, μήπως. Μια ερώτηση κάνω ωρέ παλικάρια!!!!

    Reply
  31. Ανώνυμος

    χαχαχα…"Σε μία υπόθεση, η οποία είναι προφανές ότι δεν έχει τον ελάχιστο πολιτικό χαρακτήρα"

    ΔΗΛΑΔΗ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ;;;; TI ENNOOYN OI ΠΟΙΗΤΕΣ;;;
    EINAI ΒΛΑΚΕΣ – ΚΑΦΡΟΙ – ΖΩΑ. ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΜΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ (ΕΓΩ ΠΡΩΤΟΣ). ΜΕ ΝΟΗΜΑ ΜΕ ΟΥΣΙΑ. ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΒΟΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ. ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΡΠΑΖΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΕΙΣΑΣΤΕ. ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΜΑΓΑΖΙΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ.

    ΓΥΦΤΟΙ ΚΑΙ ΓΕΛΙΟΙ ΜΙΑ ΖΩΗ.

    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΝΑΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΟΥΝ;
    TI ΛΕΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ! ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΑΝ ΟΙ ΣΤΕΛΕΧΑΡΕΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΡΗΧΟΙ ΣΕ ΜΥΑΛΟ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΘΑ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΙΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΟΡΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΥΦΛΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ Χ. ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΤΡΙΧΕΣ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΣΕΙ ΦΑΜΠΡΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΝΤΡΩΝΕΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΙΑ ΧΡΟΟΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.

    ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΨΕΙ Ο ΑΣΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΑΝ ΗΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΕΡΕΛΠΙ ΝΕΟΥ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ…."Αλήθεια, εάν ήταν υποψήφιος ή μέλος του ΠΑΣΟΚ ή της Ν.Δ. ή του Συνασπισμού ή του ΛΑ.Ο.Σ., θα το έγραφαν; Όχι βέβαια!"!!!!!!!!!!
    ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΑΛΛΟ; ΤΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΙΑ;
    ΩΡΑΙΑ ,ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΙΚΟ ΤΥΠΟ (ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΝΑ ΝΟΜΙΜΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ) ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΣΑΣ "ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ" ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟ, ΜΠΟΥΖΟΥΚΤΣΗ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ…
    ΡΕ ΟΡΝΙΑ, ΑΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΜΙΟ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΓΡΑΦΑΤΕ ΣΤ΄ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΛΑΧΑΝΟΦΥΛΛΑΔΕΣ. ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΝΙΓΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΟΦΤΗ.

    ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΓΕΜΙΣΕ Ο ΧΩΡΟΣ ΜΕ ΟΚΤΑΚΟΣΙΕΣ ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ. ΣΑΣ ΥΠΟΠΤΕΥΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ.

    ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΗ ΦΟΝΙΑ ΑΣΧΕΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΝΟΜΙΜΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΤΑ ΠΑΓΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ)

    Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ. ΘΑ ΦΑΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΓΙΟΛΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΔΕΣ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΤΕ ΨΙΛΑ)

    ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ…

    ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ.

    Reply
  32. Ανώνυμος

    ΜΗ ΜΑΛΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΗ ΧΑΛΑΤΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ ΣΑΣ!!!! ΣΩΣΤΟ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΑΤΑΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΥΠΟΘΕΣΗ; ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *