ΠΡΟΣ ΨΩΜΙΑΔΗ-ΜΠΟΥΤΑΡΗ…….ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

Κυριες και Κυριοι καλησπερα σας,προτου διατυπωσω τις σκεψεις μου,θα ηθελα να ζητησω δημοσια συγνωμη απο ολους σας,διοτι συνεβαλλα και εγω ωστε να εκλεχθουν δυο ανικανοι πολιτικοι[να ταν μονο αυτοι]?.Ναι ,συνεβαλλα διοτι απειχα απο τις τελευταιες αυτοδιοικητικες εκλογες και οχι μονο.Ειδα οτι μ αυτη μου την κινηση βοηθαω στο να υφισταται το κατεστημενο,ενα κατεστημενο,το οποιο διαβρωνει και…..
ταλανιζει,ποικιλοτροπως ,καθημερινα τη ζωη μας.

Μερες τωρα, Η Θεσσαλονικη,πνιγεται κυριολεκτικα,στα σκουπιδια.Απ οποιο στενο περασει κανεις,θα διαπιστωσει οτι υπαρχουν βουνα απο απορρυματα κινδυνευοντας ετσι η δημοσια υγεια.Αληθεια,οι εν λογω “κυριοι”τι κανουν?Ο ενας,απλα αλλαξε την ταμπελλα στο κτιριο της πρωην Νομαρχιας,οπου τωρα γραφει Περιφερεια Κεντρικης Μακεδονιας και ο αλλος σκεπτεται,που θα στησει το τζαμι,κατα τα αλλα?Στα παλαιοτερα των υποδηματων τους αν κινδυνευει η δημοσια υγεια,διοτι γυρω απο τα σπιτια τους,ουτε ενα σκουπιδακι,καθως επισης και γυρω απο το κτιριο της περιφερειας και του δημου.Ανικανοτητα,η ελλειψη ευθυνης?Γνωμη μου ειναι,οτι μπορει κανεις να χρησιμοποιησει και τους δυο ορους,ως περιγραφη της αθλιοτητας τους.
ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ.

Μας κοψανε,μισθους,δωρα,συνταξεις,προσβαση στην υγεια αδυνατη αν δεν τα σταξεις,εξυπηρετηση στο δημοσιο μηδεν.Καταρακωσανε οι πολιτικαντηδες την ζωη μας και ερχονται αυτοι οι δυο “κυριοι”,συν ολα τα αλλα να μας προσθεσουν τον κινδυνο για την υγεια μας,ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΥΡΙΟΙ?
Πληρωνουμε αβερτα Δημοτικα τελη και εχουμε την απαιτηση,οι δρομοι να ειναι καθαροι.Φυσικα θα πει κανεις,ευλογα,οτι φταιμε και εμεις για την υπαρχουσα κατασταση διοτι,λογω της ανευθυνοτητας που μας διακατεχει,πεταμε τα σκουπιδια οπου να ναι και απο οπου να ναι,ειτε απο τα μπαλκονια των σπιτιων μας,ειτε απο τα αυτοκινητα μας.Δεν βαριεσαι λεμε,ο”μεγαλος καδος”και το “μεγαλο τασακι” να ειναι καλα.

Και κατι τελευταιο,γιατι “κυριε μπουταρη”κοψατε την μεσημεριανη εκπομπη του κυριου Οραηλογλου απο το TV100?Μηπως για τον λογο οτι ελεγε αληθειες οι οποιες δεν σας αρεσαν?
Αποδειξατε,για ακομα μια φορα,οτι υφισταται πρασινη χουντα και οχι δημοκρατια και καλα θα κανετε να αλλαξετε την αποφαση σας αυτη,διοτι ο κοσμος θελει να μαθαινει αληθειες και οχι τα παραμυθια των μεγαλοκαναλαρχων.

ΗΔΗ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ “ΚΥΡΙΟΙ ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΤΑΡΗ”ΟΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ

Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ!!!!!!!!

http://pantastaisia.blogspot.com!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

3 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ, ΕΝΑ GOLDEN BOY ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ

    Συνεχίζοντας πάνω στην ΄΄πράσινη΄΄ ανάπτυξη, παρατηρούμε τα εξής: πέρα από την επιβάρυνση του φυσικού περιβάλλοντος όπως την έχουμε παλιότερα αναλύσει, πέρα από τον τρόπο που επιβάλλεται διεκδικώντας τα εδάφη(όπως τον αναπτύξαμε στο κείμενο ΄΄πράσινοι φρουροί΄΄), δεν αρκούμαστε στο να προσάπτουμε παρόμοια περιστατικά κατάχρησης εξουσίας από πλευράς ΄΄πράσινων΄΄ επιχειρηματιών, διότι αποτελούν σπασμωδικές παρανομίες, που στο μέλλον ίσως γίνουν επιμελώς συγκαλυμμένες.

