xOrisOria News

ΠΡΟΣ ΨΩΜΙΑΔΗ-ΜΠΟΥΤΑΡΗ…….ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

Κυριες και Κυριοι καλησπερα σας,προτου διατυπωσω τις σκεψεις μου,θα ηθελα να ζητησω δημοσια συγνωμη απο ολους σας,διοτι συνεβαλλα και εγω ωστε να εκλεχθουν δυο ανικανοι πολιτικοι[να ταν μονο αυτοι]?.Ναι ,συνεβαλλα διοτι απειχα απο τις τελευταιες αυτοδιοικητικες εκλογες και οχι μονο.Ειδα οτι μ αυτη μου την κινηση βοηθαω στο να υφισταται το κατεστημενο,ενα κατεστημενο,το οποιο διαβρωνει και…..
ταλανιζει,ποικιλοτροπως ,καθημερινα τη ζωη μας.

Μερες τωρα, Η Θεσσαλονικη,πνιγεται κυριολεκτικα,στα σκουπιδια.Απ οποιο στενο περασει κανεις,θα διαπιστωσει οτι υπαρχουν βουνα απο απορρυματα κινδυνευοντας ετσι η δημοσια υγεια.Αληθεια,οι εν λογω “κυριοι”τι κανουν?Ο ενας,απλα αλλαξε την ταμπελλα στο κτιριο της πρωην Νομαρχιας,οπου τωρα γραφει Περιφερεια Κεντρικης Μακεδονιας και ο αλλος σκεπτεται,που θα στησει το τζαμι,κατα τα αλλα?Στα παλαιοτερα των υποδηματων τους αν κινδυνευει η δημοσια υγεια,διοτι γυρω απο τα σπιτια τους,ουτε ενα σκουπιδακι,καθως επισης και γυρω απο το κτιριο της περιφερειας και του δημου.Ανικανοτητα,η ελλειψη ευθυνης?Γνωμη μου ειναι,οτι μπορει κανεις να χρησιμοποιησει και τους δυο ορους,ως περιγραφη της αθλιοτητας τους.
ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ.

Μας κοψανε,μισθους,δωρα,συνταξεις,προσβαση στην υγεια αδυνατη αν δεν τα σταξεις,εξυπηρετηση στο δημοσιο μηδεν.Καταρακωσανε οι πολιτικαντηδες την ζωη μας και ερχονται αυτοι οι δυο “κυριοι”,συν ολα τα αλλα να μας προσθεσουν τον κινδυνο για την υγεια μας,ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΥΡΙΟΙ?
Πληρωνουμε αβερτα Δημοτικα τελη και εχουμε την απαιτηση,οι δρομοι να ειναι καθαροι.Φυσικα θα πει κανεις,ευλογα,οτι φταιμε και εμεις για την υπαρχουσα κατασταση διοτι,λογω της ανευθυνοτητας που μας διακατεχει,πεταμε τα σκουπιδια οπου να ναι και απο οπου να ναι,ειτε απο τα μπαλκονια των σπιτιων μας,ειτε απο τα αυτοκινητα μας.Δεν βαριεσαι λεμε,ο”μεγαλος καδος”και το “μεγαλο τασακι” να ειναι καλα.

Και κατι τελευταιο,γιατι “κυριε μπουταρη”κοψατε την μεσημεριανη εκπομπη του κυριου Οραηλογλου απο το TV100?Μηπως για τον λογο οτι ελεγε αληθειες οι οποιες δεν σας αρεσαν?
Αποδειξατε,για ακομα μια φορα,οτι υφισταται πρασινη χουντα και οχι δημοκρατια και καλα θα κανετε να αλλαξετε την αποφαση σας αυτη,διοτι ο κοσμος θελει να μαθαινει αληθειες και οχι τα παραμυθια των μεγαλοκαναλαρχων.

ΗΔΗ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ “ΚΥΡΙΟΙ ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΤΑΡΗ”ΟΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ

Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ!!!!!!!!

http://pantastaisia.blogspot.com!

Use Facebook to Comment on this Post