xOrisOria News

ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ;

ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΠΥΘΑΓΟΡΙΔΗΣ

ΣΚΕΠΤΙΚΟ
Απο δημιουργίας του νεοελληνικού κρατιδίου , ο κομματάρχης καταρτίζει την λίστα υποψηφίων βουλευτών και ο λαός καλείται να επιλέξει κάποιον ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ απο το “μενού” που του παρουσίασε ο κομματάρχης …

Δηλαδή , εάν ο κομματάρχης έχει εντολή ( απο “κάπου” ) να επιλέγει μόνον βλάκες και διεφθαρμένους , όλη η χώρα είναι καταδικασμένη !

Αν θέλουμε να ελευθερωθούμε , το πρώτο που πρέπει να αλλάξουμε είναι αυτό .

Η ΛΙΣΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ( ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΗ ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΛΑΟ !

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΥΟ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ : Η ΠΡΩΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΘΕΙ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ .

Η ΜΙΑ προσέλευση δεν έχει σχέση με Δημοκρατία .

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ
1) Ανακοινώνουμε οτι δεν χαρίζουμε σε κανέναν το προνόμιο να καταρτίζει ψηφοδέλτια .

2) Ανακοινώνουμε οτι ξεκινάμε διαδικασία καταρτισμού ( απο τον λαό ) ψηφοδελτίου υποψηφίων για τις βουλευτικές εκλογές ( ή και για Δημοτικές εκλογές ) .

3) Μαζεύουμε τους υποψηφίους για αλληλογνωριμία .

4) Διοργανώνουμε σε αίθουσα την παρουσίαση των υποψηφίων προς τον λαό της πόλης μας .

5) Μπορούμε να διοργανώσουμε και ψηφοφορία . Έρχονται οι πολίτες με την αστυνομική ταυτότητα και ψηφίζουν τον υποψήφιο της αρεσκείας τους . Ο αριθμός ταυτότητας καταγράφεται και όποιος ψήφισε θα μπορεί να ελπίζει σε υποστήριξη απο το σύνολο των υποψηφίων ενώ σε περίπτωση ανατροπής του κατοχικού καθεστώτος θα είναι απο τους πρώτους που θα ανταμειφθούν .

Όσοι υποψήφιοι λάβουν τις περισσότερες ψήφους είναι πλέον οι αντιπρόσωποι της πόλης και είναι οι αρμόδιοι να συνομιλούν με τους αντιπροσώπους άλλων πόλεων ( που έχουν αναδειχθεί με παρόμοια διαδικασία ) .

Τί ζητάμε απο τους πολίτες ;

α) Δώστε μας τα ονόματα όσων υπηρετούν με ενθουσιασμό το κατοχικό καθεστώς .

β) Μην περιμένετε ΑΛΛΟΣ να αγωνισθεί για εσάς . Όποιος συμμετέχει στον αγώνα μπορεί να ελπίζει και σε αίσιο τέλος . Όποιος δεν συμμετέχει δεν θα δεί αίσιο τέλος είτε πέσει η κατοχική κυβέρνηση είτε όχι .

Τί μπορούμε να προσδοκούμε απο αυτή την διαδικασία :

ΕΑΝ το παράδειγμά μας το μιμηθούν και άλλες πόλεις , τότε μπορούμε να μιλάμε πλέον για σχηματισμό Κυβέρνησης Εθνικής Σωτηρίας και το πράγμα γίνεται πολύ ενδιαφέρον .

Use Facebook to Comment on this Post