    Συγκεκριμένα: Εκείνο που μπορούμε ΄΄χειροπιαστά΄΄ να υποστηρίξουμε, είναι ότι εκείνοι που κάνουν τις λεγόμενες ΄΄business΄΄ με τις μονάδες ΄΄πράσινης ενέργειας΄΄ στη Σητεία, ωθώντας σε ενοικίαση τα χωράφια των αγροτών εκμεταλλευόμενοι τις άθλιες οικονομικές τους συνθήκες, είναι οι ίδιοι που βρίσκονται τώρα σε θέση εξουσίας αλλά ΚΑΙ σε ρόλο επενδυτή..

    Δεν είναι καθόλου τυχαίος ο ξαφνικός ερχομός εταιρειών πράσινης ενέργειας. Γνώριζαν τα ΄΄δώρα΄΄ που επιφυλάσσει η κρίση.. Τα ίδια επιζητούν και υλοποιούν τα τοπικά αφεντικά σε ρόλο επενδυτή όπως είπαμε: οι ΄΄Πετράκηδες΄΄(με ολόκληρη ΄΄οικογενειακή Ε.Ε.΄΄ από πίσω για τις φωτοβολταικές μέχρι τώρα εγκαταστάσεις) όπως έχουμε αναφέρει είναι φυτεμένοι ΠΑΝΤΟΥ: κίνηση ενεργών πολιτών Σητείας (κεπόλ), ΟΑΣ, περιφέρεια, στο συνδιασμό του τωρινού δημάρχου μέσω του κεπόλ. (Συμπέρασμα: έχουν τόσες δουλειές που δεν κάνουν τίποτα).

    Κοινά σχέδια μ' εκείνα της δυναστείας Πετράκη, ετοιμάζεται να υλοποιήσει και ο γιος του δημάρχου Μπουτάρη, Μιχάλης Μπουτάρης. Γράφει στο DEAL news, το θαυμαστικό δικό μας…. : ΄΄ To κοινό project της Nur-Motor Oil(!) στη Νότια Κρήτη για ηλιοθερμικό πάρκο 38 MW. Με το «βλέμμα» στραμμένο και στη Σαχάρα βρίσκεται ο Μιχάλης Μπουτάρης για γιγαντιαίο έργο 2.000 MW: ο Μιχάλης Μπουτάρης, γιος του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη μελετά την τεχνολογία των ηλιοθερμικών συστημάτων, εδώ και χρόνια, από τότε που αποφοίτησε από το Harvard και έψαχνε τρόπο να την εισάγει και στην Ελλάδα.Το έκανε πράξη μέσα από τη βρετανική Nur, στην οποία διατελεί γενικός διευθυντής και η οποία έκλεισε mega deal με την Motor Oil του Βαρδή Βαρδινογιάννη για την υλοποίηση ενός από τα μεγαλύτερα projects κατασκευής ηλιοθερμικού πάρκου στην Νότια Κρήτη.Το έργο, το οποίο θα έχει ισχύ 38 MW, θα εδρεύει στο Λασίθι, κοντά στην περιοχή, όπου βρίσκεται η μονάδα της ΔΕΗ, που καίει μαζούτ στον Αθερινόλακκο και προ ημερών εξασφάλισε ήδη άδεια παραγωγής από τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας. Έτσι, μπορεί να γίνει η έναρξη των εργασιών για την κατασκευή ενός από τα μεγαλύτερα ηλιοθερμικά έργα στην ευρύτερη λεκάνη της Μεσογείου.΄΄

    απόσπασμα από http://sitiavendetta.blogspot.com/

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ο μισθος του δημαρχου και των συμβουλων πεφτει κανονικα ? αν ναι να τα διαθεσουν για τις αναγκες του δημου σαν παραδειγμα στους δημοτες και οχι να ζητανε αυτοι που περνουν χιλιαδες ευρο απο τον κοσμο να πληρωνει αυξημενα τελη γιατι δεν εχουν λαδια οι σκουπιδιαρες να μπενουν δημαρχοι αυτοι που θελουν το καλο των πολιτων αφιλοκερδος και τοτε να ζητανε

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Την διεύθυνση των σπιτιών τους δεν την γνωρίζετε;
    Απόθεση των σκουπιδιών μπροστά στην πόρτα του σπιτιού τους προς γνώση και συμμόρφωση.
    Οι Καλαματιανοί έδειξαν τον δρόμο.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *